boki.335
Obećava
- Poruka
- 56
Dakle zanima me kako da prebolim nepravdu kad me neko prebije i da li ojacate nakon batina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rodel ili neko drugo
Obaroditelj ili neko drugi?
Ne, nakon batina se ne ojačava. Batine su nasilje. Nasilje je karika za lanac drugim karikama u kom je čovek srozan na nivo niži od bilo koje životinje ili čak biljke.Dakle zanima me kako da prebolim nepravdu kad me neko prebije i da li ojacate nakon batina
istina: znam neke zle biljkeNe, nakon batina se ne ojačava. Batine su nasilje. Nasilje je karika za lanac drugim karikama u kom je čovek srozan na nivo niži od bilo koje životinje ili čak biljke.
Ukoliko iko trpi fizičko maltretiranje, mora znati gde da se obrati da bi mu se pomoglo, a verujem da pomoći ima!
Ma slažem se s tobom ali tema nije o životinjama. I ja ih volim i nisu me bar do sad povredile. Ljudi jesu. Rečima.istina: znam neke zle biljke
a sto se zivotinja tice, mi ih optuzujemo za okrutnost.
Onu istu okrutnost koju mi sprovodimo nad njima.
Kako ono bese: Kad bi zivotinje govorile, covecanstvo bi plakalo.
Budite humani, ne optuzujte zivotinje, optuzujte ljude, ljudi su na nizem nivou! A trebali bi biti na visem.
Dakle zanima me kako da prebolim nepravdu kad me neko prebije i da li ojacate nakon batina
Neki ljudi tretiraju druge ljude kao da su zivotinje - nehumano. Za bilo kakvu akciju potreban je evidence, pregled kod doktora moze da se iskoristi kao potreban prvobitni dokaz. Sledeci korak su socijalne sluzbe, policija, sud.Ma slažem se s tobom ali tema nije o životinjama. I ja ih volim i nisu me bar do sad povredile. Ljudi jesu. Rečima.
E sad, koliko se neko uopšte može osloniti na institucije u čijoj nadležnosti je rešavanje ovakvih problema?
Ko te je prebio i zasto?Dakle zanima me kako da prebolim nepravdu kad me neko prebije i da li ojacate nakon batina
zaskocis ga sa ledja i polomis za vjek vjekova. najbolje sa nekim cekicem. mozes kontrolisati silinu argumentaDakle zanima me kako da prebolim nepravdu kad me neko prebije i da li ojacate nakon batina
Vratis se bolje naoruzanDakle zanima me kako da prebolim nepravdu kad me neko prebije i da li ojacate nakon batina
Srećan 8. Martistina: znam neke zle biljke
Ogromna većina životinja nema sofisticiranu svest.a sto se zivotinja tice, mi ih optuzujemo za okrutnost.
Onu istu okrutnost koju mi sprovodimo nad njima.
Kako ono bese: Kad bi zivotinje govorile, covecanstvo bi plakalo.
Budite humani, ne optuzujte zivotinje, optuzujte ljude, ljudi su na nizem nivou! A trebali bi biti na visem.
temu prebaciti na pdf "Kindergarten".Ko te je prebio i zasto?
Ceo odgovor mogu da uzmem potpuno od reci do reci kao metaforu za ljudsko drustvo. Kao da si pisao o ljudima a ne o zivotinjama. Sto je sasvim logicno jer i mi smo zivotinje samo ne volimo da se to odnosi na nas.Srećan 8. Mart
Pogledajte prilog 1626567
Ogromna većina životinja nema sofisticiranu svest.
Imaju egzistencijalnono reproduktivne nagone pomešane sa teritorijalnim.
Probaj nilskom konju da objasniš da samo želiš da se malo rashladiš u reci bez da ćeš tu formirati porod.
Jedino delfini i primati imaju patoligiju.
Kapiraš?
Pocni trenirat i psihicki se pojacaj.Dakle zanima me kako da prebolim nepravdu kad me neko prebije i da li ojacate nakon batina
Samo mi se javi ako te neko diraMa slažem se s tobom ali tema nije o životinjama. I ja ih volim i nisu me bar do sad povredile. Ljudi jesu. Rečima.
E sad, koliko se neko uopšte može osloniti na institucije u čijoj nadležnosti je rešavanje ovakvih problema?
Srce mojeSamo mi se javi ako te neko dira![]()
platis kostolomcu da njega prebijeDakle zanima me kako da prebolim nepravdu kad me neko prebije i da li ojacate nakon batina