Mislim da @felix77 trebaju upisane vojne vezbe ako se dobro secam. Mislim da poziv na vojne vezbe dolaze iz vojnog odseka i da je tamo sve ubelezeno. Ja ih nisam imao jer sam sluzio septembar '99 do sep.'00. Mogu da pitam danas posto idem u vojni odsek.
Ovih dana sam oslepeo citajuci i skidajuci screenshotove

Ok ... Ljudi pa vi ste svi sa fakultetima ili visim skolama. Ja kao Skilled IV stepen SS cu da rodim mecku jer nedostatak skolske spreme moram da nadoknadim IELTS-om i zato se bacam na turbo pripremu a morace i supruga ciji Engleski je (hmmm) losiji dosta od mog. Od Ace the IELTS,snimaka na YT-u,knjiga na Engleskom,online testova. Radicu i polagacu dokle god ne budem imao odlicne ocene (bodove). To mi je jedina sansa da online account EE lici na nesto.
Sad mogu da kazem,kada sam video propuste u skolovanju i godinama,sta sam i kad trebao- da pocnem dosta ranije sa imigracijom. Vaspitali me kao optimistu i ja se nadao i nadao,radio i radio al bolje ovde teeesko. Mislim,da sam dosao do odlicne plate ali nije mi novac motivacija prvenstveno. Nije toliko strasno ni mojih 37. i supruginih 35. god. pa da oko juna sve to izgleda kako treba. Mada,juce okrenemo "jednu zenu"-konsultant i kazemo godine a ona tajac,kao neverica,reakcija kao da zovem iz sanduka sa suzom oko vrata,svecom u ruci,familijom koja narice i zavrsenom 102 godinom zivota. Mozda jos kada sam spomenuo a smo IV SSS. Pih,demoralisala me al' provalim da traze "sigurica" klijente kako bi sebi posle prepisali zasluge. Makar tako mi proslo kroz glavu. Eto ...