Kako da podnesem sto bi me zena prevarila sa onim koga smatram mnogo gorim?

ne
ti si rekao da sex nije svrha samoom sebi vec samo jedna manifestacija ljubavi izmedju muskarca zene
sex je svrha samo po sebi, kao nesto sto donosi uzivanje
i naravno-put ka reprodukciji

vezu sa ljubavlju je nametnula socijalizacija coveka, trazeci mu oprvdanje da ne bude tako ogoljena potreba medj finim, civilizovanim svetom
nema bas ich veze sa ljubavi, takak kakvim ga je priroda il bog stvorio :lol:
samo tako volimo da mu tepamo :malav:
isto bi bilo da kazes da je hrana ljubav prema jelu
a hrana ili bolje ishrana jeopet svrha samom sebi-i opstanku
nema razlike medj icem, picem, disanjem i sexom
teško da može biti svrha samome sebi. jer je svrha reprodukciji. ili služi da se dobije doza hormona koja izaizva osećaj uživanja. odluči se.

što se tiče ljubavi. i ona je u službi opstanka vrste i reprodukcije.

tamo gde nje nema život gubi smisao a takve vrste ako su i postojale su izumrle.

kod preostalih se javljaju pametnjakovići koji ljubav proglašavaju socijalizacijom. nisi čula da su mnoge životinje seksualno verne jedna drugoj do kraja života. ili da vole da se druže i da se igraju.

Poslednja izmena:
teško da može biti svrha samome sebi. jer je svrha reprodukciji. odluči se.

što se tiče ljubavi. i ona je u službi opstanka vrste i reprodukcije.

tamo gde nje nema život gubi smisao a takve vrste ako su i postojale su izumrle. kod preostalih se javljaju pametnjakovići koji ljubav proglašavaju socijalizacijom. nisi čula da su mnoge životinje seksualno verne jedna drugoj do kraja života?

ok, korigovacu se
sex je u svrsi reprodukcije
ljubav nema veze sa opstanokm vrste, dakle reprodukcije
samo mi volimo to tako da glumatamo
sto se tice zivotinja koje su verne jedna drugoj do kraja zivota-daj ne zasmejavaje me s atom pricicom za rmaticare
kad te vrste budu dominirale nad ostatkom zivog sveta, koji se pari kad god moze i s akime god moze, tad mozemo da pricamo o o ulozi ljubavi i vernosti (iako ne idu jedno sa drugim nuzno) u sexu i reprodukciji
ni covek ne trazi uvek opravdanje za sex u ljubavi, a kamoli zivotinje :roll:

ok, korigovacu se
sex je u svrsi reprodukcije
to je već bolje.

ljubav nema veze sa opstanokm vrste, dakle reprodukcije
samo mi volimo to tako da glumatamo

sto se tice zivotinja koje su verne jedna drugoj do kraja zivota-daj ne zasmejavaje me s atom pricicom za rmaticare
kad te vrste budu dominirale nad ostatkom zivog sveta, koji se pari kad god moze i s akime god moze, tad mozemo da pricamo o o ulozi ljubavi i vernosti (iako ne idu jedno sa drugim nuzno) u sexu i reprodukciji
ni covek ne trazi uvek opravdanje za sex u ljubavi, a kamoli zivotinje :roll:
možda ima vas koji glumatate.

ljubav majke prema detetu, ljubav muškarca i žene i ljubav medju ljudima su sastavni deo ljudske prirode i života. smisao života ljudima ne daje seks, ili pak oni sami sebi, no drugi ljudi. tj. ljubav prema njima. (šta ćeš kad seksualno onemoćaš.)

socijalizacija i racio u celoj priči služe uglavnom da bi ljudi promašli vasceli fudbal.

to je već bolje.

možda ima vas koji glumatate.

ljubav majke prema detetu, ljubav muškarca i žene i ljubav medju ljudima su sastavni deo ljudske prirode i života. smisao života ljudima ne daje seks, ili pak oni sami sebi, no drugi ljudi. tj. ljubav prema njima. (šta ćeš kad seksualno onemoćaš.)

socijalizacija i racio u celoj priči služe uglavnom da bi ljudi promašli vasceli fudbal.

