Kako da se ugojim?

Uzivaj u tome!
Nemoj da se lozis na instagramuse sa ogromnim zadnjicama,to je prolazni momenat,koji ce za par godina da zameni neki drugi ili treci...
Veruj mi,mnogo je bolje kad imas nekoliko kg manjka nego viska,covek se lakse oseca,krece...itd (govorim ti iz licnog primera).
Ponavljam-uzivaj,bavi se sportom,jedi normalno,ne koristi hemiju za postizanje neke kilaze,nije zdravo.

Uzivaj u tome!
Nemoj da se lozis na instagramuse sa ogromnim zadnjicama,to je prolazni momenat,koji ce za par godina da zameni neki drugi ili treci...
Veruj mi,mnogo je bolje kad imas nekoliko kg manjka nego viska,covek se lakse oseca,krece...itd (govorim ti iz licnog primera).
Ponavljam-uzivaj,bavi se sportom,jedi normalno,ne koristi hemiju za postizanje neke kilaze,nije zdravo.
Hvala na savetima, ali opet setim se sebe pre 5-6 godina, mnogo sam bolje izgledala. Ne treba meni mnogo, mozda samo 6-7 kg, ali nikako da se ugojim .. bas nikako. Imam 51kg a 168 cm

Hvala na savetima, ali opet setim se sebe pre 5-6 godina, mnogo sam bolje izgledala. Ne treba meni mnogo, mozda samo 6-7 kg, ali nikako da se ugojim .. bas nikako. Imam 51kg a 168 cm
Ako nije tajna,koliko godina imas?Koliko ti je stres prisutan u svakodnevnom zivotu?Genetika je takodje jako bitna stavka,pored opsteg stanja organizma...
I dalje mislim da se bez razloga brines :)

24 godine, a sto se stresa tice, svaki Boziji dan ga dozivljavam🤦
Ma mlada si ti jos,ima vremena...KAd predjes 30 dolazices ovde na teme o dijeti :)
Najozbilnije ti kazem,sudeci po visini i tezini koju si navela,nemas potrebe da se toliko trudis da nabacis kilograme.Po mom misljenju je to ok,u granicama normale.Probaj sa nekim sportom,dobijaces misicnu masu,pravilno rasporedjenu,tako da ce ti pored kilaze doneti i jos vece poboljsanje izgleda,a obenefitu za zdravlje i da ne govorim,pogotovo sto si izlozena stresu svakodnevno.Sport je jedan od najboljih ublazivaca stresa :)

Како сам се ја угојио брзо, дневна рутина:

1. Пола кутије чоколадних пахуљица.
2. Цела млевена плазма
3. Два тирамису јогурта
4. 400г кестења
5. Два милк шејка

Тако сам јео пар месеци и угојио се ко стока. Просто, са уживањем, брзо. Убаци и мало брзе хране.

2. Цела млевена плазма
3. Два тирамису јогурта
4. 400г кестења
5. Два милк шејка

Тако сам јео пар месеци и угојио се ко стока. Просто, са уживањем, брзо. Убаци и мало брзе хране.
Treba da sacuva zeludac posle toga :D

Можеш да се угојиш на 2 начина.

Први је да набациш салце.

То не изгледа лепо.

Друга варијанта је да се угојиш тако што ћеш да набациш мишићну масу. Наравно, кад кажем мишићна маса, не мислим на мишиће који се виде на профи билдеркама.

Хоћу да кажем, крени у теретану и вежбај 3 пута недељно.

Бићеш далеко згоднија него сада, без обзира на килажу. Изглед ће ти бити далеко бољи, са или без масних наслага.

А ако хоћеш само "да се угојиш", то је у ствари врло једноставно. Једеш више калорија него што трошиш, и тако у дружем временском периоду.

Једи калоричнију храну и прати колико калорија уносиш. Свака намирница коју купиш, на амбалажи пише број калорија. За оно шт оне пише на амбалажи, имаш на нету. И узми свеску и оловку и записуј шта једеш и колико у току дана, и колико је то калорија, па ако једеш мало калорија, крени да једеш више.

Мсм...питала си...јесте да није једноставно да се иде 3 пута у теретану или да се пише шта се поједе са бројем калорија...али ако ни то нећеш да урадиш, нешто тако једноставно, ја не знам шта тражиш онда са овим питањем.

Имамо мршаве особе које су изузетно згодне, и попуњеније особе које су изузетно згодне.

Имамо мршаве особе које нису згодне и попуњене особе које нису згодне.

Ти си мршава, а мислиш да ниси згодна.

Која је разлика између мршавица које су згодне и оних које нису згодне? Како то и мршав и дебео може да буде згодан, а и мршав и дебео може да буде не баш згодан (згодна)?

Зашто?

Разлика је у мишићној маси. Мислим да ти имаш skinny fat изглед и зато мислиш да би само гојење помогло.

не би. Мислим да си мршавица којој недостаје мишићна маса. Велика количина калорија ће да те подгоји, али опет нећеш бити задовољна изгледом.

Имамо мршаве особе које су изузетно згодне, и попуњеније особе које су изузетно згодне.

Имамо мршаве особе које нису згодне и попуњене особе које нису згодне.

Ти си мршава, а мислиш да ниси згодна.

Која је разлика између мршавица које су згодне и оних које нису згодне? Како то и мршав и дебео може да буде згодан, а и мршав и дебео може да буде не баш згодан (згодна)?

Зашто?

Разлика је у мишићној маси. Мислим да ти имаш skinny fat изглед и зато мислиш да би само гојење помогло.

не би. Мислим да си мршавица којој недостаје мишићна маса. Велика количина калорија ће да те подгоји, али опет нећеш бити задовољна изгледом.
U pravu si, ne bih imala sta da dodam ..

2. Цела млевена плазма
3. Два тирамису јогурта
4. 400г кестења
5. Два милк шејка

Majko moja, pa ja ovo ne mogu da pojedem 3 dana, a ne jedan .. 😁😁😁

11-3-17-how-i-got-this-body-taylor-simpson.jpg

Овој није отишло у бутке и дупе тако што се преждеравала, већ тако што је радила чучњеве у теретани.

Јбг... то је рецепт ако хоћеш да будеш згодна.

Ако ти је тешко...ништа онда. Или остани таква, или постани дебела. Треће нема.

Ja sam tu negde tvoje visine i otprilike sam imala toliko kilograma (možda 2-3 više) sa 24 godine. Mislim da ti je to sasvim ok težina za te godine i visinu. Ja sada sa 30 imam par kilograma viška, najverovatnije kao posledica višesatnog sedenja u kancelariji...Za par godina ćeš verovatno početi da se gojiš, tako to ide, a sada uživaj :)

Озб, крени у теретану. Не мораш више од 3 пута по сат времена (или колико волиш).

Није баш да ћеш бити као ова са слике, али ћеш и да постанеш згоднија, моћи ћеш више да једеш јер се трошиш, а и за само здравље је то феноменално. Ништа боље телу не можеш да поклониш од једне такве здраве навике.

ПС. Кад кренеш у теретану ради "мушки". Жене које раде "мушки" у теретани су најзгодније на улици.

Back