Kako ce Srbija izaci iz teske ekonomske i politicke krize?

Neko moze da nekom drugom da vreme? Da li si svestan sta su lupio.

Tvoje nerazumevanje je ovde veci problem, a mogu ti reci i bezobrazluk, kad se suocis sa necim sto ne znas.

Trguje se i vremenom.
Ako neko sam cepa drva ispred svoje kuce, treba ce mu oko 8 sati da sve iscepa.
Onda pozove nekoga ko zna da cepa i ponudi mu posao, imam jos jednu sekiru da li mozes da odvojis vreme da iscepas deo drva.
Njih dvojica se udruze i recimo to obave za 4 sata.

Prvi je kupio vreme(radio je 4 sata manja) i sposobnost drugog.
Drugi je prodao svoje vreme(mogao je nesto drugo da radi) i sposobnost za neki iznos.

Tvoje nerazumevanje je ovde veci problem, a mogu ti reci i bezobrazluk, kad se suocis sa necim sto ne znas.

Trguje se i vremenom.
Onda pozove nekoga ko zna da cepa i ponudi mu posao, imam jos jednu sekiru da li mozes da odvojis vreme da iscepas deo drva.

Drugi je prodao svoje vreme(mogao je nesto drugo da radi) i sposobnost za neki iznos.

Šta tek reći za uslužne delatnosti?

Prostitutka ima robu, proda robu i ostane joj roba?

Jedan prosečan rmbadžćija treba da radi tri dana za sat usluge ovakve prodavačice.

Trguje se i vremenom.

Ti izgleda ne shvatas sta je realnost. Kao da ne shvatas da je vreme kategorija stvarnosti koja opisuje protok dogadjanja, i da se vreme ne moze posedovati, pa samim da se ne moze ni trgovati njime. Ljudi mogu da se organizuju, da trguju predmetima ili uslugama, ali vremenom sigurno ne. Molim te nemoj da lupetas takve idiotizme vise.

Ti ne shvatas sta je realnost. Kao da ne shvatas da je vreme kategorija stvarnosti koja opisuje protok dogadjanja, i da se vreme ne moze posedovati, pa samim da se ne moze ni trgovati njime. Ljudi mogu da se organizuju, da trguju predmetima ili uslugama, ali vremenom sigurno ne. Molim te nemoj da lupetas takve idiotizme vise.

Fabiane, ti ko da si pao s Marsa.

Da li si ti ikad išta radio u životu?

Sat vremena ovde i sat vremena ovde ne košta isto.

Ti izgleda ne shvatas sta je realnost. Kao da ne shvatas da je vreme kategorija stvarnosti koja opisuje protok dogadjanja, i da se vreme ne moze posedovati, pa samim da se ne moze ni trgovati njime. Ljudi mogu da se organizuju, da trguju predmetima ili uslugama, ali vremenom sigurno ne. Molim te nemoj da lupetas takve idiotizme vise.

Nesto sto bi radio 8 sati, prvi covek je radio samo 4 sata. Naravno da je kupio i vreme.
A tvoje poimanje svojine je ograniceno i nefunkcionalno.

- - - - - - - - - -

Fabiane, ti ko da si pao s Marsa.

Da li si ti ikad išta radio u životu?

Ne razume osnovne stvari sistema koji kritikuje i zato dolazimo u ovako smesne situacije.

Ne kosta sat vremena. Kosta sat vremena rada. Ne moze vreme da kosta. Ne lupetaj sad i ti gluposti.

Nesto sto bi radio 8 sati, prvi covek je radio samo 4 sata. Naravno da je kupio i vreme.
Kako moze da kupi vreme? Zasto baljezgas takve moronske izjave? Kako moze da neko ima svojinu nad vremenom, pa da je prebaci na drugoga? Skratio je posao, zavrsio ga je ranije, ali sigurno nije ni prodao ni kupio vreme. Zvucis kao mentalno oboleo covek, jos jednom te zamoljavam da prestanes sa takvim nikad besmislenijim izjavama da neko moze da trguje vremenom.

Kako moze da kupi vreme? Zasto baljezgas takve moronske izjave? Kako moze da neko ima svojinu nad vremenom, pa da je prebaci na drugoga? Skratio je posao, zavrsio ga je ranije, ali sigurno nije ni prodao ni kupio vreme. Zvucis kao mentalno oboleo covek, jos jednom te zamoljavam da prestanes sa takvim nikad besmislenijim izjavama da neko moze da trguje vremenom.

Ovim samo potvrdjujes da ne razumes sistem koji kritikujes, ali i da nisi sposoban da ucis.

On je pricao o trgovanju vremenom, a ti si taj debilizam podrzao.

Praviš se blesav, očigledno, i zato ideš na ignor.
Srbija će izaći iz krize kad takvi ko što si ti budu držali vile i čistili štalu umesto što mrsomude o globalnoj pravdi.
Pre rastanka zapamti da će sve krave da dobiju upalu vimena ako ih ne pomuzeš na vreme , pa ti nemoj da angažuješ ispomoć.

Vi ili ne znate da koristite reci i recenice, ili stvarno mislite da je moguce samo vreme posedovati i prebaciti vlasnistvo nad vremenom na drugoga. Obe opcije govore dosta o vasim mentalnim sposobnostima.

Postoji razlog zasto govorim o vremenu, a ne o radnom vremenu. Nepoznavanje tog razloga odaje tvoje nerazumevanje. :)

- - - - - - - - - -

Al tim pomoćnicima što budu došli da muzu objasni da je mleko tvoje, a ne njihovo iako ga oni muzu jer je muži prethodilo mnogo mnogo toga..

Meni nije jasno kako bilo ko moze da poseduje krave i njihovo mleko. To mleko pripada teletu a ne ljudima. :mrgreen:

Back