Kako do Kanadske iseljeničke vize?

i mi smo imali isto iskustvo. otisli u policijsku stanicu, centralnu, nismo tamo nikoga poznavali, objasnili sta nam treba, oni rekli sad cemo vam to mi uraditi. i to je to. nista nije kostalo, zahvalili se i otisli. isto tako smo bili jedini ikad da su tako nesto dosli da traze od njih. to su uvazili ovi iz FBI i sve je proslo super... evo malo deda mrazica dok su jos tuz:poz:z:Dz:Dz:)z:) srecni praznici svima

pozdrav redapple:) kad putujete? mi cemo najverovatnije krajem maja da overimo vize jer moramo do sredine juna a selicemo se izgleda tek nesto kasnije.

Opet mi sa taksom.... Jel uplaćujemo RPRF za mene i supruga posebno (na dve uplatnice) ili zajedno? Jel to uopšte bitno? :confused:

Kad dodjete u banku nemojte se iznenaditi time sto mu po malo nevesti (mada do sada su sigurno izvezbali) ali placate na 2 odvojene uplatnice. Opet, mi smo morali da se vracamo u banku jer je tada doslo do promene odnosa eura i dolara pa smo doplacivali po 15 eura po osobi ali na 1 uplatnicu. Malo izgleda konfuzni al' ok. :)
Aj' srecan vam put!

z:poz:

Kad dodjete u banku nemojte se iznenaditi time sto mu po malo nevesti (mada do sada su sigurno izvezbali) ali placate na 2 odvojene uplatnice. Opet, mi smo morali da se vracamo u banku jer je tada doslo do promene odnosa eura i dolara pa smo doplacivali po 15 eura po osobi ali na 1 uplatnicu. Malo izgleda konfuzni al' ok. :)
Aj' srecan vam put!

z:poz:

Hvala hvala!!!
:zpozdrav:

Dragi forumasi,
da li neko zna koliko otprilike vremena treba da prodje od momenta aplikacije do neke prve povratne informacije? Poslali smo aplikaciju 7. decembra, jos uvek nemamo nikakav feedback, a takodje ne znam da li je moja prijava usla u onih prvih 500 po profesiji (vec je bilo 430 popunjeno kad smo poslali). Da li da se uopste nadam odgovoru od nih...? Hvala puno, pozdrav!

Mi smo poslali 6. decembra i nadam se odgovoru pocetkom marta ( a potajno prizeljkujem PER mozda i u februaru ). Ipak, to je samo procena. Nikad se ne zna...

Dragi forumasi,
da li neko zna koliko otprilike vremena treba da prodje od momenta aplikacije do neke prve povratne informacije? Poslali smo aplikaciju 7. decembra, jos uvek nemamo nikakav feedback, a takodje ne znam da li je moja prijava usla u onih prvih 500 po profesiji (vec je bilo 430 popunjeno kad smo poslali). Da li da se uopste nadam odgovoru od nih...? Hvala puno, pozdrav!

Mi smo poslali 6. decembra i nadam se odgovoru pocetkom marta ( a potajno prizeljkujem PER mozda i u februaru ). Ipak, to je samo procena. Nikad se ne zna...

Mozete pratiti ovaj link:

https://docs.google.com/spreadsheet...3dGE0Mldod0ljWTZjR25HZkpydDZ3QXc&hl=fil#gid=0

i otprilike proceniti kada ce biti vas red.

Drzim vam fige:zpozdrav:

Back