Hvala na savetima, ali opet setim se sebe pre 5-6 godina, mnogo sam bolje izgledala. Ne treba meni mnogo, mozda samo 6-7 kg, ali nikako da se ugojim .. bas nikako. Imam 51kg a 168 cm
Можеш да се угојиш на 2 начина.
Први је да набациш салце.
То не изгледа лепо.
Друга варијанта је да се угојиш тако што ћеш да набациш мишићну масу. Наравно, кад кажем мишићна маса, не мислим на мишиће који се виде на профи билдеркама.
Хоћу да кажем, крени у теретану и вежбај 3 пута недељно.
Бићеш далеко згоднија него сада, без обзира на килажу. Изглед ће ти бити далеко бољи, са или без масних наслага.
А ако хоћеш само "да се угојиш", то је у ствари врло једноставно. Једеш више калорија него што трошиш, и тако у дружем временском периоду.
Једи калоричнију храну и прати колико калорија уносиш. Свака намирница коју купиш, на амбалажи пише број калорија. За оно шт оне пише на амбалажи, имаш на нету. И узми свеску и оловку и записуј шта једеш и колико у току дана, и колико је то калорија, па ако једеш мало калорија, крени да једеш више.
Мсм...питала си...јесте да није једноставно да се иде 3 пута у теретану или да се пише шта се поједе са бројем калорија...али ако ни то нећеш да урадиш, нешто тако једноставно, ја не знам шта тражиш онда са овим питањем.