Kako da prebolite kada vas neko prebije

Dakle zanima me kako da prebolim nepravdu kad me neko prebije i da li ojacate nakon batina
Ne, nakon batina se ne ojačava. Batine su nasilje. Nasilje je karika za lanac drugim karikama u kom je čovek srozan na nivo niži od bilo koje životinje ili čak biljke.
Ukoliko iko trpi fizičko maltretiranje, mora znati gde da se obrati da bi mu se pomoglo, a verujem da pomoći ima!

Ne, nakon batina se ne ojačava. Batine su nasilje. Nasilje je karika za lanac drugim karikama u kom je čovek srozan na nivo niži od bilo koje životinje ili čak biljke.
Ukoliko iko trpi fizičko maltretiranje, mora znati gde da se obrati da bi mu se pomoglo, a verujem da pomoći ima!
istina: znam neke zle biljke

a sto se zivotinja tice, mi ih optuzujemo za okrutnost.
Onu istu okrutnost koju mi sprovodimo nad njima.
Kako ono bese: Kad bi zivotinje govorile, covecanstvo bi plakalo.
Budite humani, ne optuzujte zivotinje, optuzujte ljude, ljudi su na nizem nivou! A trebali bi biti na visem.

Budite humani, ne optuzujte zivotinje, optuzujte ljude, ljudi su na nizem nivou! A trebali bi biti na visem.
Ma slažem se s tobom ali tema nije o životinjama. I ja ih volim i nisu me bar do sad povredile. Ljudi jesu. Rečima.
E sad, koliko se neko uopšte može osloniti na institucije u čijoj nadležnosti je rešavanje ovakvih problema?

Ma slažem se s tobom ali tema nije o životinjama. I ja ih volim i nisu me bar do sad povredile. Ljudi jesu. Rečima.
E sad, koliko se neko uopšte može osloniti na institucije u čijoj nadležnosti je rešavanje ovakvih problema?
Neki ljudi tretiraju druge ljude kao da su zivotinje - nehumano. Za bilo kakvu akciju potreban je evidence, pregled kod doktora moze da se iskoristi kao potreban prvobitni dokaz. Sledeci korak su socijalne sluzbe, policija, sud.
Verbalni delikt je u poslednje vreme malo mutna kategorija. Fala bogu pa svi imaju mobilne. Nasilnike snimiti i javno osuditi.
Verovatno najbolja taktika je da pocnu da se vezbaju borilacke vestine pogotovo one koje se bave samoodbranom. To podise psihicku i fizicku spremnost. Ocuvanje zivota je borba. I tuzna cinjenica ljudske civilizacije.

A na temu..ne možeš ojačati od batina.
Možeš postati sociopata ili ostati poremećen od batina a to ti je gore nego..
Uvijek je najbolje izmaknuti se i otići.
Vraćanjem milo za drago igraš njihovu igru i postaješ kao oni.

Mislim, to tako teorijski treba a ja lično sam nekidan naletila na članak o zlostavljanu psa i vjeruj mi, iako imam teoriju u malom prstu..da sam bila tu ja bi ga robijala!

Tako da, zavisi kad i koga treba mlatiti. Ako je na nemoćno onda udri i gazi.

Srećan 8. Mart
1729067873108.png

Ogromna većina životinja nema sofisticiranu svest.
Imaju egzistencijalnono reproduktivne nagone pomešane sa teritorijalnim.
Probaj nilskom konju da objasniš da samo želiš da se malo rashladiš u reci bez da ćeš tu formirati porod.

Jedino delfini i primati imaju patoligiju.
Kapiraš?

Srećan 8. Mart
Pogledajte prilog 1626567

Ogromna većina životinja nema sofisticiranu svest.
Imaju egzistencijalnono reproduktivne nagone pomešane sa teritorijalnim.
Probaj nilskom konju da objasniš da samo želiš da se malo rashladiš u reci bez da ćeš tu formirati porod.

Jedino delfini i primati imaju patoligiju.
Kapiraš?
Ceo odgovor mogu da uzmem potpuno od reci do reci kao metaforu za ljudsko drustvo. Kao da si pisao o ljudima a ne o zivotinjama. Sto je sasvim logicno jer i mi smo zivotinje samo ne volimo da se to odnosi na nas.

U principu sve batine koje neko dobije su posledica ubjedjenja da je neko slabiji od nekoga.Kako je moguce da vecina pasa koja najvise mogu da budu teska 60 kila mogu lako da savladaju covjeka od 100 kila to je fizicki nemoguce ali ako uzemete psihu i iracionalni strah covjeka logicno da ce ga savladati i neko od 30 kila,drugo je kada je neko duplo tezi.Strah i um blokiraju snagu kod covjeka

E sada kako preboliti batine,pa nekim radom na sebi,jacanjem uma i tijela

Dakle zanima me kako da prebolim nepravdu kad me neko prebije i da li ojacate nakon batina
Pocni trenirat i psihicki se pojacaj.
Davnih dana sam se znao dosta tuci. Ta vremena su davno prosla.

Samo mi se javi ako te neko dira :)

Back