djura22
Zainteresovan član
- Poruka
- 114
KAko da joj kazzem da je samo mesisste i da imam joss sset takih,ali da mi jestalo do nje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djura22:KAko da joj kazzem da je samo mesisste i da imam joss sset takih,ali da mi jestalo do nje?
djura22:KAko da joj kazzem da je samo mesisste i da imam joss sset takih,ali da mi jestalo do nje?
AntunTun:e ti si samo mesishte .... al mi je stalo do tebe
al napravi facu ko da beba kad se ukaki....onako stisni se....da vidi da ti nije lako da kazhesh istinu....pa tje te nagradi razumevanjem
da jesam mesishte....al jel da da sam super mesishte?
djura22:Kuccki oskara!!!!!
Ima da joj sklopim pesmicu. Dve,tri strofe,a das rimuje gore a i dole!
Prva--pozdrav
Druga---srzz(poenta)
Trecca---humoristiccki elemenat
das peva s ruku na srce
A ti si kolko shvatam vegetarijanac......Lord of Chaos:Pa ako ti je stalo do nje, kako to da je mesiste?
Drugo, to sto se ona nada necemu od tebe je tvoja krivica, igrao si na kartu emocija da bi dobio snoshku, sto nije fer....
Najbolje je da budes iskren....
djura22:A ti si kolko shvatam vegetarijanac......
Drugo,zzivot nije fer,a ja,pa ja nisam smislio pravila...
Ovo je najbolji potpis do sada !Dlakava_Strvina:
Rđavom uredniku i Dlakavi smeta
Milojko Vasic:Ovo je najbolji potpis do sada !![]()
Lord of Chaos:Pa ako ti je stalo do nje, kako to da je mesiste?
Drugo, to sto se ona nada necemu od tebe je tvoja krivica, igrao si na kartu emocija da bi dobio snoshku, sto nije fer....
Najbolje je da budes iskren....