Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Caos drugari! :)

Kako je? Sta radite? Vidim da ce se 'krstarica forum' drustvo polako nastaniti na ovaj divan kontinent. Cestitam svima koji su dobili sve sto su trazili a i onima koji su na putu da to dobiju!
Ne stizem nesto puno da obilazim forum, uglavnom:
- Montreal je predivan grad;
- ljudi su jaaaaako prijatni i nasmejani;
- klima je moze se reci, cudna. U roku od 20ak minuta mozete doziveti sva godisnja doba;
- metro i autobusi idu stalno, stizete gde god treba relativno brzo,
- ludi su za hokejom, samo o njemu pricaju. Kada habsi (nadimak lokalnog hokej kluba, koji je inace najtrofejniji u NHL ligi) izgube, pa to je dan zalosti ***;
- .....?

Od velike kolicine secera koju imam trenutno u sebi, prouzrokovanog od strane magicnog krema cokoladnog ukusa zvanog 'Nutella', ne znam sta jos da napisem. :D

Kada smislim, pisem.

Pozdrav drustvo i samo napred! Trud se isplati! ;)

Napokon Manoylo....sa nestrpljenjem čekamo tvoj odgovor.
Piši nam kako si našao smještaj i gdje? Jel tražiš posao?

Mi samo čekamo otvaranje kreditne kartice i za tjedan dana šaljemo papire.

Uživaj!! :bye:

Sta se sve desi na ovom forumu za samo 2 dana!? Cestitke svima!! :)

Vratili smo se sa intervjua i utisci su jos uvek svezi ali poenta je sledeca: CSQ cemo dobiti postom cim im posaljemo rezultate iz francuskog B2. To je sad opet malo odlaganje jer treba sad da polazemo francuski, ali nije ni strasno jer smo to svakako planirali i spremali se za to. U principu je dobra vest, ali ima jos posla...
Nesto o intervjuu: sluzbenik je bio vrlo formalan (nije bio onaj simpaticni cikica o kom je neko ranije pisao) i atmosfera je bila dosta neprijatna. Da znate da postoji i ta opcija. Inace smo se mi spremili na simpaticnog cikicu, pa nam je ovo bilo iznenadjenje :) Bas nas je propitivao o svemu (posao, fax i tome slicno) i potpuno jednako je pitao i mene i mog spousa (pri tom je on principal aplikant). Ceo intervju je bio na francuskom, samo nekoliko recenica na engleskom. Nosili smo originale svega sto smo vec poslali kopije...

Pozdrav svima!!!

Bravooooo!!!!:super::super::super: Eto i viza još malo! :D

Taman htedoh da cestitam promenu u e-case-u (nisam par dana citala forum, pa tek sada videh), kad ono jos bolje vesti!!!!!
Sve cestitke, Viktorija... eto vec se nazire cilj!!!

Bravo...viza samo što nije!!!! :klap:

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!:klap::klap::klap::klap::klap:

CESTITAM !!!! SVE NAJBOLJE !!!!!!!!!

Svaka čast Viktoria tako se to radi,treba samo stisnut zube kad je teško i to hrabro odraditi i uvijek bude ona stara: sreća prati hrabre.

Jako mi je drago zbog tebe,superrrrrrr!

pozdrav,

puch(rod po muci )

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, malo su omasili godisnjicu, ali stigao je to je vazno! :vatromet::orkestar::zurka::orkestar::zurka::orkestar::vatromet:

Bas mi je drago, cestitamooooooooooooo :klap::super::worth:

Sad konacno mogu malo da odmorim ove cvrsto stisnute palceve ;)

Cestitamooo! :klap::klap::klap: Sjajna vest! :super::super::super:

:bye:

Hvala svima, veoma je lepo imati prijatelje koima mozes saopstiti svoje nevolje i radosti.

Ovoga puta to je veoma radosna vest, hvala vam jos jednom sto ste se radovali zajedno sa mnom i mojom porodicom.

