Kako da je zaprosim

• Začetnik teme Začetnik teme Novosadanin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uplati put u Pariz
par dana
i onda dok budete isli u razgledanje grada odvedi je na Ajfelovu kulu, ili do Basilique du Sacer-Coeur (Crkva Svetog Srca, Svetog Spasa) na Mon Martru (divna panorama na ceo Pariz
prethodno u ranac pažljivo stavi ruzu a u pupoljak prsten, ili satenskom trakicom privezi prsten za ruzu
dok ona bude odusevljeno posmatrala panoramu, nesluteci sta sledi ti izvadi ruzu klekni i reci: ZELIM DA SA TOBOM PROVEDEM OSTATAK MOG ZIVOTA
DA LI ZELIS DA SE UDAS ZA MENE

u takvoj romanticnoj atmosferi ima bre da se onesvesti od srece
a ti ces biti njen princ do kraja zivota

verujmi da je to SAVRSEN NAČIN DA JE ZAPROSIS

Pera Kojot-SUPER GENIJE:
uplati put u Pariz
par dana
i onda dok budete isli u razgledanje grada odvedi je na Ajfelovu kulu, ili do Basilique du Sacer-Coeur (Crkva Svetog Srca, Svetog Spasa) na Mon Martru (divna panorama na ceo Pariz
prethodno u ranac pažljivo stavi ruzu a u pupoljak prsten, ili satenskom trakicom privezi prsten za ruzu
dok ona bude odusevljeno posmatrala panoramu, nesluteci sta sledi ti izvadi ruzu klekni i reci: ZELIM DA SA TOBOM PROVEDEM OSTATAK MOG ZIVOTA

Srecna je ona koja te ima..... :)

Novosadanin:
Potrebna mi je mala ,slatka pomoc.
Zelim da zaprosim svoju devojku.
Kako se vec zna da je to pitanje dana, pa to samim tim i nije neko neocekivano iznenadenje,ipak zelim da taj cin bude nekako poseban i ostane joj u lepom secanju.
Razmisljao sam i o romanticnoj veceri al,mislim da to uvek moze biti poslednja opcija koja bi odgovarala
,zelim ipak nesto originalnije.
Pa molim pogotovo devojke da mi izadu u susret i
daju mi neku ideju kako bi npr. one volele da ih momak zaprosi.Pozdrav u napred!!!!

Dok vodite ljubav...pogledaš je u oči i kažeš da je najbitnija, najlepša, samo tvoja za ceo život..........
Ah........

znas kako bih ja volela da me neko zaprosi (a to je u daaaaaaleeeekooooooj buducnosti :))?
jezero, vece, best ortaci se skupili, pustili muziku, pa onda ide neka lepa balada(poput Zauvijek Tvoj od Divljih Jagoda), plesemo, on mi nezno sapne na uvce: "Mache moje, hoces li ti da provedemo ostatak zivota zajedno?"...Ma ja bih poludela od srece...uff:)

ili ovako:
odvedes je na jezero jedno lepo vedro vece, pustis u kolima neku lepu muziku koju oboje volite, tu lepo uzmes podignes je u narucje, zavrtis, poljubis i kazes joj: "Voljena moja, hoces li da se udas za mene?" i eto tako...sta bude,bude :)

ili ovako:
Odvedes je na neku svirku i zamolis da ti daju mikrofon i onda je pitas onako kako vec hoces i...

a mozes i da joj napises pesmu, a onda je pitas...

a mozes i da joj posaljes OOOOGROMAAN buket lepih crvenih ruza sa koverticom u kojoj je papiric sa pitanjem...a malo kasnije ti dodjes, zvonis, kleknes a u ruci drzis prsten i kad ona otvori ti je onako umiljato pogledas, blago se osmehnes i kazes: "I?" a na njoj je ostatak...(ovo, ako odlucis da radis, radi kad bude sama u kuci)

Ma srecno, druze...

Naravno, bitnije je ono sto dolazi posle...Da bi vam bilo lepo moraces da joj priredjujes razna romanticna iznenadjenja..toliko od mene...:) SRECNO

Pera Kojot-SUPER GENIJE:
uplati put u Pariz
par dana

Kada bih ovako nešto doživela, pala bih u nesvest nekoliko puta pre nego što bi pristala. Prava ideja, obzorom da bi mi ostvario sve ono o čemu sam maštala ceo život! :)

ako se odlucis za bilbord,ili tako nesto...najbolje je da postavis tamo gde ste se prvi put poljubili ili upoznali...jos malo romantike nije na odmet...pa onda latice ruza posute po putu kojim ona mora da prodje...sta god da uradis,veruj mi,pamtice do kraja zivota,kao sto je neko napisao nisu i nece je prositi 100 puta!SRECNO!!!

Pera Kojot-SUPER GENIJE:
uplati put u Pariz
par dana

juuu, najezih se....... :D mnogo lepo
(kladim se da su svaka zena dok je ovo citala, automatski zamisljala scenu sa sobom u glavnoj ulozi....)

Joj, meni je extra fora iz filma Serendipity...
Devojka udje u stan i vidi ogromnu kutiju sa masnom na kojoj pise "Otvori me", onda u njoj nadje manju, a u njoj jos manju, dok ne dodje do kutijice za prsten. Onda je otvori, kad u njoj nema prstena. I onda se pojavi decko koji drzi prsten u ruci i kaze "Prvo moras da kazes da" :D

simpa fora..'prvo moras da kazes da' :wink:

a ove ideje za pariz su za burzuje koji nemaju maste.. deluje mi kao uputstvo za romantiku iz kesice etkerovog praska za 'fantasticne' sta-vec sa gomilom onih glupavih aditiva..:roll:

'na letu za havaje /karibe/maldive/- koji si ti isfinansirao - romanticno je pitaj da se uda za tebe' :lol::lol::lol::lol::lol::twisted:

ima lepih mestasca u svakom graditju.. kalis je u bgd-u dovoljno ql za tako nesto, a i ostali gradovi imaju svoje romanticne kutke... ;)

cemu rasipanje para na gluposti? :shock: trebace valjda za svadbu i druge bitnije stvari...

Imala je jedna odlična scena u seriji ''Lisice'' ... njih dvoje sede na nekom splavu i kao pecaju .. u jednom trenutku njemu trza riba, on se nešto bori sa njom i izvuče kao neku kutiju. Ona sva zgranuta, što nije riba, nego je kutija, krene da otvara i vidi o čemu se radi ... u toj kutiji je bila mala kutijica i u njoj prsten ... tada je pitao da se uda za njega ....

U svakom slučaju neka originalnost treba da postoji .. taj trenutak se uvek pamti ...

Back