- Poruka
- 24.520
Eh, kada bi svi to pravilo poštovali. Sve je OK dok imaju vežbe i predavanja ali kada sve stoji onda je problem.Kako knjige nemaju?
Ne može neko da bude profesor ako nema objavljen udžbenik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, kada bi svi to pravilo poštovali. Sve je OK dok imaju vežbe i predavanja ali kada sve stoji onda je problem.Kako knjige nemaju?
Ne može neko da bude profesor ako nema objavljen udžbenik
Pa ne može neko biti izabran za vanr prof ako nema udžbenik. Barem na univerzitetu u beogradu.Eh, kada bi svi to pravilo poštovali. Sve je OK dok imaju vežbe i predavanja ali kada sve stoji onda je problem.
Biće sve nadoknađeno, samo nek zamole za ispitna pitanja i mogu da spremaju. Nabave materijaleEh, kada bi svi to pravilo poštovali. Sve je OK dok imaju vežbe i predavanja ali kada sve stoji onda je problem.
Kod nas i u blokadi rade u amfiteatruPreživeće, nadoknadi će.
Posavetova ti ih da budu strpljivi i ne gledaju samo svoje doope i trenutni interes
Tako je kako je.Pa ne može neko biti izabran za vanr prof ako nema udžbenik. Barem na univerzitetu u beogradu.
Neka pitaju one koji su ih nagovorili da izadju.
Svakako! Deca su zbunjena, ne znaju kome i u sta da veruju.
Моја ћерка иде редовно (то јест ишла је, сад због празника мало кулира) на Правни факултет, учествује у свим активностима, али носи књиге и учи у читаоници, тако бар кажеKod nas i u blokadi rade u amfiteatru
Mislim nije fora u tome da se ne uči, već da se blokira normalan rad i nastava kao vid protesta. Što ne znači da ne rade nešto..
Tako je. I kod nas su najbolji studenti u blokadiМоја ћерка иде редовно (то јест ишла је, сад због празника мало кулира) на Правни факултет, учествује у свим активностима, али носи књиге и учи у читаоници, тако бар каже![]()
E ovo mi je drago cuti.Tako je. I kod nas su najbolji studenti u blokadi
Imaju prostor za rad i odvojen prostor za druženja
čekaj, zar nije Vule proglasio raspust do 20. 1, pa produžio do 27? kakvi ispiti, testovi?Časovi su skraćeni, fakulteti pod blokadom. Kako to utiče na vašu decu?
Moj student se taman zaleteo sa predavanjima, ispitima, krenuo da čisti prethodnu godinu, sav u poletu i odjednom sve stade. Juče došao i žali se da ne zna šta će jer knjige nemaju, uče iz skripti ali predavanja nema pa time ni ne znaju šta će i kako će.
Srednjoškolka kuka kako su im časovi skraćeni, kako nemaju vremena za testove jer od 35 minuta koliko traje čas - 5 minuta da upiše čas, 10 da objasni šta imaju u testu i koliko im ostaje za samo polaganje?
Deca najviše gube i žale se.
Srednjoškolci izlaze na bulevare, sa razlogom podržavaju protest. Student je na fakultetu, podržava protest, održavaju, ne znam kako se zovu, proglasi ili šta već... ali nema predavanja, ispita i vidim da su svi ni tam' ni vam'.
Daj koga ti farbaš? Najlepša godina mi je bila 1999 dolaziš fakultativno, nije obavezno, ocene osličneDeca najviše gube i žale se.
Pa hoce li da protestuju ili da uce, nek izaberu.Deca najviše gube i žale se.
Srednjoškolci izlaze na bulevare, sa razlogom podržavaju protest. Student je na fakultetu, podržava protest, održavaju, ne znam kako se zovu, proglasi ili šta već... ali nema predavanja, ispita i vidim da su svi ni tam' ni vam'.
Svaki test u srednjoj školi ima u proseku petnaestak pitanja.Časovi su skraćeni, fakulteti pod blokadom. Kako to utiče na vašu decu?
Moj student se taman zaleteo sa predavanjima, ispitima, krenuo da čisti prethodnu godinu, sav u poletu i odjednom sve stade. Juče došao i žali se da ne zna šta će jer knjige nemaju, uče iz skripti ali predavanja nema pa time ni ne znaju šta će i kako će.
Srednjoškolka kuka kako su im časovi skraćeni, kako nemaju vremena za testove jer od 35 minuta koliko traje čas - 5 minuta da upiše čas, 10 da objasni šta imaju u testu i koliko im ostaje za samo polaganje?
Tema je postavljena na Porodici, a ne na Politici tako da politiku molim vas držite po strani.
Pročitaj uvodni post. Kako blokada i skraćeni časovi utiču na decu, ne samo na studente.A kakve veze ima s porodicom.
Uopšte mi nije jasna tema u smislu pdf na koji je postavljen.
Tema ima veze samo sa studentima, tako da je trebalo da bude postavljana ili na Obrazovanju ili Sociologiji ako su već htela da izbegneš politiku.
Pročitaj uvodni post. Kako blokada i skraćeni časovi utiču na decu, ne samo na studente.
Pa otvori temu sa tim pitanjima.Pročitala sam.
I i dalje nema veze s porodicom osim što se u uvodnim postu spominje porodica kao nekakav kontekst u okviru kojeg bi trebalo da se piše i u okviru kojeg niko nije ni pisao osim što se spomene "deca".
Kako protest utiče na porodične odnose bi bilo pitanje kojim bi tema mogla da se smesti u ovaj pdf. Ili kako se roditelji postavljaju po tom pitanju.
Gde su takva pitanja i takvi odgovori?
Ne, ti treba da je usmeriš kad si već htela taj kontekst (ja sam ti dala ideju za tvoju temu koju bi mogla da iskoristiš i obogatiš je umesto što me opominješ)Pa otvori temu sa tim pitanjima.
Meni mi u džep ni iz džepaKao što sam napisala u jednom postu, tema je otišla na politiku i ukoliko tako i ostane biće zaključana
Časovi su skraćeni, fakulteti pod blokadom. Kako to utiče na vašu decu?
hahahaha sve ti je oprošteno....Tema je postavljena na Porodici, a ne na Politici tako da politiku molim vas držite po strani.