Kao sto rece B.. nije dovoljno..jel bez konkretne ponude za posao moracemo da damo maksimum na IELTS-u..
Koja mora imati LMIA a LMIA za skill poslove neces nikad dobiti...gdje je tu logika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto rece B.. nije dovoljno..jel bez konkretne ponude za posao moracemo da damo maksimum na IELTS-u..
Koja mora imati LMIA a LMIA za skill poslove neces nikad dobiti...gdje je tu logika
E nismo neke srece. Ovdje najvise profitiraju oni indijci (iako ih u kanadi smatraju teskim poganima) jer oni ielts dobro mogu savladati jer ako ima i sekundu obrazovanja mora znati engleski perfektno.
Zna li neko koliko kosta fee za lmia...negdje vidim da stoji 1000$ je li to istina?
Nazalost ja nisam naisla na tu diskusiju,ukoliko imate pri ruci molim vas postavite ponovo.
Sve pise na CIC site I sve je jasno osim papira iz Srbije dokaz o zaposlenju sta se prilaze ako ne radna knjizica ?![]()
Malo si me zbunio kako se razlikuje LMIA preko EE i za working visa. Koji je postupak dobijanja i u cemu je razlika. Mene zanima za EEZa radnu vizu LMIA kosta 1000$... za PR kroz EE LMIA je besplatna...
Sa druge strane, cela procedura dobijanja LMIA je zahtevna i opterecujuca za poslodavca... negde sam procitao statistiku da i kada se poslodavac odluci da aplicira za LMIA, ispunjava sve uslove (nudi above median wage, permanent full time position, daje oglas na 3 glavna oglasivaca minimum mesec dana, isl... )procenat odbacenih LMIA aplikacija je 70%...
U pravu je Janci da uglavnom troskove snosi radnik, jer poslodavcima ne pada na pamet da se izlazu troskovima,cak i da ih se ubedi da se izlazu riziku od tuzbe od PR ili citizena koji je aplicirao na tu poziciju.
Malo si me zbunio kako se razlikuje LMIA preko EE i za working visa. Koji je postupak dobijanja i u cemu je razlika. Mene zanima za EE
Zdravo ANNAK, Ja sam kao dokaz o zaposlenju za FSW2014 poslao pismo koje je napisao sef odeljenja u kom sam radio. Pismo je napisano na zaglavlju firme potpisano od strane sefa i jos dodatno imalo je pecat preduzeca.
Bitno je da pismo sadrzi:
-Naziv pozicije
-Datum pocetka radnog odnosa i datum prestanka radnog odnosa
-Neto godisnju zaradu
-Opise poslova koji se podudaraju sa NOC kategorijom za koju se prijavljuje
uostalom evo kako su to definisali oni: http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5612E.pdf
kako dokazati radno iskustvo navedeno je pod brojem 12.
prosao i treci draw - 849 kandidata, minimum 808 poena...i dalje je LMIA mama...
da sam sebi odgovorim - izgleda da je aktiviran i BC PNP, indijci tvrde da su dobili po 600 poena preko tog programa - to objasnjava dosta stvari, s obzirom da je ovo bio CEC-only draw...
prosao i treci draw - 849 kandidata, minimum 808 poena...i dalje je LMIA mama...
Moram da pitam gde pratite ova izvlacenja? Posto ja ne mogu nigde da nadjem objavljene rezultate. Hvala.
Narode dragi, stigao nam čika PERa pre 15 minuta. Svima koji nestrpljivo čekaju želim od sveg srca isto.![]()
Narode dragi, stigao nam čika PERa pre 15 minuta. Svima koji nestrpljivo čekaju želim od sveg srca isto.![]()