Kako dalje?

Kiss_me:
Pada mi na pamet... mozda taj njen muz nju jos uvek voli, pa samo preko dece pokusava da je zadrzi...ono, davljenik se za slamku hvata...

Видиш како паметно размишљаш! А ја се баш питала зашто би ико желео да живи са својом децом и да их задржи уз себе...кад оно: деца су му у ствари сламка спаса да би задржао жену! :roll: Промућурно! :?

E helen nemoj biti tako bukvalna... ne mislim da ne voli svoju decu, vec se preko dece bori i za nju tj preko njene majcinske ljubavi, jer zna da ona u njemu samom vise ne vidi BRAK.

Па зар нико није помислио да човек жели да живи са својом децом, бреее? Него конструишете разлоге и још човеку приписујете (не ти, него неко изнад, не знам сад, мрзи ме да гледам), да је манијак, да отима децу, да је уцењује децом...
А шта ако је он нормалан човек који жели да задржи децу поред себе, има исте родитељске потребе као и мајка и сматра се способним да их сам подиже?
А шта ако је она лујка која због доброг кресања са типом којег и не познаје (да се не изразим оштрије, само желим да видите како то може да изгледа из друге визуре) растура брак и излаже децу таквим стресовима?
Уосталом, да ли је и наш постављач теме манијак и уцењивач пошто је разведен а деца су код њега? Како и зашто их је их је добио? Да би задржао жену?

Ej, Hellen?! Glupa si... Vidis li da se ovde igra sah? Nemoj da prekidas... Ljudi su rekli, sto su imali.
Sinnke, pokupi svoje figurice... i ' ajd polako. Ides mi na ganglije...

e jeste smesni svi redom....rekla sam da je manijak AKO je ucenjuje preko dece....
a vi ste 100% sigurni da je usputno kresanje u pitanju i da je ta zena toliki idiot da bi zbog usputnog sexa ostavila decu?
jeste, pojma nemamo, mozemo samo da nagadjamo...
ali ono sto je meni upalo u oci je da li zena ima prava na svoju decu kad se razvede iako se zaljubila u drugog? da li je to toliko nemoralno i strasno da treba da joj se oduzmu deca?
da li treba biti u losem braku sa nekim koga ne volis samo da bi bila sa svojom decom jer ne postoji drugi nacin?
pa nisam bas sigurna....a postoji i dogovor medju ljudima...a ne da neko kategoricki odbija da da sporazumni razvod i jos uzima decu (u mnozini, jel da? ima slucajeva i da se deca pitaju kod koga zele! da li to odlucuje jedna osoba, u ovom slucaju muz?)
eto to je ono sto je meni ovde privuklo paznju....

anakin:
e jeste smesni svi redom....rekla sam da je manijak AKO je ucenjuje preko dece....
a vi ste 100% sigurni da je usputno kresanje u pitanju i da je ta zena toliki idiot da bi zbog usputnog sexa ostavila decu?
jeste, pojma nemamo, mozemo samo da nagadjamo...
ali ono sto je meni upalo u oci je da li zena ima prava na svoju decu kad se razvede iako se zaljubila u drugog? da li je to toliko nemoralno i strasno da treba da joj se oduzmu deca?
da li treba biti u losem braku sa nekim koga ne volis samo da bi bila sa svojom decom jer ne postoji drugi nacin?
pa nisam bas sigurna....a postoji i dogovor medju ljudima...a ne da neko kategoricki odbija da da sporazumni razvod i jos uzima decu (u mnozini, jel da? ima slucajeva i da se deca pitaju kod koga zele! da li to odlucuje jedna osoba, u ovom slucaju muz?)
eto to je ono sto je meni ovde privuklo paznju....
Ej, anakin... Ispao sam smesan. Evo, priznajem da sam lupao... Hajde, molim te, sledeci put, ako se ikad desi, priznaj da si nesto napisala ne razmisljavsi mnogo...
Ovo ti je providan nacin izvlacenja. Niko nije pisao nista o tome, na sta se sad pozivas... Naprotiv, znas da se sa tim slazemo. Govorim i u Hellenino ime... siguran sam da se tvoj post odnosio na nas dvoje.
Btw. to tvoje AKO, nisam pronasao u pomenutom postu, pored sve dobre volje...

au yebote sto si bukvalan....da, deluje mi kao ucena a ako procitas moj post do kraja nacices recenicu gde kazem "mozda nije manijak"...jer je normalno da ne znam nego kazem kako meni deluje situacija...
i da covek iskreno samo hoce da podize decu sam, opet je odvratna situacija u kojoj se ta zena nasla jer joj brak ocigledno ne valja (jel se pomenuo razvod ili sam i to istripovala?), zaljubila se u drugog a zna da ako se razvede, nece dobiti decu...
a sve sam ovo vec napisala, uopste mi nije jasno sto skaces po meni...
a posto si pomenuo Hellen, ona rece da je zena lujka koja bi zbog usputnog kresanja ostavila decu...

i na kraju, smesni ste oboje sto skacete na ljude koji kazu sta misle o problemu u stilu "nemas ti pojma" da bi u sledecem postu objasnili o cemu se zapravo radi odjednom imajuci pojma o situaciji....
i mani me prozivanja, zaista ne vidim razlog...

