orange juice
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
Ukoliko imas dovoljan broj poena,svu potrebnu dokumentaciju,polozen IELTS sa zadovoljavajucom ocenom,dokaze o sredstvima i pri tom apliciras na pravi NOC,zasto bi te odbili?!
Procenat aplikacija koje su dobile PER sigurno prelazi 95%.Naravno da postoji njihovo diskreciono pravo da te odbiju ukoliko npr. posumljaju u tvoje dobre namere,ili u vallidnost dokumentacije,ali taj procenat nije znacajan.Nakon toga samo se naoruzaj strpljenjem
Sto se tice Beca,oni rade....kako tako ,ali rade.U protekloj nedelji podelili su dosta MR,aplikantima iz maja 2013.Valjda cemo doci na red i mi koji smo aplicirali pre njih,jer kako mi se cini,nema ih jos mnogo
,
@canada calling hvala na lepim recima i podrsci,one druge necu ni da pomenem
Procenat aplikacija koje su dobile PER sigurno prelazi 95%.Naravno da postoji njihovo diskreciono pravo da te odbiju ukoliko npr. posumljaju u tvoje dobre namere,ili u vallidnost dokumentacije,ali taj procenat nije znacajan.Nakon toga samo se naoruzaj strpljenjem
Sto se tice Beca,oni rade....kako tako ,ali rade.U protekloj nedelji podelili su dosta MR,aplikantima iz maja 2013.Valjda cemo doci na red i mi koji smo aplicirali pre njih,jer kako mi se cini,nema ih jos mnogo
,@canada calling hvala na lepim recima i podrsci,one druge necu ni da pomenem

Evo ja imam jedno konkretno pitanje, koje nikako ne mogu da sajtovima koje sam naučio napamet da nađem:
koji je procenat pozitivnih odgovora na apliciranje za imigrantsku vizu, konkretno FSW?
Naravno, ovde mislim na ljude koji imaju dovoljan broj poena, svu potrebnu dokumentaciju, dokaze o sredstvima itd.
Ne očekujem tačan podatak, ali ono, čisto iz iskustva svih vas koji ste prolazili kroz ovo.
Hvala![]()
Poslednja izmena: