Kako ce nastati nova Yugoslavia?

Ne lupetaj,veći deo današnjih dugova su dugovi privatnih lica odnosno preduzeća u privatnoj svojini.Nije važna visina duga nego sposobnost zemlje da dug servisira,Jugoslavija kao i Argentina svoje dugove nisu mogle da servisiraju.

Skoro je pola- pola.

SRBIJA DUŽNA 23,86 MILIJARDI EVRA
(12) Utorak, 6. Decembar, 2011.| Autor: Agencija TANJUG

Javni sektor duguje 10,43 milijarde, a privatni sektor 12,57 milijardi evra

BEOGRAD - Spoljni dug Srbije krajem septembra je 23,86 milijardi evra, što čini povećanje od 1,03 milijarde u odnosu na prethodni mesec, navedeno je u časopisu "Konjukturni trendovi Srbije", koji izdaje Privredna komora Srbije.

Dugoročni dug je oko 23 milijarde evra, od čega javni sektor duguje 10,43 milijarde, a privatni sektor 12,57 milijardi evra.
http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/srbija-duzna-23-86-milijardi-evra-157364.php

Ne računajući novac od privatizacije za koji bismo se morali zadužiti da ga nismo dobili od privatizacije.

Zdanjih 2-3 godine 100.000 Srba letuje na Jadranu.....

Trgovina izmedju Srbije i Hrvatske i Slovenije je u usponu...

Stvaraju se mesovita preduzeca...

Srbija izvosi stuju za Hrvatsku, a uvozi benzin...

Politicke veze jacaju...

Katolicanstvo i pravoslavlje se pribilizavaju...

A to sto DRECE POJEDINI NACIONALISTI (sve se slabije cuju!), ustvari nema nikakvu tezinu...

Vise je problem svetske ekonomske krize, nego odnosa u bivsim republikama SFRJ.

sve to ne mora da znači novu jugoslaviju.
dovoljno je ovo kako se sad zove- saradnja u regionu.

čemu to ponovno spajanje nespojivog? :confused:

Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.

Ако теби треба срећа на несрећи Срба, која је креирана у комуњарској, безбожничкој и антисрпској творевини Југославији, онда ти више такву "срећу" нећеш искусити.

Твој дух је исти као и код ових ЕУропљана којима треба еуропска"срећа" преко крви Срба са Косова. Пресешће вам таква "срећа".

Naravno da ce Yugoslavija ponovo postojati, jedino se nece tako zvati.

:klap::klap::klap:

Биће уједињена Србија...
zastava.gif

Poslednja izmena:
Ja ovde ne vidim nikakve granice Srbije, de molim te pokaži ih... Ili je to Kralj imao neke specijalne olovkice...:rotf::rotf::rotf::rotf:

То јасно показује да су Срби били највише за стварање Југословенства... Били су спремни да се одрекну српства ради стварања заједничке нације са својом браћом... Овом картом усташко-балијске приче о "Великосрпској" хегемонији падају у воду !

Јесте, кад бИДНе формирана ЕУ "Прве лиге" онда ће Француска, Немачка, Ит, Шп и Србија, а ако нам бјавну и рвати и зло да буду у том, евентуалном конгломерату.
Ако неко у то верује.
Али, ни у том сценарију, то није никаква Југославија.
Она је мртва, лешина јој је разнета и више нема шансе да васкрсне...

Zdanjih 2-3 godine 100.000 Srba letuje na Jadranu.....

Trgovina izmedju Srbije i Hrvatske i Slovenije je u usponu...

Stvaraju se mesovita preduzeca...

Srbija izvosi stuju za Hrvatsku, a uvozi benzin...

Politicke veze jacaju...

Katolicanstvo i pravoslavlje se pribilizavaju...

A to sto DRECE POJEDINI NACIONALISTI (sve se slabije cuju!), ustvari nema nikakvu tezinu...

Vise je problem svetske ekonomske krize, nego odnosa u bivsim republikama SFRJ.

1. У Хрватској летује 100.000 грађана Србије (значи Мађари, Хрвати, Словаци...Ове број већ прилази цифри од 500.000)... Неколицина стотина Срба који тамо летују су или издајници или глуме да су Срби (махом су деца из мешовитих бракова)...

2. У Србији видим море Хрватских и Словеначких производа а у Хрватској мислим да од српских производа може да се нађе само "Плазма кекс" и евентуално нешто од Фрикома који је купљен од стране Хрватске фирме...

