Како демократи врбују средњошколцe за ЕУ у Србији!

Na ulicama gradova u Rusiji ili u Srbiji nema sanse da ces videti pedere i izopacenosti NIGDE i NIKAD. Ali EU je sasvim druga prica, narocito u zemljama Beneluksa.

Na kome god na ulicama Srbije vidiš odelo od Armanija ili Gučija ili osetiš miris njihovog parfema taj ti je *****, ne treba mu adamova zvezda za raspoznavanje, jel tako?!:manikir:

Kao što ja vidim, ostale zemlje su bez boje, a teritorija Srbije je u boji, sa različitim bojama autonomnih pokrajina.
Bitno je da je Srbija u svojim punim granicama u boji. Sve ostalo je paranoja.

Što se tiče samog materijala i ja sam skeptičan. Škola nije mesto za propagandu bilo koje vrste.
Kakve te crne autonomne pokrajine spopale?

demonkratskaskolads7.jpg

Лого Демократске странке на банеру школског сајта стоји већ годинама, јер су на Врачару они на власти.

Невероватно је да све оно што смо имали током комуњарске владавине, демократе поново пресликавају и
my.php
my.php
намећу Србима. Они их сада програмирају да кад порасту постану гласачка машина ДС-а. Немојте се изненадити ако ускоро угледате Мики Мауса и Плутона са логом ДС-а. Бедно.

To samo govori koliko su nemušti. Otprilike kao vrli predsednik naše nam države kad se zaklinje krvlju i žutom čašću da on nikada ni po cenu da ga kolju neće prekršiti nijedan član Ustava, a krši ga time što je još uvek predsednik svoje stranke. A kršio ga ono izborno veče preteći drugim strankama šta će da im se desi ako njegovi nemaju apsolutnu vlast. Krši ga puštanjem Euleksa na teritoriju Kosova, krši ga što dozvoljava stvaranje šiptarske paravojske, krši ga time što nije u startu odbacio statut vojvodine. Žuta atrofirana metafizika koja je ideološki utemeljena na pokojnoj IDEJI.

Back