Kako blokada škola i fakulteta utiče na vašu decu?

Pinocchio

...
Supermoderator
Poruka
24.520
Časovi su skraćeni, fakulteti pod blokadom. Kako to utiče na vašu decu?

Moj student se taman zaleteo sa predavanjima, ispitima, krenuo da čisti prethodnu godinu, sav u poletu i odjednom sve stade. Juče došao i žali se da ne zna šta će jer knjige nemaju, uče iz skripti ali predavanja nema pa time ni ne znaju šta će i kako će.

Srednjoškolka kuka kako su im časovi skraćeni, kako nemaju vremena za testove jer od 35 minuta koliko traje čas - 5 minuta da upiše čas, 10 da objasni šta imaju u testu i koliko im ostaje za samo polaganje?

Deca najviše gube i žale se.
Srednjoškolci izlaze na bulevare, sa razlogom podržavaju protest. Student je na fakultetu, podržava protest, održavaju, ne znam kako se zovu, proglasi ili šta već... ali nema predavanja, ispita i vidim da su svi ni tam' ni vam'.

Gledaj, ova tema je na "Porodici", ne na "Politici". Tema je kako blokada utiče na decu, a ne zašto blokada i dokle blokada.

Da li je blokada zbog političkog protesta ili kovida, zemljotresa... to nije bitno, nego kako blokada kao blokada utiče na školovanje naše dece.
Draga moja u Srbiji sve ima veze sa politikom. I ti si navela politiku kao potencijalni razlog.

Nekoliko izgubljenih ispintnih rokova je nista u poredjenju s tim sta gube ako banda ostane na vlasti... pa jbt moja generacija je jos tokom studija s razlogom bila depresivna i obeshrabrena jer zna da je nakon studija u ovakvom sistemu nista ne ceka. Samo nek pumpaju s blokadama kolko god da treba.
Zasto im se ne pridruzis i to im licno kazes. Mislim da bi ih ubedio.

Naravno ali ovde hoću da pišemo o drugoj stani, o našoj deci.

Deca se bore za bolju budućnost. Ulog je mnogo veći nego propušteno gradivo. Dalje je na njima da li će iz svega izaći kao pobednici ili gubitnici. Svakako je dobra stvar da je neko odlučio da izađe iz zone komfora i nešto uradi, promene ne mogu da dođu bez neke žrtve.

Moj student se taman zaleteo sa predavanjima, ispitima, krenuo da čisti prethodnu godinu, sav u poletu i odjednom sve stade. Juče došao i žali se da ne zna šta će jer knjige nemaju, uče iz skripti ali predavanja nema pa time ni ne znaju šta će i kako će.

Srednjoškolka kuka kako su im časovi skraćeni, kako nemaju vremena za testove jer od 35 minuta koliko traje čas - 5 minuta da upiše čas, 10 da objasni šta imaju u testu i koliko im ostaje za samo polaganje?

Srednjoškolci izlaze na bulevare, sa razlogom podržavaju protest. Student je na fakultetu, podržava protest, održavaju, ne znam kako se zovu, proglasi ili šta već... ali nema predavanja, ispita i vidim da su svi ni tam' ni vam'.
Spremaj ti pare za školarinu za iduću godinu i ispostavi račun organizatorima blokade da vidiš hoće li biti fer da plate. Ako neće, nema veze….

Kako je tek onima koji su platili godinu na faksu
a sad se bore Mari i Muti za fotelju !?

Strašno da strašnije ne može biti.
Napiti se i zaboraviti ...

Nebitno da li podrzavaju, ali djaci kao sto sam ja onomad bio,protestima se raduju.Dakle losiji djaci.Svakom izostanku iz skole sam se radovao.
I evo uvjerio sam se da i bez skole moze da se radi odlican posao.Upravo sam na poslu i provest cu 8h na internetu.Pozdrav za sve portire svijeta.
Rze brzotrze, ja sam još bolji, već pola godine radim kao noćni čuvar. Źelim ti da što više na poslu odmoriš svoja kopita z:lol:

Kako knjige nemaju?
Ne može neko da bude profesor ako nema objavljen udžbenik

Back