3. Углавном већу користи имају Хрвати а највећу запад углавном Немачка...

4. Србија извози струју у Хрватској јер јој није потребна...фабрике су позатваране па нема нашта да се троши... Из Хрватске се увози бензин...? Хм па није ни чудо што је најскупљи у Европи !

5. Политичке везе јачају.... То је тачно није дуго требало Хрватима и Словенцима да признају независно Косово... Баш су нам братски подржали...

6. Католичанство и Православље се приближавају ? Где си ти прочитао и чланској књижици комунистичке партије ? :mrgreen:

7. Јел ако неки Србин каже да Срби не могу да се врате у своје куће у Хрватску, не могу да добију судски спор у Хрватској, не могу да оду тамо а да не добију батине ДРЕЧИ ЈЕР ЈЕ НАЦИОНАЛИСТА ! НЕ... Биће пре да су Хрвати остали фашисти...

Jugoslavija je bila "mracna zavera i antisrpska tvorevina" u kojoj su Srbi najbolje ziveli u celoj svojoj istoriji.

Ni pre ni posle Jugoslavije NIKAD VISE nece tako dobro ziveti....

Грешиш много... То је била једина српска држава у којој су сви Срби живели у једној земљи али не најбоље... Далеко да живети најбоље значи бити одведен на Голи оток ако засметаш Титу или ако запеваш српску песму у кафани да добијеш батине !!!

Југославија је теби била добра земља јер у њој ниси имао мрачне мисли о "Великој Мађарској" јер ниси смео да их имаш....Једна мала Мађарска испод Руске шапе није имала шансе против 5. светске силе .... Данас не знаш шта заправо желиш у томе је твој највећи проблем.... Мој ти је савет да пре свега прихватиш да живиш у земљи Србији.... ;)

Грешиш много... То је била једина српска држава у којој су сви Срби живели у једној земљи али не најбоље... Далеко да живети најбоље значи бити одведен на Голи оток ако засметаш Титу или ако запеваш српску песму у кафани да добијеш батине !!!

Југославија је теби била добра земља јер у њој ниси имао мрачне мисли о "Великој Мађарској" јер ниси смео да их имаш....Једна мала Мађарска испод Руске шапе није имала шансе против 5. светске силе .... Данас не знаш шта заправо желиш у томе је твој највећи проблем.... Мој ти је савет да пре свега прихватиш да живиш у земљи Србији.... ;)

Pokusavas da mi objasnis vreme u kome sam ja vise od 25 godina ziveo....

I ZMAM kako je ziveo obican narod.

Na Goli otok su odvodjeni ZADRLJENI INFORBIROVCI i SOVINISTI.

Obicne ljude nije niko dirao: nije Bilo ni huligana ni pedera, ni drogerasa..(.Ako ih je bilo - bilo je minimalno)

Ne budi tuzna, Srbi su sad kao protiv, a pravili su vec dve Jugoslavije.Uopste me ne bi zacudilo da naprave jos tri, mada ja nisam zagovornik takve tvorevine.

Srbi su sa Jugoslavijom NAJVISE DOBILI...

To se sada vidi: kada su sami Srbi imaju DUPLO MANJE plate od Hrvata, i tri puta menje od Slovenaca...

A u Jugoslaviji su plate bile PODJEDNAKE...

Po tome se fvidi GDE SE PRELIVAO DOHODAK....

Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.

Mislim da je apsurdno i odgovarati na ovu temu .... :manikir:

Pre ce se obnoviti Nabukodonosorovo carstvo .. Dubrovacka republika ... i Carstvo Dzingis Kana .. :D

Ni malo mi ta vestacka tvorevina ne nedostaje - zamalo izgubih glavu zbog te olosi od drzave ...

Obicne ljude nije niko dirao: nije Bilo ni huligana ni pedera, ni drogerasa..(.Ako ih je bilo - bilo je minimalno)

Ali je bilo potkazivaca, koliko hoces.Vladajuca kasta su bili funkcioneri, a njihova deca narkomani.Prezivela deca funkcionera su danas na vlasti.ne dolazi u obzir.Ionako smo se previse udaljli od same zemlje Srbije, a ona je u jadnom stanju.Samo Srbija.

Mislim da je apsurdno i odgovarati na ovu temu .... :manikir:

Pre ce se obnoviti Nabukodonosorovo carstvo .. Dubrovacka republika ... i Carstvo Dzingis Kana .. :D

Ni malo mi ta vestacka tvorevina ne nedostaje - zamalo izgubih glavu zbog te olosi od drzave ...

