Kako da ga "osavremenim"?

gurmanci:
King 7:
Na kraju, mozda riba rado ide na kafu kod mnogih i samim time inicira komentare takvog tipa.

Da,da... Zamislite jednog tradicionalnog(biram reci) frajera i super zgodnu devojku kako se poziva na kafu. Naravno da mu izgleda "kao da rado ide na kafu kod mnogih". Moze da se javi i nesigurnost (ako se za nju bas toliko otimaju kao sto kazes), ali je vrlo moguce i da mu nije ostavila vremena da se ON malo vise potrudi pa samim tim i nije interesantna. Uglavnom nam je draze ono do cega smo teze dosli... Neka ga drzi malo "na ledu" i vrlo brzo, eto njega...
SLucaj samopozivanja na kafu moze biti posmatran iz mnogo uglova i na mnogo nacina. U normalnim, opustenim situacijama kod normalnih ljudi ne vidim nikakav problem ako devojka pozeli da dodje na kafu kod momka kao i da ga pozove kod sebe. Ali i nismo bili prisutni, nismo "osetili" situaciju, ne poznajemo ljude i zato mozemo samo nagadjati sta je momak mislio. Ipak, komentar nije ni malo odmeren i ne prilici jednom "frajeru", ma koliko doticni bio "tradicionalan" i devojka stvarno cesto vidjana kod momaka na "kafi". Ako se kod njega probudila nesigurnost, to je onda njihov zajednicki problem.

ariela:
Slicna tema mozda samo drugacije srocena je sigurna sam vec bila...Zelim na malo humoristicki nacin da nesto pitam i zabavim "savremene muskarce"...Sedim juce sa prijateljicom i ko o cemu "baba o ustipcima"...na vrelom letnjem danu po ko zna koji put pretresanje savetovanje kritike i ogovaranja doticnih koji su nam nadasve mili i dragi...bes koji osetimo splasne cim doleti Sms... :D E u pauzi dakle izedju dva sms..zali se ona meni kako se ponudila da dodje na kafu kod jednog savremenog, a on je odbio rekavsi, ne mozes jer znam ja sta ti hoces :?: :!: Znajuci da nije neka nimfomanka to mi je bilo vise nego smesno...Konstantovale smo da su izgleda prosla vremena kad smo isle na kaficu i nekako se odbranile od udvaranja pojedinih koji su nas na istu "namamili"...Sad nije sto je on nju odbio nego pitam ja vas kako osavremeniti tako sirovog tipa, jel to moguce? Mozda neki misle da je doslo tako doba da se siroti muskarci ne mogu odbraniti drukcije nego sasuti istinu u lice: Ne, necu da dodjes kod mene jer ces mozda pozeleti sex a ja NE MOGU! :oops:

Jel nekom uopšte palo na pamet da mu se devojka nije svidela :?: Jel vam palo na pamet da muškarac ne mora da skače kao orangutan na svaku 3,14čku koja mu se otvori :?: I jel vam palo na pamet da možda ima svoju devojku, ili svoju yebačicu :?: Ribica ima na svakom ćošku, devojke su te koje nedostaju...

Kakav krelac, "ne mozes na kafu kod mene jer znam sta hoces"...
A on jadan kao da ne moze da izbegne to za sta se tripuje da ona hoce...
Ili jos gore, kao da devojka hoce kod tebe na kaficu, znaci f=r, a njemu krivo jer smatra da je to kara a ne karica :)

ja sam jednog malog jedva ubedila da treba da dodjem kod njega na kafu ,,, to je bilo žestoko batrganje ,,, ali na kraju ,,,hkm desio se seks ,,, a njegova priča je išla ovako ;;; ma nisam hteo da dodješ jer sam znao da će se ovo desiti ,,,

tako da je ispalo da je on vidovnjak a ja ga prevarila ,, sve u svemu --- ovo ima veze sa temom ,,

ariela:
HeBePoBaTaH_:

A otkud ti znaš da ona neće sex? I samo to, a?
Dosadne su one što se same pozivaju i sedaju u krilo, a niko im nije rekao da im je to dozvoljeno.
E pa jest to je tacno, ali oni su vec to imali vise puta nije im sto kazu "sevte"..ali zena je razumna stvarno...glupo je da je tretira kao neku napaljenicu, salimo se naravno ali dolazak na kafu uopste nije s tom namerom, znajuci je vrlo je direktna i ne skriva se iza toga "doci cu na kafu"...ume da se kontrolise pobogu...ali je smesno na koji nacin se on brani...

on milsi da bi se ona udala za njega? Možda...

Lexa:
Kalimero, ne mora on da 'OĆE
Ali, niko ga ne tera da bude nevaspitani idiot.
Da se neki tip tako pozove kod mene, ja bih se nasmejala i ljubazno ga iskulirala... :shock:
Razumeš li?
Nevaspitani skot.
Zamisli ti tek njegov ego?!? :shock:
:roll:

pozvala se kod njega ekvivalentno nasrtljiva, jel tako
pa ju je iskulirao, i to onako subliminalno, da se svi lomatamo oko toga...
da, i ja bih se kladila da mu se ne sviđa cicojka...

