Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Verovatno još nisu stigli do tebe. Ali vi ćete još najbolje proći, čekaćete 3 meseca :super:
--
Micicv11 i Pikerton čekaju 9 meseci i imali su promene u jednom danu, iz toga da im ispisuje 1liniju ujutro a popodne isto ovo što svima ispisuje.
Tako da strpljenje, uskoro ćeš i ti ostati bez eCase :per:

Neka bude svima po redu, nego ne volim brate da sam jedina, pa makar u tome da imam E-case status:zcepanje:

Ma bliži se maj ljudi, moraju oni da nas (se) reše:whistling:

Heheh.

Prvo sam pomislio da napišem da ja imam drugu liniju, ali pošto je stvar ozbiljna pa nesmem da se zezam. :hahaha:
----
Dakle:
I kod nas stoji samo jedna linija, i sve isto kao i pre nego nestalo.
Jedino mi je malo sumnjivo što neki nisu mogli da vide a neki jesu. Sistem ako ne radi, onda ne radi svima.....
Postoji šansa da nešto i jesu radili - na kraju krajeva bilo bi i vreme....

Ne prestajmo da se nadamo :confused: - radili su nešto sigurno samo nisu još uvek osvežili podatke .

Ljudi

Po ovom linku: https://services3.cic.gc.ca/ecas/redir.do?redir=app_perm_fam&lang=en&app=ecas

Mi i netreba da ocekujemo drugu liniju. Druga linija se pojavljuje tek kada oni prime dokumente, tj. lekarski.
Tako da očekujemo ovih dana mailove....
Nek me neko ispravi ako grešim !!!
----

Donivas će nas naravno izveštavati o precedurama i promenama koje nas očekuju.
Hvala Donivas na tome unapred :worth:

@ draboca

Dobijamo drugu liniju kad pocnu da nas rade u Becu, nekima onda stize zahtev za dopunu dokumenata na e-mail. Od kada pocnu da nas rade do MR je po starom trebalo da prodje nekih mesecak dana, a nekima je istovremeno dolazio zahtev za dopunu i MR (mada su takvi slucajevi bili retki).
Kada uradimo medical, posaljemo im ga i kada pristigne kod njih onda izlazi treca linija.
cetvrta linija je toliko zeljeni - DECISION MADE

P.S. ecas i dalje ne radi

@ draboca

Dobijamo drugu liniju kad pocnu da nas rade u Becu, nekima onda stize zahtev za dopunu dokumenata na e-mail. Od kada pocnu da nas rade do MR je po starom trebalo da prodje nekih mesecak dana, a nekima je istovremeno dolazio zahtev za dopunu i MR (mada su takvi slucajevi bili retki).
Kada uradimo medical, posaljemo im ga i kada pristigne kod njih onda izlazi treca linija.
cetvrta linija je toliko zeljeni - DECISION MADE

P.S. ecas i dalje ne radi

Čika Pikertone, znaš šta me onda zanima. :eek:
Kako to da je Donivas dobila MR a još uvek ima samo jednu liniju.
Nadam se da ima neko logično objašnjenje :rtfm:

Poslednja izmena:
Donivas nam nije orijentir posto je Quebec.

U svakom slucaju ja nisam nikakav immigracioni strucnjak, da jesam otvorio bih kancelariju i naplacivao usluge :)

Kako god, ti se ne obaziri na mene, cekaj medical bez druge linijice i furaj svoj fazon ;)

Odoh da sljakam, ima mnogo posla poslednjih dana...

Pozdrav!

nema nikakvih pravila oko toga sta pise na ECAS-u
ja znam ljude koji su dobili PR a pisalo im svo vreme 'application received'

svakako je dobra vest da je neko dobio PR i da nesto rade po vasim aplikacijama...
ako vam je za utehu, ni aplikanti u Otavi ne dobijaju nista brze PR nego Bec

Sad malo pozitivne stvari pa nek se prenesu i na ostale clanove koji cekaju odgovore. :D Stigao mi je PER 12.02.2013. :zbanana: :mafijas: :vatromet:
Ubrzali se ljudi trebalo im je manje od 2 meseca da mi odobre aplikaciju. :hej:

Sve cestitke! :super:
Znaci ja i ti smo donekle isti. I ja sam jurio da predam pre nove. Per je stigao pre par dana, a nadam se da ce nam se sad stvari bas ubrzati.

No imao bih jedno pitanje za tebe, takodje i za blok45...kako vam je poslodavac u job offeru naveo za koliko vas ocekuje na radnom mestu i da li taj podatak moze da bude od neke vaznosti?

Jos jednom sve najbolje!:klap:

Sve cestitke! :super:
Znaci ja i ti smo donekle isti. I ja sam jurio da predam pre nove. Per je stigao pre par dana, a nadam se da ce nam se sad stvari bas ubrzati.

No imao bih jedno pitanje za tebe, takodje i za blok45...kako vam je poslodavac u job offeru naveo za koliko vas ocekuje na radnom mestu i da li taj podatak moze da bude od neke vaznosti?

Jos jednom sve najbolje!:klap:

Meni je navedeno pocetak marta ove godine premda mi u nastavku teksta pise da ukoliko dodje do nekakvih izmena ,da ih obavestim.U mom slucaju nemam problema sto se tice poslodavca da li cu da stignem u martu ili kasnije.Sto se tice aplikacije nemoj da me drzis za rec ali mislim da job offer na kome je moj potpis i memorandum firme nisam ni slao sa aplikaciom vec samo Kopiju AEO kao dokaz koja vazi 2 god .Koliko sam vide moj AEO u njemu ne pise datum iz job offer do kad bi trebalo da se pojavim.

Meni je navedeno pocetak marta ove godine premda mi u nastavku teksta pise da ukoliko dodje do nekakvih izmena ,da ih obavestim.U mom slucaju nemam problema sto se tice poslodavca da li cu da stignem u martu ili kasnije.Sto se tice aplikacije nemoj da me drzis za rec ali mislim da job offer na kome je moj potpis i memorandum firme nisam ni slao sa aplikaciom vec samo Kopiju AEO kao dokaz koja vazi 2 god .Koliko sam vide moj AEO u njemu ne pise datum iz job offer do kad bi trebalo da se pojavim.

Po dobijanju AEO ja sam sa poslodavcem potpisao novi job offer koji sam zajedno sa AEO poslao uz aplikaciju. Tamo je poslodavac naveo da on ocekuje moj dolazak februara 2013 god. Meni je jasno da je ugovoren posao samo podrska imigraciji i da donosi samo dodatne poene. Al zar ne bi trebalo onda da se ispostuju stvari iz ponude posla. Ako ja PR dobijem posle datuma do kad mi vazi ponuda posla, onda ta ponuda posla nije vise validna, tj poslodavac nije u duznosti da me zaposli. A kako nismo u obavezi da imamo onih obezbedjenih 15K CAD mi mozemo onda automatcki da se prijavimo na social kad odemo u Canadu? Zar ne? A koliko znam poenta cele imigracije poslednjih godina je da niko ko je novodosao ne prijavi se na social. Stoga taj datum do kad poslodavac kaze da nas ocekuje na poslu je mnogo bitan upravo zbog svih ovih stvari. Mislim postoji milion opcija, al ja govorim o jednoj koja je realna i koja pije vodu.
Iz tog razloga molio bih za neka iskustva ako su ih imali ili su culi, govorim za ljude sa koji prate ovaj forum?

Sve sugestije su dobrodosle i nadam se da ce svim znaciti.

Pozdrav, sve najbolje!! :ok:

Back