micicv11
Zainteresovan član
- Poruka
- 104
e za prevode ima za oko 600 din.toliko sam ja platio negde u martu-aprilu.
posalje se na mail skeniran dokument, mislim da su iz jagodine. oni ti prevedu i posalju post expresom i to je nekih 200din, ja sam sve prevode radio preko njih, jer po strani je svuda 1000din, tako da je lepa usteda.
Slao sam im dokumente kako sam ih dobijao, i na kraju su mi sve poslali odjednom. samo im naglasite da cete imati vise dokumenata i recite im koliko.pa ce vam dati i dobru cenu
postavicu link pa tu imate i kontakt i mail.. ali prvo nazovite pa dogovorite sve.. i obavezno pitajte za cenu. prema meni su jako korektni ispali.
evo link..
http://www.oxford-jagodina.rs/kontakt.php
vidim da sada imaju kancelarije i u drugim gradovima. ja sam zvao na br koji je za bg. ali probajte na br za svoj grad pa vidite sta ce vam reci.
ako treba jos neka pomoc. saljite na pp da ne smaram ovde..
P.S. prevod treba da ima samo precat sudskog tumaca a kopija originala ne mora da je overena u sudu ili gde vec. nemojte bacati pare.
a izvodi se uzmu internacionalni i ne treba prevod.
poz i srecno..
posalje se na mail skeniran dokument, mislim da su iz jagodine. oni ti prevedu i posalju post expresom i to je nekih 200din, ja sam sve prevode radio preko njih, jer po strani je svuda 1000din, tako da je lepa usteda.
Slao sam im dokumente kako sam ih dobijao, i na kraju su mi sve poslali odjednom. samo im naglasite da cete imati vise dokumenata i recite im koliko.pa ce vam dati i dobru cenu
postavicu link pa tu imate i kontakt i mail.. ali prvo nazovite pa dogovorite sve.. i obavezno pitajte za cenu. prema meni su jako korektni ispali.
evo link..
http://www.oxford-jagodina.rs/kontakt.php
vidim da sada imaju kancelarije i u drugim gradovima. ja sam zvao na br koji je za bg. ali probajte na br za svoj grad pa vidite sta ce vam reci.
ako treba jos neka pomoc. saljite na pp da ne smaram ovde..
P.S. prevod treba da ima samo precat sudskog tumaca a kopija originala ne mora da je overena u sudu ili gde vec. nemojte bacati pare.
a izvodi se uzmu internacionalni i ne treba prevod.
poz i srecno..
odavno se niko nije javio sa nekim medicalom ili bilo cim... izgleda su na godisnjem odmoru celo leto ovi u Becu!
boli ih uvo za nas... 

Koji ispraćaj, pozdravi, poljupci i pokloni-već gledaju ko će da sedne na tvoje mesto. 
, al ajde meduti nakon uvida u ime partnera u Kanadi koji ju je ovlastio da radi ,ta agencija iz Kanade ZenitGlobal...... nema niti svoj sajt niti im se moze uci u trag,a navodna firma King..... je sumnjiva,osim sto joj je sajt ne bas reprezentivan, registrovan je u julu ove godine???? Na netu se o njoj nemoze nista naci
. Kontakt telefon sa tog sajta se nasao na jos dva oglasa sa razlicitim nazivima firmi koje su nudile slicne poslove,ali vezano za fisch paker cini mi se. Tako da meni to sve lepo mirise na job scam.
bezim
ili mi ovde nismo navikli na korektan odnos sa poslodavcem