Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Cisto da pustim poruku. Nisam stigao ranije. Medical request received 10.10.2014. Medical request done 21.10.2014. Sa medicalom mi trazili dopunu police certificates iz Srbije i to je poslato 27.10.2014. Mislim da sam ja ostao zadnji od stare garde.. Nadam se uskorom passport request-u. Pozdrav svima. Nisam stigao da citam forum zadnjih mesec dana. Ali cu se ponovo aktivirati uskoro. Pisite na pp ako treba neka pomoc.

Cestitam, kao i svima ostalima, drago mi je da se nesto desava i da ljudi idu ka necem boljem.
Poruka za staru gardu je da nas ne zaboravi kada ode tamo, vec da povremeno i nesto napise 8-)))
Posebna poruka za one koji planiraju da koriste kontejner, mene bas zanima kako to funkcionise i koliko kosta, pa bi bilo lepo da se napise nesto i o tome.
Svima zelim da sto pre stignete tamo i da zivite punim plucima 8-))

Nista,tu smo da se ispomazemo. Kako bi na ielts? Drzim fige :)
I ako moze da mi neko odgovori,imam par nedoumica oko popunjavanja additional family info.
Kod mesta rodjenja jel pisemo grad i drzavu ili samo grad?
Ako sam ja aplikant,kod muza u produzetku pisem njegov mail. A kada je on aplikant,onda sam ja spouse i ide moja mail?
Kod adrese pise se grad drzava ili ulica broj grad drzava?
Hvala puno :)

Prvo bih da cestitam svima na trecoj liniji :) Ja nisam jos stigao ni do prve, ali se pripremam za to, i pripremam IELTS, ali nisam uspio da se prijavim za 6-ti decembar, pa bih da se prijavim za 13-ti..Molio bih nekoga od iskusnijih da mi odgovori koliko mi je vremena potrebno za slanje aplikacije, posto cu skupiti sva dokumenta, samo ce mi faliti IELTS, a njima treba 13 dana da ocijene, pa bi to bilo neposredno pred novu godinu? Hvala unaprijed na odgovoru :)

Prvo bih da cestitam svima na trecoj liniji :) Ja nisam jos stigao ni do prve, ali se pripremam za to, i pripremam IELTS, ali nisam uspio da se prijavim za 6-ti decembar, pa bih da se prijavim za 13-ti..Molio bih nekoga od iskusnijih da mi odgovori koliko mi je vremena potrebno za slanje aplikacije, posto cu skupiti sva dokumenta, samo ce mi faliti IELTS, a njima treba 13 dana da ocijene, pa bi to bilo neposredno pred novu godinu? Hvala unaprijed na odgovoru :)

U slicnoj si situaciji kao i mi..sto se tice aplikacije ako imas sva ostala dokumenta pokusaj da spakujes pre bozica..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back