Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
a usput da dokazes da ne moze da bude ni 150 

nego, treci put pitanje:
odakle ti pravo da se bunis?
nego, treci put pitanje:
odakle ti pravo da se bunis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boli nas za vas u BIH. Srbija je poljoprivredna zemlja i dozvolila je pod ovom bagrom demokratskom da joj ulje u prodaji kosta skoro duplo vise nego u Nemackoj recimo!
To je pre svega zbog lose vodjene agrarne politike i nebrige o srpskom seljaku i proizvodnji uopste!
Pola uljara su kupili 'rvati...boli nas za vas u BIH. Srbija je poljoprivredna zemlja i dozvolila je pod ovom bagrom demokratskom da joj ulje u prodaji kosta skoro duplo vise nego u Nemackoj recimo!
To je pre svega zbog lose vodjene agrarne politike i nebrige o srpskom seljaku i proizvodnji uopste!
Džeri, uspori, tek će da bude teško.Demokrate lazu ovaj jadni narod da nam je inflacija navodno 8% . A samo u zadnja 2 meseca je recimo mleko poskupelo sa 40 dinara na 64 koliko je danas kostalo u Maxi Diskontima, Ulje sa 70 na 110 dinara dinara, hleb sa 20 na 35 dinara i tako dalje. Posto je vecini ljudi u Srbiji plata u tom periodu ostala nepromenjene to znaci da smo mi imali inflaciju od najmanje 30% , jer su cene osnovnih zivotnih namirnica poskupele od 30-50% a ne 8% .

i djeki hoces li odgovoriti na pitanje?
ne placas porez, ne placas registraciju, ne placas tv pretplatu, unapred najavljujes da se neces odazvati pozivu za mobilizaciju, a nalazis za shodno da se bunis?
dakle?
Torente,da ti to ne želiš da nas obavestiš da ćeš postati tata,pa sumiraš troškove?![]()
...
...bila i u Delta cityju - niko nista ne kupuje...nije ni cudo kad sam videla da neka neka glupost koju sam platila 3$ (doduse na snizenju) ovde kosta preko 3000 dinara
a znas li ti uopste da postoje zemlje u kojima ljudi ne gledaju cene osnovnih zivotnih namirnica nego ih samo trpaju u korpe
...bila i u Delta cityju - niko nista ne kupuje...nije ni cudo kad sam videla da neka neka glupost koju sam platila 3$ (doduse na snizenju) ovde kosta preko 3000 dinara
...djeki bar vidi problem a ti ga ne vidis...kad sam posle duzeg vremena otisla u prodavnicu izasla sam a da nista nisam kupila - sve je mnogo skuplje nego na zapadu i trebace mi vremena da se ne osecam pokradeno ako nesto kupim...a znas li ti uopste da postoje zemlje u kojima ljudi ne gledaju cene osnovnih zivotnih namirnica nego ih samo trpaju u korpe
Sumnjam...od gastarbajterki ništa.Ove domaće su bolje.Pa cim dodjem u Ofenbah bacam se na posao.A sad jos kad sam video cene pelena u Nemackoj da su prava sitnica.....ima samo da stancam
Svi pričate o toj jeftinoj Evropi, kako samo ja to nisam primetio? Hoću i ja jeftinije da kupujem, recite mi gde.
Sumnjam...od gastarbajterki ništa.Ove domaće su bolje.![]()
Sumnjam...od gastarbajterki ništa.Ove domaće su bolje.![]()
portifilio dzeri strikes backDemokrate lazu ovaj jadni narod da nam je inflacija navodno 8% . A samo u zadnja 2 meseca je recimo mleko poskupelo sa 40 dinara na 64 koliko je danas kostalo u Maxi Diskontima, Ulje sa 70 na 110 dinara dinara, hleb sa 20 na 35 dinara i tako dalje. Posto je vecini ljudi u Srbiji plata u tom periodu ostala nepromenjene to znaci da smo mi imali inflaciju od najmanje 30% , jer su cene osnovnih zivotnih namirnica poskupele od 30-50% a ne 8% .
da li brines o hrani? tj. da li ti je glavna tema na dnevnom redu dal ces za hleb da dans par dinara vise?

u tim zemljama nije ratovano poodavno, ekonomija je na zavidnom nivoui, a i slabo se zalo na plate
mozes i kod nas na buvljaku
Pa slabo se trudiš,ili mnogo očekuješ.Svaka žena ti malo priča kako te voli,a malo kaki po tebi.Navikni se na to,i sve će biti O.K.Ma domace su 0