Lexa:
[TEMA NIJE O GLUPAČI.
Pa probajte da verujete arieli i da zamislite tu devojku kao zaljubljenu, HRABRU, i lepu devojku.
Hajde sad;
P. S. Poznajem jednu ne baš lepu devojku koja me je zapanjivala svojom hrabrošću i iskrenošću. Kada nekoga želi ne ustručava se da ga osvoji. I ja to umem da cenim, ako oni ne umeju. Možete li da zamislite kakve je pogane komentare dobijala, što od svojih "izabranika" što od ostatka društva?

evo zamislila sam - ali ne mogu da zamislim da dobije takav odgvor. U stvari, da li pametna devojka može da izabere lošeg za sebe, verovatno može, ali ta pametnica bi mu onda valjda okrenula leđa? Mislim, iskulirala bi i ne bi se cimala po forumu "jao moram da ga promenim" /osavremenim/ - evo, ovo ...e, sad vidim da je reč samo o hrabroj i zaljubljenoj, pardon :?

Sestro slatka o cemu ti pricas majke ti! Ti ko da si ispala iz Boinga 747 i prezivela sa teskim traumama i trajnim posledicama po svoje mentalno zdravlje.

Kad bi meni neko rekao da nece da dodjem kod njega na kafu jasno ko dan bi bilo ili da:
1. covek je derpe
2. seljak koji nema osnovne manire
3. dziber kojeg treba zaboraviti u istom trenutku
4. ima malu patku pa je iskompleksiran

VANJA 011:
Kad bi meni neko rekao da nece da dodjem kod njega na kafu jasno ko dan bi bilo ili da:
1. covek je derpe

Sasvim se slažem. Ili je to ili:

1. Pun mu je k.rac napaljenih klinki.
2. Jednom za svagda su mu se ogadile aljkavuše neperuše
3. Ima mnogo bolju ribu, koju uz to i voli. A pri tom je i veran.
4. Ima pametnija posla nego da se smara sa plavušama splavarušama.
5. Čuva se polno prenosivih bolesti.
6. Plaši se agresivnih udavača. ©
7. Više voli da odgleda dobru utakmicu uz pivo u muškom društvu.

Milojko Vasic:
VANJA 011:
1. covek je derpe

Sasvim se slažem. Ili je to ili:

1. Pun mu je k.rac napaljenih klinki.
2. Jednom za svagda su mu se ogadile aljkavuše neperuše
3. Ima mnogo bolju ribu, koju uz to i voli. A pri tom je i veran.
4. Ima pametnija posla nego da se smara sa plavušama splavarušama.
5. Čuva se polno prenosivih bolesti.
6. Plaši se agresivnih udavača. ©
7. Više voli da odgleda dobru utakmicu uz pivo u muškom društvu.

Milojko ako taj vise voli da gleda utakmicu nego da bude sa ribom taj je definitivno il ***** il impotentan!

VANJA 011:
Milojko ako taj vise voli da gleda utakmicu nego da bude sa ribom taj je definitivno il ***** il impotentan!
Još kad bi smo definisatli pojam "riba" ... Sestro slatka, da znaš koliko sam puta više poželeo potpunu samoću od "ribe".

A, zanimljivo, skoro sve počinju rečima:
- Znaš, nisam ja od onih koje se nabacuju muškarcima.
- Znam, znam. Nego, imam neka hitna posla, moram da idem. Zaboravio sam da zaključam podrum.

Ako ti ne znaš šta je riba tj. ako do sad to nisi saznao mislim da je suludo da te ja tome učim.
Ako više voliš da budeš sam nego sa devojkom to je već tvoj problem. Čudno je to ali ok ima nas raznih. Ti spadaš u one razne izgleda. :lol: :lol: :lol:

VANJA 011:
Ako ti ne znaš šta je riba ... mislim da je suludo da te ja tome učim.
Neka, hvala, sam ću. Stvarno bi bilo suludo. 8)

VANJA 011:
Ako više voliš da budeš sam nego sa devojkom to je već tvoj problem. Čudno je to ali ok ima nas raznih. Ti spadaš u one razne izgleda. :lol: :lol: :lol:
Ma jok, sestro, nemam ja problema. Samo ti se čini. Ali, ima i "raznih" devojaka, to sam 'teo da ti kažem od početka.
A ja nisam ni za "pod razno". Eventualno pod "Specijalni slučaj: Milojko Vasić"

Milojko Vasic:
VANJA 011:
Ako ti ne znaš šta je riba ... mislim da je suludo da te ja tome učim.
Neka, hvala, sam ću. Stvarno bi bilo suludo. 8)

VANJA 011:
Ma jok, sestro, nemam ja problema. Samo ti se čini. Ali, ima i "raznih" devojaka, to sam 'teo da ti kažem od početka.
A ja nisam ni za "pod razno". Eventualno pod "Specijalni slučaj: Milojko Vasić"

Vasiću, Vasiću vidim ja da si ti spec. Vasić . :lol:

Vala da ti kažem , definitivno je potrebno biti spec. da bi u tako plitkom razmišljanju našao nešto drugo osim prasice....

Skoro 95% ova vanja 011 zadovoljava zahteve za licencu "prasice".

Posle se pitate , otkuda to da muškarci stalno žele seks....
PA AKO NE ŽELE ODMAH IH PRASICE KAO OVA IZNAD PROZIVAJU PEDERIMA....
Mnogi nisu u tim godinama dovoljno sigurni u sebe da bi jednu prasicu spustili u kaljugu , gde joj je i mesto....

U silnoj slobodi , čovek danas toliko traga za zadovoljstvima , da je postao rob....

Back