Ma Jugosdlavija vec postoji....

Samo se NE ZOVE Jugoslavija.

Normalni ljudi normalno saradjuju, granica im ne smeta.

I nema im druge: ne mogu se seliti nikuda.

Obicnom narodu je svejedno.

Samo BOLESNICIMA SA OBE STRANE NIJE.

Ali je bilo potkazivaca, koliko hoces.Vladajuca kasta su bili funkcioneri, a njihova deca narkomani.Prezivela deca funkcionera su danas na vlasti.ne dolazi u obzir.Ionako smo se previse udaljli od same zemlje Srbije, a ona je u jadnom stanju.Samo Srbija.

To ce uvek biti, bilo koja vlast da dodje na celo.

Bitno je da je onda GRO NARODA ZIVEO ZADOVOLJNO.

A to danas nije slucaj.

Danas nisu na vlasti deca komunista.

Deca komunista su danas NAJVECI NACIONALISTI!

Srbi su sa Jugoslavijom NAJVISE DOBILI...

To se sada vidi: kada su sami Srbi imaju DUPLO MANJE plate od Hrvata, i tri puta menje od Slovenaca...

A u Jugoslaviji su plate bile PODJEDNAKE...

Po tome se fvidi GDE SE PRELIVAO DOHODAK....

Srbi su jedini ulozili u stvaranje Jugoslavija.Ulog drugih je zanemarljiv.A to sto je Srbija u krizi, pa naravno, ona je jedina republika koja se nije borila za samoopredeljenje do otcepljenja.Srbi znaju kako je tesko stvoriti drzavu.Zato i nisu bili za rastutanje Jugoslavije.Ali, za slogu je potrebno bar dvoje.A sto se plata tice, u Jugoslaviji su najvece plate bile u Sloveniji, a najnize u Makedoniji.Ne dezinformisi ove mlade ljude.

Koja bre nova Jugoslavija i Velika Srbija..samo na srpskim forumima ima vakve bisere i nebulozne stvari..jos zivite u srednome veku i vreme Jugolsavije.

Niko drugi sem vas vise i ne spominje Jugoslaviju..gledajte vise u buducnosti da ne bi ziveli u bedi .Daj Sredite svoju drzavu da ne bi bili tako ocajni i gnevni . Cini se da Srbi mrze ceo svet, samo su oni pametni i dobri.

Tako je :Mrzeti nekog sto je druge nacije - je BOLEST. To je bolest uma i frustracije.

SVI SOVINISTI SU ZA MENE BOLESNICI!

Mrzeti nekog sto je druge nacije - je BOLEST.

Poslednja izmena:

Живели се добро ја нисам рекао да се није живело... Али је било и пребијања Срба што певају песме, слања на голи оток и свега и свачег....

Живело се добро због тога што се радило....Радиле су фабрике по три смене а у продавницама није било пуно страних производа ако би они имали адекватну замену за домаћи... Банке су биле наше а не стране са вампирским каматама....
Е сад поставља се питање зашто сада није тако ? Пре свега зато што нам је власт издајничка... Шта се друго може рећи за власт која је стању да прода природне ресурсе (воду, плодну земљу,...)...

Али кључна ствар је била у томе да је западу одговарало да Југославију држи по страни док води "Хладан Рат"... Значи држати Србе по страни био је једини начин да добију рат против СССР односно Русије... Тита не волим уопште али још више мрзим те приче како је он узимао кредите па смо зато живели добро ! ГЛУПОСТ ! Баба и деда су ми по три смене радили а данас од тих производа које су они правили нема више ништа да се купи све се увози !

Људи у Србији морају да схвате те стране речи (не само ко папагаји да их понављају него да их разумеју ).... Рецимо "Инвестиција" није када Израелска фирма долази у Нови Сад да отвори тржни центар у којем ће да продаје своје производе... Или рецимо ИКЕА и сл... То није инвестиција... Нема ни "И" од инвестиције...Они само долазе да продају....

Слично томе какве користи од рецимо од неке Немачке ИТ фирме у Србији која заради милионе евра...? Када она плати смешан порез (+ вероватно добије и субвенције од државе) + још смешније плате (само доприносе за једног радника у Немачкој би платио ко неколико радника овде)... И шта онда ? Они лепо тај зарађани новац ставе у немачку банку и пошаљу у Немачку ...? И онда се нађу ликови ко ти и питају "Где су Војвођанске паре ?"

Back