Svasta bas su neodgovorni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja dobih zahtev za medical !!!!!
Konacno nesto se dogadjaJa dobih zahtev za medical !!!!!
Ovako dug proces ne bih pozelela nikom.U pitanju je PNP Manitoba program.Aplicirala sam online maja 2013.Nominovana februara 2014.Aplicirala u CIC Sidney aprila 2014,jula 2014 sam dobila Uci broj to je nesto slicno kao PER.Dokumenta prebacena u Bec avgusta.U decembru se pojavila druga linija na ecasu i stvarno su me u to vreme prvi put kontaktirali i trazili dodatne informacije.
Do sada su me 5 puta kontaktirali emailom i jednom telefonom...Znaci proverava se detaljno sve...
Koliko su vam korisne ove informacije ne znam?
Koliko sam pratila njihov ritam mislim da se ove nedelje obradjuju aplikacije iz Srbije.A reda nema ako pratite datume predavanja aplikacija.
Hvala vam na cestitkama!Zelim vam da i vi dobijete ovakav email i da se sav trud isplati!!!
I nama je stigao MR u ponedeljak, 13.04.
Kad ste dobili PER?
30 dana.Koji je rok da se obavi medicinski pregled?
Kontam ja da će nešto da krene da se dešava, ali malko me brinulo mrtvilo na forumu u poslednje vreme. Ljudi sigurno češće sad proveravaju poštu, nego što su na forumu. Tako i ja izgoreh od iščekivanja.
Nego, da li neko možda prati proces svoje aplikakcije preko onog broja, mi pokušavamo ali nikako ne ide. Prosto nema nikakvih informacija. Da li je neko imao sličan problem?
Kontam ja da će nešto da krene da se dešava, ali malko me brinulo mrtvilo na forumu u poslednje vreme. Ljudi sigurno češće sad proveravaju poštu, nego što su na forumu. Tako i ja izgoreh od iščekivanja.
Nego, da li neko možda prati proces svoje aplikakcije preko onog broja, mi pokušavamo ali nikako ne ide. Prosto nema nikakvih informacija. Da li je neko imao sličan problem?