OD KAD JE MUSKARACA I ZENA POSTOJI JEDAN PROBLEM ( GOVORIM O MUSKARCIMA ). NAIME- KAKO DA VAM PRIDJEMO ?????
ETO TO JE JEDNA OD MOJIH LICNIH FOBIJA AND I NEED HELP.
SITUACIJA- NA PRIMER - U KAFICU, NA SETALISTU, NA ZURCI ( DOBRO TO I NIJE PROBLEM ), NA NEKOJ SPORTSKOJ AKTIVNOSTI, NA PECANJU, NA PLAZI.
SIFRA- NEED HELP
NADAM SE DA CU DOBITI ODGOVORE OD ZENSKOG SVETA....
ETO TO JE JEDNA OD MOJIH LICNIH FOBIJA AND I NEED HELP.
SITUACIJA- NA PRIMER - U KAFICU, NA SETALISTU, NA ZURCI ( DOBRO TO I NIJE PROBLEM ), NA NEKOJ SPORTSKOJ AKTIVNOSTI, NA PECANJU, NA PLAZI.
SIFRA- NEED HELP
NADAM SE DA CU DOBITI ODGOVORE OD ZENSKOG SVETA....
naravno, da na lajam "kretena" šta on misli itd...) on me utišao na brzinu (zatvorio mi usta poljupcem)... tako da sam ostala još i bez teksta ,-)
meni se jako svideo taj pristup ali je pitanje šta bi bilo da mi se nije svideo taj tip
)
), celo društvo nas jedno 15 na okupu u jednom kafiču zezanje, smeh, priče, muzika, piče baš onako prijatna atmosfera... večina nas se poznavala mada je bilo njih par sistem prijateljev prijatelj... stoji jedan takav prijatelje prijatelj naslonjen nogom na zid, drži svoje piče u ruci, pije lagano i čuti celo veče :shock: ??? malo čudan tip ali eto nikome nije smetalo... prođe neko određeno vreme i mene ortakinja bocka laktom u rebra... kao zipa ovaj te bulji več dva sata... ja ga onako pogledam ispod oka od glave do pete i šapnem joj nazad: ma fin je al šta če mi takav šonja, :wink: namignem joj i nastavimo zezu... svi več onako pomalo muvaju u ritmu... ja onako "nesretno"
lagano sedim na barskom stolu kad odjednom prilazi "on" :shock:
ops: pre vise od par godina 
Pretpostavljam da njemu trebaju konkretni primeri, pa evo mog slucaja.