Kako da naučim da lažem?

heheeh...da me neko ne shvati pogrešno: uspešno se laže samo kad se retko laže :wink:

Onda niko ne posumnja :wink:

samo izabereš pravi tajming, ako je uopšte išta vredno "masnog" laganja, i ako taj cilj zaista opravdava sredstvo (znači, da se posle ne kaješ)

Ima nacin da se sazna kad neko laze: Kad postavis pitanje a covek/zena pogleda prvo gore i ulevo, slagace a ako pogleda gore i udesno govori istinu. Ima neke veze sa tim da je memorija u bem li ga desnoj strani mozga ili slicno a masta u levoj.
Moze i prvo test, pitas koja ti je omiljena boja, uglavnom ljudi ne lazu na ovo pitanje, pa zapamti gde je pogledao, kad laze pogledace u suprotnom pravcu.
Sto posto podsvest, nema prevare.

Mundo Daroje:
Ima nacin da se sazna kad neko laze: Kad postavis pitanje a covek/zena pogleda prvo gore i ulevo, slagace a ako pogleda gore i udesno govori istinu. Ima neke veze sa tim da je memorija u bem li ga desnoj strani mozga ili slicno a masta u levoj.
Moze i prvo test, pitas koja ti je omiljena boja, uglavnom ljudi ne lazu na ovo pitanje, pa zapamti gde je pogledao, kad laze pogledace u suprotnom pravcu.
Sto posto podsvest, nema prevare.

Moja bivša kad laže gleda u oči i ne trepće,
a kad voli onda žmuri.

Uh, pravo da ti kazem, nisi ni malo lako pitanje postavio! Kako nauciti da lazes? Pa, ja sam od onih koje veruju da se covek sa tim rodi. :) Tj. takve osobine stices u najranijem detinjstvu, s vaspitanjem... Kasnije, mnogo ti je teze! :) Medjutim, moze se i to nauciti, ali ti je prethodno potrebna dobra vezba. Tako da... Nadji nekoga na kome ces trenirati i videces kako ces se vremenom opustiti, pa cak i sam poceti da verujes u sopstvene lazi! Srecno! ;)

Anchika011:
Uh, pravo da ti kazem, nisi ni malo lako pitanje postavio! Kako nauciti da lazes? Pa, ja sam od onih koje veruju da se covek sa tim rodi. :) Tj. takve osobine stices u najranijem detinjstvu, s vaspitanjem... Kasnije, mnogo ti je teze! :) Medjutim, moze se i to nauciti, ali ti je prethodno potrebna dobra vezba. Tako da... Nadji nekoga na kome ces trenirati i videces kako ces se vremenom opustiti, pa cak i sam poceti da verujes u sopstvene lazi! Srecno! ;)

Iz ovoga što si napisao vidim da tebi lepo ide :D .
A za to da treba da se rodiš za lažova si potpuno u pravu.
Imam ortaka koji mi kaže da odkad zna za sebe stalno laže i da mu je to ˝ko dobar dan˝. 8)

Moram sad malo samu sebe da "pokopam", jer sam se nasla da "pametujem" oko necega u sta se nisam uverila iz sopstvenog iskustva. Svecano ti izjavljujem: Ni ja ne znam da lazem! :) Ali, jako dobro provaljujem druge kada to rade i recimo da imam dosta drugara koji mi otvoreno pricaju o tome, kako oni to rade. :) Uglavnom se laze u tim musko-zenskim odnosima...

Back