kad budes citirao gde sam izjavila ovako nesto poput boldvanog, mozemo da nastavimo diskusiju nu tom smeru
sto s etice ljubavi prema deci, ona nema bas nikakve veze sa citavom pricom, te to takodje necu ni komentarisati
ljubav izmedju muskarca i zene moze i ne mora da ukljuci sexualni komponentu, bas kao i obruto, sex moze i ne mora da ukljucuje ljubav
za reprodukciju dakle produzetak vrste je sex neophodan, ljubav nije
te je samim tim i vazniji
kad budemo mogli da se reprodukujemo kroz ciste emocije, bez da neko nekome uturi, onda cu prihvatiti jednaku ulogu te dve stvari, do tada cu da budem medju onima sto "glumataju"
ti mozes da osecas/mislis kako god ti srcu milo, al ovo sto ja govorim su fakti, ne moja licna percepcija necega

kad budes citirao gde sam izjavila ovako nesto poput boldvanog, mozemo da nastavimo diskusiju nu tom smeru
dobra ženo ne mora te se citirati u svakoj rečenici. samo sam hteo istaći.
sto s etice ljubavi prema deci, ona nema bas nikakve veze sa citavom pricom, te to takodje necu ni komentarisati
nema medju pederima i intelektualcima a medju muškarcem i ženom bome ima. ljubav izmedju muškarca i žene dovodi do ljubavi roditelja prema deci, .
za reprodukciju dakle produzetak vrste je sex neophodan, ljubav nije
na šta liče deca koja su odgajana bez ljubavi i da li je uopšte to moguće biti rodjen ili vaspitavan bez ljubavi.

dobra ženo ne mora te se citirati u svakoj rečenici. samo sam hteo istaći.

nema medju pederima i intelektualcima a medju muškarcem i ženom bome ima. ljubav izmedju muškarca dovodi do ljubavi roditelja prema deci, .
za reprodukciju dakle produzetak vrste je sex neophodan, ljubav nije/QUOTE]
na šta liče deca koja su odgajana bez ljubavi i da li je uopšte to moguće biti rodjen ili odgjan bez ljubavi.
ovo nema veze sa onime o cemu trenutno pricamo
ukoliko mozes, ospori ono sto je boldovano u mom postu
o deci bez ljubavi ne mogu i ne zelim da sudim, nit sam tako odgajana, niti tako odgajam svoju
no ipak tvrdim da su mogla nastati i bez ljubavi izmedju njihovog oca i moje malenkosti, ali bez tukija i vadzajne-tesko

"za reprodukciju dakle produzetak vrste je sex neophodan, ljubav nije"
ovo nema veze sa onime o cemu trenutno pricamo
ukoliko mozes, ospori ono sto je boldovano u mom postu
ti bi htela da dokažem da će se zajednica u kojoj nema ljubavi kad tad urušiti u sukobima usled njenog odsustva.
ili da ni u jednom seksu nema ni trunke ljubavi? (pa kako. ko živi život i vodi seks bez imalo ljubavi?)

seks je u funkciji ljubavi. samo jedna manifestacija ljubavi izmedju muškarca i žene. sub kategorija. a ne kratkovidost kojom se ista izdiže iznad svih i postaje svrha sebi samom.

Poslednja izmena:
zajednica je jedno, reprodukcija drugo
alo
jel ti mene namwerno neces da razumes, il sta??

i zajednica reprodukcija su povezani i nema svaki oblik zajednice i reprodukcije jednako povoljan ishod.

reprodukcija je u funkciji očuvanja zajednice. kao što je seks u funkciji reproukcije. a ljubav je iznad reprodukcije.

pa čak i zajednice. zajednica bez ljubavi je žali bože truda. prolazna onanija.

Poslednja izmena:
eto vidiš. treba samo stvari složiti prema starini a ne prioritetu.,:mrgreen:.

otuda ja ono drobim autoru topika da je seks samo jedna manifestacija ljubavi. a da li u njegove žene ima više ljubavi prema njemu ili tom tipu to je drugo. verovatno nedovoljno ni prema jednom ni dugom. ono po čemu bih prepoznavo ljubav bi bilo osim po prvostepenojprivlačnosti i po uvažavanju voljenog i kad nije u pravu.

a, ono po cemu ja preopoznajem bezobraznog/bahatog/neozbiljnog diskutanta to je zaobilazenje cinjenica u svim mogucim pravcima, ne bi li ostao pri svom misljenju za koga je sasvim svestan da nije validno, a samo zarad toga da se ne bi sapleo o fakte i ljosnuo na pod forumske pozornice sa sve poderanim ponosom...pardon, kolenom
vidi ovako. da bi uspešno zaobilazio neku baru moraš imati veči videokrug od žabljeg carstva.

a ti uzmi pa dokaži da je seks bez imalo ljubavi moguć-

A sta tebe boli dupe sa kim ce da te prevari zena?

