Kako da joj se približim?

23-620x350.jpg

Znaci trebaju mi ideje, posvadjan sam sa jednom devojkom bez koje ne mogu.

Problem:
Nikad nismo bili u vezi i nikada nije osecala nista prema meni, mozda je jedno vreme htela nesto, ali je oladila.
Prošlo je X godina od tada, već sam kačio temu gde ste uglavnom bili u fazonu zaboravi je. Ali ne, neću da je zaboravim, i dalje je volim više od svega i neću to da krijem!
Bilo je par devojaka posle koje sve zajedno ne znače mi ko ona, a sa tim devojkama posle sam bio u vezi, dok sa njom nisam. Možda mi je ostala kao neostvarena ljubav i ucrtana mi je u podsvest.

Za početak bih hteo da joj se približim da skapira da nisam baš toliki mentol kakvog me smatra.

Razlog svađe je taj što sam ispizdeo kada me je izbacila iz prijatelja sa fb, a ja zbog nje noć pre toga propuštam seks sa full ribom da bi sutradan video da me šutnula iz prijatelja na fejsu.
Inače me je šutnula sa fb zbog toga što sam je smarao na fejsu i mene je sram zbog toga, a ovamo uživo ništa nisam činio.
Dakle to je bila fejsbuk svađa, uživo nismo puno komunicirali nikada jer sam bio pizdica u to vreme.

Sada sam spreman zbog nje svašta ludo da uradim, tipa da pevam pred svima i taj fazon.
Ali taj fazon nije uopšte poželjan u ovoj situaciji jer bi bilo, vatafak ju vont of mi, to je više za prosidbe i ta sranja.

Jedan od mogućih scenarija je da me kao njena drugarica upozna sa njom, kao ne zna da se poznajemo ili tako nešto.
Problem je što nijednu od njenih drugarica ne poznajem dobro da bih to mogao izvesti.

Iz istog smo grada, sretnem je ponekad.

Lako je vama da kažete zaboravi je, ja to ne mogu.
Mislio sam da sam je zaboravio, ali kada je vidim nije mi dobro.

Da se razumemo, nije ona neka bomba, nisam ni ja Džoni Dep.
Ona je vrlo lepa plava niža devojka, ja solidan, visok, crni tip, sa sličnim likom je dugo bila u vezi.
Valjda je raskinula.

Nista ti ne vredi, radio ovako ili onako. Uzmi ono sto ti se nudi, izadji sa tom sto je full, a ta sto ti se trenutno svidja vremenom ce otperjati iz glave.

Ajd ne zahebavaj . Voliš je a jedva da nešto znaš o njoj ? Nisi zavolio nju nego sliku koju si stvorio o njoj .
Nemoj joj samo pričati o svojoj ljubavi prema njoj jer si ga ugasio . Nemoj pričati ni drugima jer će doprijeti do nje
a onda si ga opet ugasio . Vjerovatno je viđaš u gradu . Pozdravi je , nasmiješi joj se i produži dalje . Ako ti
odzdravi imaš nade . Ako ne odzdravi nemaš šta da tražiš kod nje . Možeš pokušavati bilo što ali ćeš samo napraviti
budalu od sebe .
da...

Pa kako ocekujes ozbiljne odgovore kad i sam trucas gluposti?

Elem,kako god,mislim da ti nemozes tu vise da uradis bas nista.Treba da budes svestan toga.Mani se te tupave filozofije "ja cu da se borim za nju,ja cu da je osvajam,necu da odustajem,ja je volim..." Takve gluposti prolaze samo u spanskim sapunicama i ljubavnim romanima.A nekad ni tamo.
Ti se njoj ne svidjas.Nikada joj se nisi ni svidjao i nikada joj se neces svidjati.Sacuvaj dostojanstvo i ne dozvoli da te ismeva neko kome ne znacis nista i kome ces samo da hranis ego.
Proci ce te taj osecaj zaljubljenosti.Uvek prodje pre ili kasnije.
I jos jedno,zensko kada te jednom dozivi kao smaraca sa fejsbuka i kada dodje da te cak i tamo blokira,onda znaj da si kod nje ugasio za sva vremena.
tacno

Znaci trebaju mi ideje, posvadjan sam sa jednom devojkom bez koje ne mogu.

Problem:
Nikad nismo bili u vezi i nikada nije osecala nista prema meni, mozda je jedno vreme htela nesto, ali je oladila.
Prošlo je X godina od tada, već sam kačio temu gde ste uglavnom bili u fazonu zaboravi je. Ali ne, neću da je zaboravim, i dalje je volim više od svega i neću to da krijem!
Bilo je par devojaka posle koje sve zajedno ne znače mi ko ona, a sa tim devojkama posle sam bio u vezi, dok sa njom nisam. Možda mi je ostala kao neostvarena ljubav i ucrtana mi je u podsvest.

Za početak bih hteo da joj se približim da skapira da nisam baš toliki mentol kakvog me smatra.

Razlog svađe je taj što sam ispizdeo kada me je izbacila iz prijatelja sa fb, a ja zbog nje noć pre toga propuštam seks sa full ribom da bi sutradan video da me šutnula iz prijatelja na fejsu.
Inače me je šutnula sa fb zbog toga što sam je smarao na fejsu i mene je sram zbog toga, a ovamo uživo ništa nisam činio.
Dakle to je bila fejsbuk svađa, uživo nismo puno komunicirali nikada jer sam bio pizdica u to vreme.

Sada sam spreman zbog nje svašta ludo da uradim, tipa da pevam pred svima i taj fazon.
Ali taj fazon nije uopšte poželjan u ovoj situaciji jer bi bilo, vatafak ju vont of mi, to je više za prosidbe i ta sranja.

Jedan od mogućih scenarija je da me kao njena drugarica upozna sa njom, kao ne zna da se poznajemo ili tako nešto.
Problem je što nijednu od njenih drugarica ne poznajem dobro da bih to mogao izvesti.

Iz istog smo grada, sretnem je ponekad.

Lako je vama da kažete zaboravi je, ja to ne mogu.
Mislio sam da sam je zaboravio, ali kada je vidim nije mi dobro.

Da se razumemo, nije ona neka bomba, nisam ni ja Džoni Dep.
Ona je vrlo lepa plava niža devojka, ja solidan, visok, crni tip, sa sličnim likom je dugo bila u vezi.
Valjda je raskinula.

Zaradi pare, kupi Porše Kajen i eto nje.

Nećeš morati ni da je zoveš, zvaće ona tebe. Moći ćeš da joj pričaš kako si čuvao ovce i povreneno dohvatio poneku, slušaće te netremice i verovaće da si najzanimljiviji i najduhovitiji muškarac na ovoj planeti (pošto im je bitno da je momak duhovit, dabome, a ne koliko mu je dubok džep).

Back