Kako do Kanadske iseljeničke vize?

A koliko ja moram dobiti da pratilac ne mora da polaze?
Pa ukoliko ne razumete zvanican sajt, a tamo ima napisano ama bas sve, onda savet za vas da angazujete imigracionog savetnika-advokata. Ima jedan u Zemunu cije usluge koristi ili je koristila jedna velika vecina forumasa ovde, cak i neki od mojih prijatelja koji su otisi u Canadu koristili su njegovu uslugu. Tako da se moze reci da su provereni, a ti neces morati lupati glavom koliko ti sta treba ili da si nesto lose protumacio. I naravno za to ces morati dobro da platis. Ukoliko nisi za tako nesto, procitaj zvanican sajt do poslednjeg slova i verujem da ti usluge ovog advokata nece trebati.
Sa srecom!

Lepo receno artistic! Pre IELTS-a i aplikacije ne bi bilo zgoreg malo prosvrljati po zvanicnom sajtu,a gde drugo?! :)
Pa ukoliko ne razumete zvanican sajt, a tamo ima napisano ama bas sve, onda savet za vas da angazujete imigracionog savetnika-advokata. Ima jedan u Zemunu cije usluge koristi ili je koristila jedna velika vecina forumasa ovde, cak i neki od mojih prijatelja koji su otisi u Canadu koristili su njegovu uslugu. Tako da se moze reci da su provereni, a ti neces morati lupati glavom koliko ti sta treba ili da si nesto lose protumacio. I naravno za to ces morati dobro da platis. Ukoliko nisi za tako nesto, procitaj zvanican sajt do poslednjeg slova i verujem da ti usluge ovog advokata nece trebati.
Sa srecom!

Poslednja izmena:
Jeste li sigurni da pratilac MORA da polaze IELTS? Znam da to donosi 5 bodova, ali nisam siguran da je bas obavezno?
Pratilac ne mora da polaze IELTS, ukoliko imate onih famoznih 67 boda. Posto se proces apliciranja privremeno zatvara do startovanja novog EOI sistema od januara 2015, kad ce svaki ekstra bod znaciti jer samo oni koji imaju malo vise bodova bice izvuceni iz bazena. Tako da bih ja preporucio da se polozi taj IELTS, tih 5 bodova mozda bude i 1000 mesta na listi tog famoznog EOI sistema imigracije.
Pozdrav i sa srecom

Pratilac ne mora da polaze IELTS, ukoliko imate onih famoznih 67 boda. Posto se proces apliciranja privremeno zatvara do startovanja novog EOI sistema od januara 2015, kad ce svaki ekstra bod znaciti jer samo oni koji imaju malo vise bodova bice izvuceni iz bazena. Tako da bih ja preporucio da se polozi taj IELTS, tih 5 bodova mozda bude i 1000 mesta na listi tog famoznog EOI sistema imigracije.
Pozdrav i sa srecom

Izvini, gde ima ta informacija o privremenom zatvaranju programa za ovu godinu? Znaci li to da nece biti FSW programa ove godine ili nekih drugih provincijskih?

With the FSWP backlog on track for elimination this year, a new cap of 25,000 applications will provide the appropriate number of applications to support expected admissions in 2015.

Napokon i zvanicno da objave da ce da nas ociste sve ove godine.... :worth: ima nade za nas.. vec sam mislio sad kad krenu novi ovi ima da ugasimo svi.. ali dobro je.. nadam se da cemo imati prednost neku naspram novih..

Srecno svima..:klap:

<re-vienn.immigration@international.gc.ca>

Sorry što nisam ranije odgovorila, bila na putu, ali nadam se da nije kasno...

A evo možeš i ovako preko online formulara:
https://dmp-portal.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/confirmation-eng.aspx

Hvala za mail.

U delimi sam da li da saljem sad informaciju o novim pasosima ili da cekam jos jer nemam nikakve informacije iz Beca o aplikaciji. Poslednje obavestenje je bilo u oktobru kada je stigao PER iz Sydney-a. Da li treba sad da saljem?

Hvala za mail.

U delimi sam da li da saljem sad informaciju o novim pasosima ili da cekam jos jer nemam nikakve informacije iz Beca o aplikaciji. Poslednje obavestenje je bilo u oktobru kada je stigao PER iz Sydney-a. Da li treba sad da saljem?

Da, treba da šalješ čim nastupi bilo kakva izmena, tako da ti je dostava novih pasoša taman povod da ih kontaktiraš;)

btw. dobili danas odgovor iz Beča na prethodni mail (od 09.04), koji nije automatski i gde nam ništa konkreno ne kažu, osim da smo u proceduri i zahvaljuju nam se na strpljenu. Takođe pominju zastoj zbog fluktuacije radne snage u VO Beč, pa eto da imamo razumevanja:roll:....
Mi smo odmah odgovorili i dobili takođe odmah odgovor u roku od par minuta, što znači da se konačno tamo nešto pokreće:zper:

Strpljivo ljudi, još malo ostalo, sitno brojimo!!!:whistling:

- - - - - - - - - -

Neka vam je sa srećom:gace:

Treba da polazem uskoro IELTS General, koliko mi treba minimum poena iz svakog testa za prolaz?radi se o imigraciji, hvala;)

Koliko sam se ja informisala 7 sveukupno kada saberes sve 4 oblasti testiranja. Ima negde na sajtu Kandske ambasade. Ja sam pre par meseci bila u Nisu na probno testiranje od strane Britsh Council-a koje je ilo skroz regularno ali probno. Ne izdaju sertifikat samo te upucuju na proceduru polaganja i boga mi bilo je grrr...kao kod Hitlera :)

With the FSWP backlog on track for elimination this year, a new cap of 25,000 applications will provide the appropriate number of applications to support expected admissions in 2015.

Napokon i zvanicno da objave da ce da nas ociste sve ove godine.... :worth: ima nade za nas.. vec sam mislio sad kad krenu novi ovi ima da ugasimo svi.. ali dobro je.. nadam se da cemo imati prednost neku naspram novih..

Srecno svima..:klap:

Micicv11,
nema te dugo, pa rekoh možda imaš novu domovinu;)
Lepe vesti tek sleduju, ali hvala im na najavama:)

Koliko sam se ja informisala 7 sveukupno kada saberes sve 4 oblasti testiranja. Ima negde na sajtu Kandske ambasade. Ja sam pre par meseci bila u Nisu na probno testiranje od strane Britsh Council-a koje je ilo skroz regularno ali probno. Ne izdaju sertifikat samo te upucuju na proceduru polaganja i boga mi bilo je grrr...kao kod Hitlera :)
Potrebno iz svake sekcije 6.0 po IELTS. Kad se konvertuje u Canadski sistem to je 7.0 CLBC... Dakle potrebno je 6.0 na IELTS!!
Sa srecom!

@blok45
Bravo za optimizam, samo napred. Bice lepih vesti uskoro za sve nas seniore ;)

Back