Kako da se uozbiljim!?

Imam 38 godina, a primecujem da se ponasam kao da imam 22! Izmotavam se u drustvu, glupiram, zbijam neke sale sa zenama na ulici kao da sam klinac. Jednom recju, cini mi se da postajem sve mladji! Skoro sam isao sa nekim klincima iz OBRAZA i pisao grafite po zidu kasarne. Pocinjem da zabrinjavam samog sebe!

uživaj dok traje, posle će ti biti žao.

šta te boli uvo, dobro je da imaš uopšte elana. samo, ovo što si naveo da na ulici zbijaš šale sa ženama , da li se i one smeju ? nemoj da budeš dr..džija koji
dobacuje lascivnosti, to niko ne voli da vidi, a neki vole da biju.

Imam 38 godina, a primecujem da se ponasam kao da imam 22! Izmotavam se u drustvu, glupiram, zbijam neke sale sa zenama na ulici kao da sam klinac. Jednom recju, cini mi se da postajem sve mladji! Skoro sam isao sa nekim klincima iz OBRAZA i pisao grafite po zidu kasarne. Pocinjem da zabrinjavam samog sebe!

Ostani takav kakav si!z:)... zadrzi tvoj mladi duh i posmatraj to kao nebeski poklon! Jednog dana ces shvatiti da si u prednosti kada vidis tvoje matore vrsnjake sa iskrivljenim, nervoznim facama!

kad se ozenis ode ti na robiju :D al kad vozis moras da budes totalno mrtav ozbiljan... jer danas je oskudacija skupe pare za crnu hroniku :D

ey, cviko, kolego.....kakva robija bre ako je zena iz istog kalupa. A tek sreca za dete ce biti da ima mladalackog i veselog oca i mater :) ..i ne skodi biti malo oppicen..tako se pune baterije:mrgreen:...a problemi koji ce doci vremenom sami(jer po prirodnom zakonu niko nije postedjen)sa punim baterijama ce se lakse savladati.z:)

Back