Caricamilicaa
Početnik
- Poruka
- 4
Raskinula sam sa starim deckom nebitno to ko je citao zna o cemu se radilo al to je vec gotova stvar odavno, upoznao me zet sa nekim likom novim iz istog kraja gde zivi taj moj bivsi ne znam ni sto sam koj k prihvatila to, reko ajde da se druzimo i tako dopisujemo se mi 3 dana lik poludeo poceo da me smara bices moja bices moja a ja necu fazon necu jer lik vec sanja o deci vencanju oce ozb vezu ja ne zelim da se vezujem niti zelim da ga povredim ionako sam jos mlada za to, medjutim vojnik je 63 crvena beretka i te stvari nebitno jak lik, cak je poceo kao da mi preti msm ne bukv da preti al kao ako probas da mi pobegnes ili da ne zajebes kao (da ne budes samnom) nacicu te joj mozes da ides gde hoces opet cu da te nadjem a ja fazon htela da se druzim alo nista drugo lik poceo da me zove ljubavi i to shvatio sve pogresno jeste da sam i ja pisala ljubavne stvari i to al misla sam da je lik normalan kad kaze on meni nacicu te ako me sjebes a sta ako se desi nesto i ne zelim vise biti sa njim znaci moram na silu, sta sad ja njemu da kazem da zelim samo prijatelji da ostanemo jer samo to i hocu al ne znam kako da mu objasnim