Cao svima!
Iscitavala sam ceo forum jos pre nego sto smo poceli sa prikupljanjem dokumentacije za FSW ali ne mogu da se setim da li je iko spominjao problem koji mi imamo. Prilikom popunjavanja aplikacije u el. formi u polja Name of institution (education) ne moze da stane ceo naziv fakulteta i vise skole. Da li ste vi naziv pisali skraceno, uspeli da smanjite font, stampali na dodatnom papiru ili nesto cetvrto?
Iscitavala sam ceo forum jos pre nego sto smo poceli sa prikupljanjem dokumentacije za FSW ali ne mogu da se setim da li je iko spominjao problem koji mi imamo. Prilikom popunjavanja aplikacije u el. formi u polja Name of institution (education) ne moze da stane ceo naziv fakulteta i vise skole. Da li ste vi naziv pisali skraceno, uspeli da smanjite font, stampali na dodatnom papiru ili nesto cetvrto?
Isto su mi povecali na remarku ocenu sa 5.5 na 6.5, overall 7, isto 72 poena ukupno 
Oboje mozemo da snosimo posledice zbog toga jer oboje radimo u privatnim firmama gde su ljudi i vise nego sujetni (menadzeri posebno). Ako neko ima neki savet povodom toga, ioli je bio u slicnoj situaciji, blia bih i vise nego zahvalna ako bi podelio svoju situaciju... pozdrav svima.
Jos jedan razlog zasto hocu da odem odavde...