Pa, da ne ostanete uskraceni za drugu stranu, evo i nje. Dakle, volim ga, volim ga, volim ga. Kao sto ni jednog muskarca u svom zivotu nisam volela. Tu naravno mislim na slucajnog prolaznika. I zelim sa njim dalje. A zelim da zadrzim i decu. I duboko verujem da to moze da uspe. On, ja, nejgova deca, moja deca. Samo treba imati snage, mnogo snage i ljubavi. A ja je imam.

Анакин, а што не читаш како пише? Ево, копираћу. Не волим кад ми се приписује нешто што нисам рекла.

А шта ако је она лујка која због доброг кресања са типом којег и не познаје (да се не изразим оштрије, само желим да видите како то може да изгледа из друге визуре) растура брак и излаже децу таквим стресовима?

anakin:
au yebote sto si bukvalan....uopste mi nije jasno sto skaces po meni...
i na kraju, smesni ste oboje sto skacete na ljude...
i mani me prozivanja...
Sta ti je? Nemoj tako da razgovaras sa mnom. Ko te je prozivao? Je l' ti, kad god se neko ne slozi sa tvojim misljenjem, uperis prst u njega i pocnes da vristis da te spopada?

ma gde si video da vristim, upirem prstom i tvrdim da me spopadas? sta je tebi?
pitanje je bilo sta ti smeta u mom postu pa je izazvalo takvu reakciju?

Hellen, i ja mnogo volim kad mi se pripisuje nesto sto nisam rekla...
i stvarno me mrzi da polemisem da li je riba lujka ili muz manijak, pogotovo na ovaj nacin....

Osećam se...staro, iznošeno, dotrajalo. A čini mi se da sam tek počeo da živim...
Zar život samo toliko malo traje, i zar samo patnju i bol daje?
Zašto se osećam tako, posle tebe, posle svega...Ti... nesrećo krasna, samo izgleda meni nejasna.
A kakvi su vulkani goreli u nama, hlađeni orkanskim vetrovima i ledenim, kišnim kapima koje su danonoćno bubnjale nad našim krevetom koji još uvek miriše na tebe.
Eh, moja nesrećo krasna, za sve jasna, samo za mene strana. Kako su pogledi plamteli po celom telu. Pa, oni bi u tom času sve dali za samo jedan dah sa tvojih usana. Oni bi na kolena pali pred tobom, pomamnice moja slatka. Samo da znaš šta su s tobom hteli...Zaboravili na sve...S noćnog praga, rugali se jutru. Tvojim senama. Ma, dodjavola i oni i znak na mome čelu! Ja bih opet na tvom telu zaspao i snio. Ja bih pio vino sa usana tvojih...
Inspiracio moja. Nežnosti moja.
Nisi mi ni zvezda! I svaka reč ti je lažna! I nigde te još nema. Znak opasnosti drema. Znak ljubavi koje više nema. Prerane ljubavi. I skitnje kroz noć.
I samo da znaš, da sam te ja sačuvao od drugih, i da su mene ubili umesto tebe.
A na mom čelu dlan me topli peče, kao da mi je zadnje veče. Da, boli me... Voli me...I još dalje u ponor mračni bez volje. Doljubi me.
Do kraja me.
I tako već nestajem, biće mi bolje.

kojote:
Osećam se...staro, iznošeno, dotrajalo. A čini mi se da sam tek počeo da živim...
Zar život samo toliko malo traje, i zar samo patnju i bol daje?
Zašto se osećam tako, posle tebe, posle svega...Ti... nesrećo krasna, samo izgleda meni nejasna.
A kakvi su vulkani goreli u nama, hlađeni orkanskim vetrovima i ledenim, kišnim kapima koje su danonoćno bubnjale nad našim krevetom koji još uvek miriše na tebe.
Eh, moja nesrećo krasna, za sve jasna, samo za mene strana. Kako su pogledi plamteli po celom telu. Pa, oni bi u tom času sve dali za samo jedan dah sa tvojih usana. Oni bi na kolena pali pred tobom, pomamnice moja slatka. Samo da znaš šta su s tobom hteli...Zaboravili na sve...S noćnog praga, rugali se jutru. Tvojim senama. Ma, dodjavola i oni i znak na mome čelu! Ja bih opet na tvom telu zaspao i snio. Ja bih pio vino sa usana tvojih...
Inspiracio moja. Nežnosti moja.
Nisi mi ni zvezda! I svaka reč ti je lažna! I nigde te još nema. Znak opasnosti drema. Znak ljubavi koje više nema. Prerane ljubavi. I skitnje kroz noć.
I samo da znaš, da sam te ja sačuvao od drugih, i da su mene ubili umesto tebe.
A na mom čelu dlan me topli peče, kao da mi je zadnje veče. Da, boli me... Voli me...I još dalje u ponor mračni bez volje. Doljubi me.
Do kraja me.
I tako već nestajem, biće mi bolje.

kojot lepo napisano svaka cast...

Back