Nadam se da cemo na kraju svi zajedno doci do zeljenog cilja!:kiss:

Vratili smo se sa intervjua i utisci su jos uvek svezi ali poenta je sledeca: CSQ cemo dobiti postom cim im posaljemo rezultate iz francuskog B2. To je sad opet malo odlaganje jer treba sad da polazemo francuski, ali nije ni strasno jer smo to svakako planirali i spremali se za to. U principu je dobra vest, ali ima jos posla...
Nesto o intervjuu: sluzbenik je bio vrlo formalan (nije bio onaj simpaticni cikica o kom je neko ranije pisao) i atmosfera je bila dosta neprijatna. Da znate da postoji i ta opcija. Inace smo se mi spremili na simpaticnog cikicu, pa nam je ovo bilo iznenadjenje :) Bas nas je propitivao o svemu (posao, fax i tome slicno) i potpuno jednako je pitao i mene i mog spousa (pri tom je on principal aplikant). Ceo intervju je bio na francuskom, samo nekoliko recenica na engleskom. Nosili smo originale svega sto smo vec poslali kopije...

Pozdrav svima!!!

Zdravo donivas,

Ja znam kako je tesko kad ne znas ishod intervjua tako da je ovo vase sada "pesma". Glavu gore dostavite taj test iz francuskog i medical je tu.:ok:

Puno srece na ispitu! Svi navijamo za vas i cekamo radosne vesti!:D

Pozdrav

Viktoria

Pozdrav svima!!!

Wow...čestitam na CSQ i na odlično odrađenom intervjuu....i hvala na informacijama o intervjuu. :klap::bye:

Koliko divnih vesti, super! Cestitam Viktoria, mozete se vec polako pakovati! :super:

Draga Viktorija....ne mogu ni da zamislim kolika je to sreca!!!
Bravo i srecno, sve sve cestitke i najlepse zelje! Nadam se da cemo svi jednog dana ovako da se radujemo...

Draga Viktoria,

Veoma sam se obradovao ovoj dugo ocekivanoj vesti! :klap:
Sve cestitke i puno pozdrava za tebe i tvoju porodicu! :bye:

Cestitamo!!! :klap: :klap: :klap:

Hvala puno sweet darling, Vrachar and janbovid! Sve najbolje i vama!:D:D

Poslednja izmena:
Koliko ste cekali na "yellow fee receipt" iz Beca? Ja cekam vec vise od 4 nedelje i nacisto sam izludeo. Sigurno nesto nije u redu ali ne znam sta.
Poslao sam im mail pre nedelju dana i dobio odgovor:
This computer-generated reply confirms the receipt of your enquiry. Please
do not contact our office again before 28 days have elapsed.
Da covek izludi.
Sad vidim da se smanjio fee u dinarima.
Ja sam platio 40700 din za odrasle i 11100 za decu,
a sada je 38500 za odrasle i 10500 za decu.
5600 din je razlika, ali dao bih jos 5600 samo da vec stigne famozni "yellow fee receipt"
Mislio sam da je ovo sigurnija varijanta od kartice, ali ispalo je suprotno.
Molim vas napisite mi koliko ste cekali (oni koji su tako placali) da znam cemu da se nadam.

Zdravo donivas,
Ja znam kako je tesko kad ne znas ishod intervjua tako da je ovo vase sada "pesma". Glavu gore dostavite taj test iz francuskog i medical je tu.:ok:
Puno srece na ispitu! Svi navijamo za vas i cekamo radosne vesti!:D
Pozdrav
Viktoria

Mogu samo da pretpostavim kako ste se osecali cekajuci nesto bez ikakve predstave kako ce se situacija odvijati, pa je sada ovaj medical potpuno olaksanje za vas... CESTITKE OD SRCA!!! I svaka cast na zivcima...:hvala::klap:
Vec smo krenuli dalje, moramo menjati svoje planove u skladu sa realnosti. Hvala na podrsci :) jos malo i tu smo!!!
Veliki pozdrav!

Back