kako da joj kazzem....

djura22:
KAko da joj kazzem da je samo mesisste i da imam joss sset takih,ali da mi jestalo do nje?

Umesto komentara koji ti se bas ne bi svideo poklanjam ti ovu pesmicu i od srca se nadam da je devojka pametna i da si ti ustvari to mesisste. I jos nesto. Nauci da postujes zene koje ti pruzaju toliko zadovoljstva. Tako bar rade PRAVI muskarci.

Mislis da je to jos
jedna tvoja pobjeda
mislis da se jutrom
budim uplakana

Ne, ne dragi moj
ti nikad nisi bio samo moj
i nije vazno jer ne trebam nista
samo ono sto najbolje znas

Dok ljuljaju se kreveti
sve cu ti oprostiti

I svaki put kad me slazes
da me volis
jedva odglumim
da od smeha ne puknem

Ne, ne dragi moj
ti nikad nisi bio samo moj
i nije vazno jer ne trebam nista
samo ono sto najbolje znas

e ti si samo mesishte .... al mi je stalo do tebe

al napravi facu ko da beba kad se ukaki....onako stisni se....da vidi da ti nije lako da kazhesh istinu....pa tje te nagradi razumevanjem

da jesam mesishte....al jel da da sam super mesishte?

AntunTun:
e ti si samo mesishte .... al mi je stalo do tebe

al napravi facu ko da beba kad se ukaki....onako stisni se....da vidi da ti nije lako da kazhesh istinu....pa tje te nagradi razumevanjem

da jesam mesishte....al jel da da sam super mesishte?

AHA HA HA HA AAAAAAAAAAAAAA HA HA HA......................................E OVO MI SE DOPALO....................

Lord of Chaos:
Pa ako ti je stalo do nje, kako to da je mesiste?

Drugo, to sto se ona nada necemu od tebe je tvoja krivica, igrao si na kartu emocija da bi dobio snoshku, sto nije fer....

Najbolje je da budes iskren....
A ti si kolko shvatam vegetarijanac......
Drugo,zzivot nije fer,a ja,pa ja nisam smislio pravila...

A toliko tesko ti pada da pokazes ljubav Djuro,hå?
Ili to prosto nije za muskarce,jer ljubav znaci slabost a kres seme dokazuju tvoju muskost.
Hajde sada lepo reci sve devojci sta osecas prema njoj,,pa i ako te odbije,nemoj onda misliti da su kres seme bolje od pravih veza zasnovanim na emocijama.

ma on ništa ne oseća jer ga je stra'
ta misaa da je ona nešto van jedne u nizu šunkjica
je toliko stidljiva
ni sebi ne sme da prizna da je to ,oguće
tako da ...da, mislim da đura nikada nikoga nije voleo, a svi su mesišta zbog svojevrsne odbrane od - straha
smileysex.gif

/što je sve skupa ok dok ne potraje ceo život/

djura22:
KAko da joj kazzem da je samo mesisste i da imam joss sset takih,ali da mi jestalo do nje?

do yaya ,,,,,ljudi ovaj mora da je frajer KI BOK ,,, cim ovako tretira žene a one ga i dalje opkružuju ,,, mada hmmmm ima razna mesišta ,,, od rasnih do raznih ,,,a ima i onih muskaraca sto svaku ribu zovu mesiste ,,i ne biraju u ŠTA trpaju svog stojka ,,, mada znam i da ima mnogo onih što su samo u prolazu sreli par dobrih komada ,,,hmmmmm dileme

Lord of Chaos:
Pa ako ti je stalo do nje, kako to da je mesiste?

Drugo, to sto se ona nada necemu od tebe je tvoja krivica, igrao si na kartu emocija da bi dobio snoshku, sto nije fer....

Najbolje je da budes iskren....

Opet me Lord odusevi sa komentarom.....i nije on vegeterijanac..nego ti hanibal...bljaaaaaak.......

Back