Kako biti opušten pred roditeljima zbog svoje seksualnosti?

Roditelj ima svoju seksualnost i ne osuđuje svoje dete zbog njegove vlastite.
Naravno da ćemo promeniti TV kanal kad smo zajedno. Prosto, ni Elektra, ni Edip u nama ne smeju da ovladaju.
Malo je škakljivo, a bila sam na mestu gde je roditelj prešao granicu dobrog ukusa pa pitao (prilično javno) kakav je sinu taj segment života.
To je prosto zauvek TABOO da ne bi iskočili u nekoj od ličnosti neki stravični i previše devijantni demoni.
Roditelja seksualnost svog deteta ne treba da zanima, a niti dete treba da ikad posvedoči seksualnosti svojih roditelja... iz mnogo i vrlo komplikovanih razloga.
Ja n menjam kanale i vec sada pricam otvorno s decom
 
И код мене тако. Али из истог разлога не бих могао ни да имам девојку, да се женим и да имам децу. Кад бих имао децу не би било начина да они то не сазнају, јако би било чудно да им то неко не каже, тај нема начина то да сакрије, то су и правна питања, крвно сродство. Све је то повезано са "оним" стварима.

Није ми јасно како је већини секс табу али није им глупо да имају жену и децу, као да су људи луди па да не знају шта се ту дешава.
Dragi moj Chiki, opet ti guras neki svoj ekstrem.
Covecanstvo bi izumrlo da muskarci i zene ne vode ljubav i dobijaju bebe. I seks bez beba je super, nema nikakve greske u tome, sami doktori govore o nizu zdravstvenih benefita prulikom upraznjavanja sexa. Proguglaj ako ne verujes.
Znaci u tome nema niceg sramotnog. Potpuno je druga stvar sto neko sa roditeljima ne zeli da prica o tome, sto mu je to blam. To su dve potpuno razlicite stvari. Ili sto bi se reklo, radis posao i drzis jezik za zubima.:per:
 
Nesto je i do tebe, ne moze sve da ti je na tacni....bar seksualno obrazovanje je uvek bilo dostupno.....Kazu nije, a jeste....samo naculjis usi , citas ono sto drugi ne citaju...
Nekad su porno casopisi imali i tekst a ne samo slike, mislite da je to slucajno u tom nakaradnom socijalizmu....eeee, nije to bilo nakaradno...nego se usmeravalo svakog trenutka pa sta ti je afinitet ili sta te teraju tvoji u porodici..
Мене то занима али по мишљењу родитеља и друштва не би требало, а ја не могу да се свађам са њима јер некад неке не можеш да убедиш да нису у праву а изазиваш мржњу код њих незаслужено.

Ово друштво је болесно. Треба поштовати њихова правила али их максимално минирати. Ако нешто поштујем и морам да испуњавам наметнуте обавезе, имам права и да се буним, непоштовање и неслагање су две различите ствари. Све волим да у животу радим по ПС-у, и друштво ме је убедило да је то једино исправно, а ако нешто испадне погрешно онда не жели да преиузме одговорност, али зато зна сатанизује све које не поштују правила.

I da , deca uvek ispastaju grehe roditelja...to je prastaro pravilo i nista se tu nije promenilo vekovima..
Они су онда криви што се размножавају и потомке уваљују у патњу. Довољно сам изолован од људи да могу да имам рационална мишљења која се не поклапају са друштвом.


Pola pola...polovina cak i tada zakera...i to pravdaju mora se....da se ne opusti dete...i posle kukaju sto su im deca materijalisti...pa da se ne opuste, jer danas imas sutra nemas...
То је злочин. Врста насиља која пролази некажњено.


Roditelji ne zele da znaju za takve stvari i da budu svesni zrtava svoje dece...njih interesuje samo ljubicasta prica kako su uspesni roditelji i kako je sve bez problema....cak i kad jeste, njima je neki q...sto smeta...
Треба их слушати јер су тако наредили али и говорити им да су погрешили и да су уништили дете. Нико никад ником не може забранити да буде несрећан, то је исто као кад учиниш неком физичко насиље па му наредиш да се не виде повреде. То што други ћуте и шире агресију на недужне уместо на оне који су им стварно криви, није наш проблем.


navodim primer uzimanja gradske bus kartice koja kosta 200 din, a jedna voznja je 69, umesto 500 dinara aerodromskog taksija, a bus linija se pojavila bukvalno 4 dana pred nash let...
Паре углавном не долазе пасивно, често се и оне добијају трпљењем уцена, мобинга и слично. Ником не испадају паре саме из џепова па да их тај грчевито држи, него мораш да их понесеш са собом да би плаћао нешто. Ја све цене рачунам у количини времена на послу, типа шишање код фризера је око сат времена трпљења на послу. Кад имаш добар и сигуран посао онда је све лако. Више бих волео да будем сиромашан а да не радим ништа, оно што мени далеко више треба то се не купује парама.


jer mene snobovija uopste ne interesuje, totalno sam operisan od tog balkanskog manira uzivanja..
Исто тако. Оно у чему бих уживао то је недостатак стреса, сигурност, слобода, љубав, те ствари када би се валоризовале у новац биле би неупоредиво веће вредности од оних вредности које неко размењује радом и куповинама.

Covecanstvo bi izumrlo da muskarci i zene ne vode ljubav i dobijaju bebe. I seks bez beba je super, nema nikakve greske u tome, sami doktori govore o nizu zdravstvenih benefita prulikom upraznjavanja sexa. Proguglaj ako ne verujes.
Ја се са тим слажем али се не слаже лицемерно друштво. Али такво друштво и треба да изумре. То што се лицемерје сматра потпуно уобичајеном појавом у друштву ме не занима, то се једноставније зове зло.


Znaci u tome nema niceg sramotnog. Potpuno je druga stvar sto neko sa roditeljima ne zeli da prica o tome, sto mu je to blam. To su dve potpuno razlicite stvari. Ili sto bi se reklo, radis posao i drzis jezik za zubima.:per:
Треба то и сакрити, сви би да задиру у приватност.
 

Back
Top