S
Shag Ivory
Gost
Ma, ne bi verovala... :wink:Jekyll_doesnt_Hyde:To se ne uci, s tim se radja,a tehnika je ono sto se usput usavrsava
Najsmesniji su mi oni koji misle da su je usavrsili a i ovde ih ima![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, ne bi verovala... :wink:Jekyll_doesnt_Hyde:To se ne uci, s tim se radja,a tehnika je ono sto se usput usavrsava
Najsmesniji su mi oni koji misle da su je usavrsili a i ovde ih ima![]()
znam ja jednogJekyll_doesnt_Hyde:To se ne uci, s tim se radja,a tehnika je ono sto se usput usavrsava
Najsmesniji su mi oni koji misle da su je usavrsili, a i ovde ih ima![]()
Mundo Daroje:Ima nacin da se sazna kad neko laze: Kad postavis pitanje a covek/zena pogleda prvo gore i ulevo, slagace a ako pogleda gore i udesno govori istinu. Ima neke veze sa tim da je memorija u bem li ga desnoj strani mozga ili slicno a masta u levoj.
Moze i prvo test, pitas koja ti je omiljena boja, uglavnom ljudi ne lazu na ovo pitanje, pa zapamti gde je pogledao, kad laze pogledace u suprotnom pravcu.
Sto posto podsvest, nema prevare.
Mislim da se vrijeme može iskoristiti daleko konstruktivnije i ljepše,nego učiti se lagati.hitotsuki:Čovek koji mora da uči da laže bi trebao bolje da osmisli suštinu svog postojanja.
To što osječaš je vrlo pozitivno i znači da imaš samopoštovanja :wink:Muškarac_bg:Ja kad lažem imam u sebi neki odvratan osećaj, verovatno grižu savesti.
Jel osećate vi to?
Anchika011:Uh, pravo da ti kazem, nisi ni malo lako pitanje postavio! Kako nauciti da lazes? Pa, ja sam od onih koje veruju da se covek sa tim rodi.Tj. takve osobine stices u najranijem detinjstvu, s vaspitanjem... Kasnije, mnogo ti je teze!
Medjutim, moze se i to nauciti, ali ti je prethodno potrebna dobra vezba. Tako da... Nadji nekoga na kome ces trenirati i videces kako ces se vremenom opustiti, pa cak i sam poceti da verujes u sopstvene lazi! Srecno!
![]()