Kako da smuvam tipa iz kres-sheme?

sedi:
Evo sta tebi treba mala:
1 Covek koji ce da te voli
2 Covek koji ce da te poshtuje
3Covek koji ce ti pomagati u kuci
4 Covek koji ce te razbiti u sexu
5 Covek koji opasno zaradjuje
ah,daa..i pod 6 NAJVAZNIJE!!!
njih petorica NE SMEJU da se poznaju!!!

HA :lol: HA :lol: HA :lol:
Ne mora da ima kintu,a nazalost sve vreme pokusavam da nadjem sve pomenuto u jednoj osobi, sad znam gde gresim :wink:

piškotice, taj tvoj iz kres šeme pljunuti moj poznanik. Ista rečenica : ona za ¨četvorke¨a i on ima dosta tih ortakinja za sex. Baš ga popljuvah u jednoj temi, što mrzim povezivanje druženja i sex u zajedničku kategoriju , drugovi za sex. Pošto njega dobro poznajem a taj tvoj mnogo liči, ovako: sve svoje ljubavnice on želi, hrane mu ego. Ima jednu finu devojku koju drži kod kuće a ona jadna nema pojma šta se dešava. Hvali se on sa time , da nema one koju nije smuvao, a i da se igra sa njima , baš mu je zanimljivo. Navlači ih konstantno da se zaljube u njega, nikad ih ne ostavlja , već ostave one njega kad shvate koji je debil. Ustvari je nesiguran do bola i hrani svoj ego gomilom izmanipulisanih devojaka. Pa ti vidi, vredi li ti ovo čemu.

Poslusala sam neke od vasih saveta,
:arrow: ostavila sam decka koga sam varala
:arrow: bila sam iskrena prema ortaku iz kres seme (OK, prvo je on bio iskren i dosli smo do toga da i kod njega postoje emocije)
:arrow: trenutno sam solo, vidjam se i dalje sa tipom sa kojim sam bila u kres-semi,i mada sve lici na jedno veliko muvanje, ostacu solo bar 2 meseca da se malo psihicki sredim :?
:arrow: Bivsi mi se nije ubio, pratila sam ga juce na razgovor za posao, samo se izbedacio i jos uvek se nije pomirio sa tim da nismo zajedno, pa pravi profit )063-svojoj-mrezi pokusavajuci da promeni moju odluku...
:arrow: Osim toga...uzivam u nauci :lol: :lol: :lol:
Hvala svima na pomoci!

(i pljuvanju, naravno :wink: 8) )

Back