- Poruka
- 94.551
Kako da započneš razgovor sa nepoznatom ženskom a da ne ispadneš kreten?
Naravno, mislim na muvanje a ne da je pitaš da ti unovči ček
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onda joj nežno uhvatim ruku?Reci joj da umeš da gledaš u dlan.
Da, ali je prvo pitaj dal možeš da joj gledaš u dlan, da ne pomisli da si manijak. Stisni joj dlan malo jače da oseti da si muževan. Rekao bi ti i da nagađaš njen horoskopski znak, ali to je već kockanje.I onda joj nežno uhvatim ruku?
Da, ali je prvo pitaj dal možeš da joj gledaš u dlan, da ne pomisli da si manijak. Stisni joj dlan malo jače da oseti da si muževan. Rekao bi ti i da nagađaš njen horoskopski znak, ali to je već kockanje.
Kako da započneš razgovor sa nepoznatom ženskom a da ne ispadneš kreten?
Svejedno i da je profesionalni astrolog, šanse da pogodi nečiji horoskopski znak iz prve su slabe, 1:12.па @Sensei је Господар хороскопа ..
Pogledajte prilog 1644513
Works every time
Svejedno i da je profesionalni astrolog, šanse da pogodi nečiji horoskopski znak iz prve su slabe, 1:12.
Ako je prvi put vidiš u životu onda da. Inače, može da se svede na 2-3 znaka ako si upoznat sa osobom, makar i indirektnoSvejedno i da je profesionalni astrolog, šanse da pogodi nečiji horoskopski znak iz prve su slabe, 1:12.
Grešiš- Čim se preznojavam da joj priđem, znači da mi je jako staloKako misliš da ispadneš kreten? Ako znas osnove komunikacije sa ljudskim bićem bićeš ok. U startu si ih stavio na pedestal kao da startuješ bodinju a ne nekoga koje dosta ispod tebe u svakom smislu.
Saveti za prilaženje devojkama u marketu:Ako je prvi put vidiš u životu onda da. Inače, može da se svede na 2-3 znaka ako si upoznat sa osobom, makar i indirektno
Ako je prvi put vidiš u životu onda da. Inače, može da se svede na 2-3 znaka ako si upoznat sa osobom, makar i indirektno
Grešiš- Čim se preznojavam da joj priđem, znači da mi je jako stalo
Saveti za prilaženje devojkama u marketu:
Ako je primetiš da kupuje vodu ili neki sok, onda je sigurno vodeni znak, Rak, Škorpija ili Ribe.
Ako pazari upaljač i cigarete, sigurno je vatreni znak.
Ako kupuje humus za cveće onda je zemljani znak.
Ako kupuje ventilator ili kesu čipsa, onda je vazdušni znak
Svejedno smanjuješ šanse na 1:3.
pa posto je verovatno seljanka, morao bi da podignes nogavicu malo da vidi tvoju novu seljakcu tetovazu, tu nastaje KLIK
Ma jok, sabotirao bi skladišta municije nacistima.... ауууу .. па да си ти уместо Мајнштајна водио Курску битку .. Жуков не би имао шансе ....
Ili da joj pročitaš natalnu kartuReci joj da umeš da gledaš u dlan.
Može i to, ali žene umeju da provale prevaranteIli da joj pročitaš natalnu kartu
Ma izguglaš za časMože i to, ali žene umeju da provale prevarante![]()