Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Moram da vas pitam: kada ste predali (datum), koje ste struke i koliko godina imate? Da znam sta nas ceka. Septembar 2007, arhitekta, 48 godina.
Pozdrav svima. Ako je ovo istina odoh na NZ ili negde na selo. Neka se nose u tri i pola cetiri...
Sa zaljenjem mogu da obavestim sve forumase a narocito one koji kao i mi cekaju visu po starom sistemu da sam dobio pre 3 dana ovaj mail iz Beca...:sad2:

This refers to your case status inquiry below.

We regret to inform you that changes to immigration law in 2008 with regards to the Federal Skilled Worker program allow Citizenship and Immigration Canada to set, through ministerial instructions, the number and type of applications considered for processing each year, and the order in which these applications will be processed. Our goal is to make the immigration system more responsive to labour market needs. By prioritizing federal skilled worker applications received on or after June 26, 2010, Citizenship and Immigration Canada is responding to the most urgent labour market needs first. Because they reflect Canada's current labour market needs, federal skilled worker applications under this most recent set of ministerial instructions are processed on a priority basis.

We have received enough federal skilled worker applications since February 27, 2008 to reach our immigration levels for the next two years. Because they reflect Canada's current labour market needs, applications under the most recent set of ministerial instructions are processed on a priority basis. Therefore, few federal skilled worker applications received before February 27, 2008 will be processed this year or next. The exception is the small number of cases where federal skilled worker applicants have received instructions on their medical examinations. These applicants should receive a final decision within 12 months of completing their medical examination.

Since your application was received before February 27, 2008, and no medical examination instructions were issued to you, we will not respond to representations or inquiries about your application before January 2013.

Yours sincerey,

Pozdrav svima
Ovo je drugi put da se javljam, ali pratim ovu temu koliko mogu . Da odmah napomenem da sam u procesu za Quebec !
Papire sam poslao prije oko 10 mjeseca. U poslednje vrijeme se počelo malo brže sve odigravati, tako da mi je već dva mjeseca nakon dopune dokumenata, zakazan razgovor u Beču (krajem sledećeg mjeseca). :hvala:
Sada užurbano učim francuski i pripremam se za razgovor, pa me interesuje ako neko ima iskustva sa razgovora da malo objasni kako to sve teče. Ovde sam pronašao samo jedan kratak opis toka razgovora (manoylo) :worth:, pa ako vas ima još...
I ako neko može pojasniti: da li na razgovoru traže baš sve dokumente ponovo; da li moram sve ponovo prevoditi kod sudskog tumača ili mogu poslužiti obične kopije onih koje sam poslao; šta ako još nemam originalnu diplomu fakulteta (pošto još nije bila dodjela), već samo potvrdu (a traže diplomu) :rtfm: itd ???
Hvala unapred i pozdrav svim sapatnicima...

We received your application for permanent residence on October 5, 2010.

We reviewed your application and sent you a letter on February 7, 2011. Please consider delays in mail delivery before contacting us.

Your application was reviewed and we started processing on May 17, 2011.

A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision.

Pa da li je moguce?!!! Jel' ovo odbijenica?!!!

Ja jedino sto mogu da ti ponudim je ovo http://www.cic.gc.ca/english/information/times/perm/skilled-que.asp

Ispadne da je prosecno cekanje 10 meseci, ali mislim da je, ukoliko nije potrebna neka opsezna security provera, mnogo krace. Nemamo na forumu svezije aplikante koji bi ovo potvrdili (u praksi).

Au covece!

Pa do dobijanja CSQ-a sam cekao ravno 10 meseci, sad do dobijanja ovoga jos 10!?

Kvebek je vazio kao za brzu soluciju za odlazak od federalnog. Ovo ispade skoro pa dve godine preko Kvebeka moras da cekas dok ne odes... Smorio sam se sada za medalju...

Back