Pozdrav svima nakon duzeg vremena. Trebam i molim za pomoc.
Imam par pitanja, vezano uz ispunjavanje obrazaca za FSW1 aplikaciju.
1. Da li se u obrascu IMM0008 Schedule 1, pod pitanjem br. 15, u adrese na kojima smo zivjeli od svog 18 rodendana upisuju i adrese vojarni gdje smo sluzili redovni vojni rok,ili da podatke o vojnom roku upisujem samo pod pitanjima broj 11 i 14 ?
2. Imam medunarodni izvadak iz matice rodenih i vjencanih, i to je original, a u Vienna Visa Office specific instructions pise da se ne smiju slati originali dokumenata osim Ocjena sa fakulteta, PCC-a i IELTS-a, te pisama preporuke o zaposlenju iz firme, pa me zanima da li je itko slao nekakav original dokumenata, osim spomenutih koji se navode u uputama iz Beca, te da li bi moglo predstavljati problem?
3. Da li ste se potpisivali i pisali datum rodenja, visinu i boju ociju na svih 8 fotografija ili samo na jednoj?
4. Da li ste u polju OCCUPATION u pitanju br. 11, na obrascu IMM0008 General, pisali naziv svoga radnog mjesta kako se zove u vasem ugovoru o radu, ili ste ga pisali onako kako ga zovu Kanadani na svojoj NOC listi?
5. Jeste li igdje koristili slova č,ć,š,đ,ž ili dž, osim u polju gdje se trazi NATIVE SCRIPT, poput onog na obrascima IMM0008 Schedule 1, te na Additional Family Information?
Hvala unaprijed na pomoci.