Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Barni, lekarski stize u London za 1 dan DHLom, samo je pitanje kada ga ovi nasi salju.
A tebi niko ne javlja da je stiglo tamo :D
Uzmes od IOMa broj posiljke pa pratis sam.
I onda cekas da ti Bec posalje mail za PPR posle oko mesec dana valjda (to ne znam posto se nas zaturio pa je trajalo duze :) ).

mysticS,

I mene interesuje isto to. Prvi put cujem za taj papir.

pozdrav ljudi :)
izvinjavam se sto tek sad odgovaram, ali ovako stoje stvari, mi smo moju vojnu knjizicu poslali zajedno sa aplikacijom u startu, i nisu nam nista od dopunske dokumentacije trazili do pre par dana, a vec smo uradili i medikal, mi se nadali PPR kad ono dopunska dokumentacija, tacnije dokument :)

Sad opet cekamo, ali nadamo se da ce nam uskoro poslati PPR
:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Narode, da ne tražim sad po ranijim postovima, koliko treba lekarskom da stigne u London? Ako se ne varam, onaj ko ga je tamo preuzeo javi se mailom?
Ovo čekanje sada je najgore! :histericna:

@VictorEcho, hvala! :)

Ne znam da li si zvao IOM ali sam lekarski stize za 1-2 dana od kada se posalje (dobije se broj posiljke u IOM-u pa se prati). Nas nije bio poslat do prekjuce a uradili smo ga prosle nedelje.
Kad ste vi uradili i sta su vam rekli u IOM-u ako ste zvali?

:bye:

@Vrachar, @happy sunrise, @barni - ljudi hvala na cestitkama.
@Vrachar - Nadam se da su se vasa ocekivanja ispunila i zelim va svu srecu!
@happy sunrise, @barni - pa kako vidim i vasi se koferi smese :)... ajd, drzim palceve da ih sto pre pakujete. Puno srece - ocekujem da uskoro postujete da ste dobili PPR!!!
@kalli - slazem se sa savetom Vrachara o pakovanju, samo ni ja nikako da pocnem konkretno da spremam stvari, mada smo uveliko poceli da pravimo spiskove, i zavrsavamo okolne stvari koje se moraju zavrsiti. Sto se karata tice, obratite paznju da su povratne karte kud i kamo jeftinije od karata u jednom pravcu (nelogicno, ali je tako), tako da se mozda isplati i uzeti povratne, pa ih posle zameniti / cancel-ovati - sta god :think:... sve sto smo mi nalazili je bilo skoro 2 puta jeftinije ako su povratne od one way karata. Istini za volju mi ne krecemo iz Srbije, ali cisto sumnjam da to ima veze...

Pozdrav svima!!!

Hvala :)

Ne znam da li si zvao IOM ali sam lekarski stize za 1-2 dana od kada se posalje (dobije se broj posiljke u IOM-u pa se prati). Nas nije bio poslat do prekjuce a uradili smo ga prosle nedelje.
Kad ste vi uradili i sta su vam rekli u IOM-u ako ste zvali?

Nismo zvali, zvaću ih u ponedeljak. Ja sam bila u zabludi da iz Londona jave kada ga dobiju. :roll:
I mi smo obavili lekarski prošle nedelje. Onda je verovatno poslat kad i vaš, ali proverićemo, pa javljam.

eeeee, cestitamoooooo!!! :super::super::super:
...sada ce i Medical za koji dan... :ok:

CESTITAMO draga Viktoria!!! :super::klap::super:
:vatromet::orkestar::vatromet::orkestar::vatromet::orkestar::vatromet:

Konacno mozemo da planiramo onu zajednicku zurku naseg "late PER club-a" ;)

:kiss:
:klap::klap::klap::klap::klap: :super::super::super::super::super:
Viktoria sada smo na istom nivou !!!!Neka BOG bude i dalje uz nas i neka nam pomaze da stignemo do cilja-CANADU !!!!!!JURIIIIIIISSSSSSSS !
pozz

Hvala vam dragi prijatelji! :D:D:D:

Konacno sam dobila odgovor.

Dogovoreno Kalli idemo na zurku! kiss:

Poslednja izmena:

Back