Jesi li je birao po kriterijumu da je razumna ili da je emotivna?
Velika vecina smatra svoje zene emotivnim.Zene se ponose time.Znaci i kod prevare razmislja iskljucivo emotivno....To znaci trenutak stvara priliku...
Ima li tu igde merenja bolji gori?

ma samo suva emocija

vidi ovako. da bi uspešno zaobilazio neku baru moraš imati veči videokrug od žabljeg carstva.

a ti uzmi pa dokaži da je seks bez imalo ljubavi moguć-

ne moram ja nista da dokazujem
izadji na ulicu pa pogledaj prvi par dzukaca koji se pare tri minuta nakon prvog susreta i rastanu sekund nakon istog
mora da ja imam prooblem sto u svemu tome ne mogu da pronadjem ljubav

da ne govorim o ljudskoj vrsti koja itekako moze da ga utura bez trunke ljubavi, pocev od pre 250 000 godina kada je prvi Homo sapiens prohodao ovom jadnom planetom i koji nije bio sposban ni sebe da spozna, a kamoli ljubav, do danasnjeg otudjenog coveka koji je sposoban za sve, samo en za ljubav prema bliznjima
btw, posao koji podrazumeva placanje za eksanje postoji od kada je sveta i veka, a placanje za ljubav tesko da je negde pocelo da sljaka
sto lepo olsikava za cime je ljudska potreba veca

izadji na ulicu pa pogledaj prvi par dzukaca koji se pare tri minuta nakon prvog susreta i rastanu sekund nakon istog

da ne govorim o ljudskoj vrsti koja itekako moze da ga utura bez trunke ljubavi, pocev od pre 250 000 godina kada je prvi Homo sapiens prohodao ovom jadnom planetom i koji nije bio sposban ni sebe da spozna, a kamoli ljubav, do danasnjeg otudjenog coveka koji je sposoban za sve, samo en za ljubav prema bliznjima
btw, posao koji podrazumeva placanje za eksanje postoji od kada je sveta i veka, a placanje za ljubav tesko da je negde pocelo da sljaka

malava evo ja cu ti dam ljubav

mora da postoji delic privlačnosti koju ti ne zamjecujes udubljena u svoje predrasude. imam takvu situaciju u dvorištu. nema teorije da moja sara hoće svakog kera. još manje da dozvoli svome odraslom štenetu.

a je ti sad znaš kako je kome ko uturao kroz svu svetsku istoriju i da je toga bilo bez imalo privlacnosti-ljubavi medju partnerima.

mora da postoji delic privlačnosti koju ti ne zamjecujes udubljena u svoje predrasude. imam takvu situaciju u dvorištu. nema teorije da moja sara hoće svakog kera. još manje da dozvoli svome odraslom štenetu.

a je ti sad znaš kako je kome uturao i da je toga bilo bez imalo privlacnosti-ljubavi.

a je ti sad znas da niko nikome nije uterao bez imalo privlacnosti ljubavi

btw, lepo sto na kraju dodjosmo do ubacivanja jos jednog fenomena koji ne mora da ima bas nikakve veze sa ljubavlju (privlacnost) a koji ti je lepo posluzio kao odstupnica u uzmicanju pri odbrani stavova :malav:

a je ti sad znas da niko nikome nije uterao bez imalo privlacnosti ljubavi

btw, lepo sto na kraju dodjosmo do ubacivanja jos jednog fenomena koji ne mora da ima bas nikakve veze sa ljubavlju (privlacnost) a koji ti je lepo posluzio kao odstupnica u uzmicanju pri odbrani stavova :malav:
očigledmo se slabo razumeš u propblematiku. ne znam tog muškarca koji bi mogao u nekim ogavnim situacijama.ne kažem da nije nemoguće.ima perverzia bolesnog uma. ali to nije suština.
btw.ps. ubacivanje nije seks. pitaj ginekologa ako mi ne veruješ.

ma, to je bolja varijanta
probace goreg, pa ce se vratiti na boljeg
tj. tebe
zamisli da je sa bajom nekim
pa, ne bi je vise nikada video
"Ja" ("da" u nekim krajevevima srbije)

Samo shvatiš da ljudi varaju zato što im se vara i to je to, nema to možda čak ni veze sa tobom, prosto joj je došlo... A to da li je gori ili bolji, to nije ni bitno toliko, jednostavno je drugačiji. To je često dovoljno.
Izuzetno istinito.

A komentar moderatora necu ni da komentarisem, jer sto ima ona da se zamara oko toga smatram li se ja lakoocignedno od ogranicenog mentalno gori, Bregovic je za ovoga (Colica) reko (parafraziram, smisao isti) "Ja sam mu reko: dobro brate, ali ne valja ti to sto ti pises te note, narod to 'ne pije', napravicu ti ja muziku koju narod 'pije'. Onda sam mu napravio muziku...", drugi album Colica koji je oborio sve rekorde u procentu do dana danasnjeg napisao je kompletno Bregovic (bar muziku), a tekst "i da se za mene otvori (more) kao za Isusa (dok se u bibliji otvorilo za Mojsija)" marina tucakovic je uspjela da mu podmente, sto sve za njega prica Lukas, kako se "sp*rda" sa njim Stefanovski kada vadi sa njegovog koncerta opremu u spotu..
u ovom videu vadi iz njegovog koncertnog repertorara (paketa) opramu...

Bolje i da je sa merilin mesnonom

Poslednja izmena:

Back