Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Faucom 77 ---- :D :) EXTRA !!! Krenuli ste. :) Drago mi je da je tako. :) A sad sprintom do cilja. :D :)

Hvala,Jack77.Nadam se da ce biti kao sto ti kazes....isto zelim i vama.Mada sve je ovo tek nesto malo vise od pocetka,ali ajmo korak po korak,ma koliko cekali.Nadam se da ce i vama uskoro skinuti novac(prvi put u zivotu sam sa nestrpljenjem cekao da mi neko uzme novac)pa da cekamo datume za intervju.

Da li je jeftinije dokumentaciju overavati u sudu ili u opštini?

@djolens1, koliko znam, jeftinije je u sudu. Mi smo uplatu izvrsili kreditnom, mozda moze i drugacije, ali nismo hteli da rizikujemo. Na kraju su i nama poslali pismo da ne mogu da skinu pare, ali ne znamo zbog cega, poslali smo ponovo sve isto, a banka nam je rekla da su mozda imali problem sa linijama :zroll: tako da je to ostalo misterija.

Mi treba uskoro da pošaljemo dokumenta za Beč, pa nas interesuje da nisu slučajno ti problemi sa karticom i plaćanjem vezani za ona 3 sigurnosna broja na poleđini kartice?

Veruj mi da ne znam posto je supruga sve to zavrsavala u banci.Koliko sam ja razumeo,u novembru i decembru je bilo nekih zloupotreba kreditnih kartica koje su izdate u nasoj banci.Iz tog razloga su valjda postavili neke sigurnosne kodove,ali nas nisu obavestili o tome.Bec pokusao 17.01 da nam skine novac ali nisu mogli pa nam poslali pismo da odemo u banku i vidimo o cemu se radi i da im javimo.Otisli,pitali sta se desava,objasnili nam(ali nisu objasnili zasto nam nisu javili) i odblokirali su nam karticu.Valjuda ce sada sve biti ok.U svakom slucaju,napomenite da vam kartica bude odblokirana za sva placanja.z:)

Veruj mi da ne znam posto je supruga sve to zavrsavala u banci.Koliko sam ja razumeo,u novembru i decembru je bilo nekih zloupotreba kreditnih kartica koje su izdate u nasoj banci.Iz tog razloga su valjda postavili neke sigurnosne kodove,ali nas nisu obavestili o tome.Bec pokusao 17.01 da nam skine novac ali nisu mogli pa nam poslali pismo da odemo u banku i vidimo o cemu se radi i da im javimo.Otisli,pitali sta se desava,objasnili nam(ali nisu objasnili zasto nam nisu javili) i odblokirali su nam karticu.Valjuda ce sada sve biti ok.U svakom slucaju,napomenite da vam kartica bude odblokirana za sva placanja.z:)

Hvala na savetu, napomenucemo im. Pozdrav svima!

Pozdrav svima.
Imam jedno pitanje,zena,cerkicai ja imamo dvojno dzavljanstvo (srpsko/madjarsko),a planiram uskoro da apliciram za iseljenje u kanadu,naravno posle ispunjenja nekih uslova za to,jezik,ielts itd..
Pitanje,kakva je sad situacija sa madjarskim drzavljanstvom,posto kao drzavljani evropske unije (madjarska) ,za njih ne treba viza.
Dali ima neko neki info ili iskustvo sto se moje situacije tice?
Unapred hvala , pozdrav

Koji napredak ??? :D :P Citaj moj potpis dole. Predali u aprilu 2011, eeeeee :), a samo nam skinuli pare i trazili dopunu dokumentacije, jos malo pa ce ukupno 10 meseci od pocetka prijave. :( Mnogoooo se oduzilo, brat Manoylo je u ovo vreme uveliko radio lekarski. :D :)

Mi smo cekali godinu dana do intervjua, i mi smo se poredili sa Manoylom, ali od toga ocigledno nista... Dobro je i da su vam skinuli pare :) i to je napredak :D na zalost.

@Avelino
I nama su adrese razlicite u LK, ali to njih ni najmanje ne zanima. Malo sam se i ja oko toga tripovala, pa nista...Oko toga se ne treba brinuti, bitnije su njima druge stvari...

Oooooooooo! Da castis! :D :D :D :)

@Jack77 - I ti isto! :D :D

Back