Canada calling
Obećava
- Poruka
- 84
Ima par pitanja, citao sam ovaj topic, medjutim vidim da ste mnogo napredniji u smislu sta znaci koja oznaka, i gdje su mjesta na kojima se rade te i te stvari.
Pa me zanima - gdje je mjesto broj 1 (sajt, ambasada, grad...) na koje treba da pokupim informaciju o tome sta mi je potrebno za useljenje u Kanadu? Imam sajt http://www.cic.gc.ca/english/index.asp , medjutim tu ne prolazim test za immigration visa, ali prolazim test za radnu vizu.
Da li je to prva instanca na koju idem, ili imate neki drugi predlog?
Unaprijed zahvalan,
Posotvani,
Dobro je krenuti od zvanicnog site CIC na kome bukvalno imate sve napisano. Minimum poena koje trebate da imate je 67 a na njihov broj utice mnogo faktora. Na mnoge od tih faktora mozete direktno Vi da uticete. ALI, ukoliko imate mogucnosti da odete na radnu vizu odmah to pokrenite jer cete, dok boravite tamo i radite sa random vizom, biti u mogucnosti da aplicirate za PR (permanent residence status). Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva asistencija I imate bilo kakva pitanja, svrtatite na blog I postavite ih. Sigurna sam da ce Vam neko odgovriti jer smo mi svi ovde zato sto nesto ili nista ne razumemo. Ja se licno, citajuci ovaj blog osecam blize Kanadi I zato ga redovno posecujem (a I saznala sam puno novih stvari). Secno I pozdrav

e,sad.....:,ma sve znate