zmaja23
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
E pa drustvo, dobih ja danas AOR, tako da je poceo i proces u Becu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osim mozda u slucajevima gde aplikanti imaju veliki broj bodova
Dragi svi. Zelimo sve da obavestimo da smo danas dobili Passport request.Cekanje se isplatilo i nakon punih 5 godina i brojnih dopuna dokumentacija dobili smo zeljeno. Lekarski nam se zamalo unistio u saobracajci UPS-a, nakon toga poslali smo u pogresan RMO lekarski, ali na kraju stigao je nakon 2 special case enquiry-a PPR. Moramo da kazemo da nam je ovaj sjajni forum sa jos sjajnijim ucesnicima dosta pomogao u zadnja 3 meseca. Ljudi koji su u proceduri treba da istraju do kraja. Za ljude koji tek donose odluku o emigraciji- svako donosi odluku za sebe i svaki je slucaj poseban. Ceca sa suprugom
E pa drustvo, dobih ja danas AOR, tako da je poceo i proces u Becu![]()
Dragi svi. Zelimo sve da obavestimo da smo danas dobili Passport request.Cekanje se isplatilo i nakon punih 5 godina i brojnih dopuna dokumentacija dobili smo zeljeno. Lekarski nam se zamalo unistio u saobracajci UPS-a, nakon toga poslali smo u pogresan RMO lekarski, ali na kraju stigao je nakon 2 special case enquiry-a PPR. Moramo da kazemo da nam je ovaj sjajni forum sa jos sjajnijim ucesnicima dosta pomogao u zadnja 3 meseca. Ljudi koji su u proceduri treba da istraju do kraja. Za ljude koji tek donose odluku o emigraciji- svako donosi odluku za sebe i svaki je slucaj poseban. Ceca sa suprugom
Svaka cast! Cestitam!
Inace imate dvostruki razlog za slavlje. Izvukli ste se u zadnjem trenutku.
Canadian Government Slashes Backlog
The Government of Canada announced on 29 March 2012 a plan to reduce the backlog of Federal Skilled Worker (FSW) applications by returning all applications and government fees submitted prior to 27 February 2008. This will amount to a total of almost 300,000 returned applications, as well as approximately $130 million in refunded government processing fees.
Approximately 160,000 FSW applications, submitted after 28 February 2008, will remain in queue for processing.
http://www.cicnews.com/2012/03/canadian-government-slashes-backlog-031472.html
Ja imam velik broj bodova. 67![]()
![]()
Zmaja23, CEKMA, čestitamo!!!
Mi se odjavljujemo na kratko, sledeći put se javljamo iz Toronta.
Puno sreće svima!!!![]()
Zmaja23, CEKMA, čestitamo!!!
Mi se odjavljujemo na kratko, sledeći put se javljamo iz Toronta.
Puno sreće svima!!!![]()
Mi smo za sada bas zadovoljni. Evo proslo je 2 meseca od kako smo ovde, zavrsili one adminstraciju i oboje radimo, bogu hvala.
Supruga radi part time ali u svojoj struci i JAKO je zadovoljna generalno sa poslom, gazdom i kolegama. Inace firma je gradjevinska i ne tako velika, Ja ne radim u struci, nisam jos ni trazio ali sam zadovoljan i poslom i uslovima.
Sto se tice kreditnih kartica, nama su odobrili oboma i sad cekamo da nam stignu.
Sve u svemu, za pocetak nije moglo biti bolje, samo tako nek' se i nastavi...
![]()
Cestitamo....E pa drustvo, dobih ja danas AOR, tako da je poceo i proces u Becu![]()
Nije mi bas jasan ovakav odgovor, da li je to pokusaj da se bude nekakav nazovi mangup ili bolesna zelja da se bude duhovit po svaku cenu. Uglavnom mislim da ovo nije mesto za tako nesto. Ja sam jednostavno izrazio svoje misljenje, koje naravno ne mora da bude tacno, a ako neko ima misljenje koje je suprotno, apsolutno je i pozeljno da ga iznese, ali na normalan i tolerantan nacin, uvazajavajuci i tudje miisljenje.