Како бити опуштен и контролисати бес?

prevencija... odn poznavanje sebe, odn znati i prepoznati ili bolje rečeno predvidjeti situacije koje će dovesti do vlastite nekontrolisane reakcije, te prilagoditi stil života takvoj svojoj ličnosti ..

A to je filozofija za mene :confused:, nisam ovladala veštinu da kontrolišem svoje ponašanje i dovodim sebe u afektivna stanja, a afektivna stanja drugih me ne dotiču, sem ako to nisu moji najmiliji.

ne mogu da se nateram da radim nešto
suviše sam opušten

Blago tebi. :lol:

auu ne verujem sta citam, ne znam da li ti znas uopste sta pisem ili odgovaras cisto da eto nesto da napises. :zcepanje:

eitherway.. kako si sigurna da ja nisam u pravu? tebi se nisam obratila u prvom postu na ovoj temi pa da budes prozvana, sacekajmo coveka da vidimo sta ce da kaze :)

Jel ovaj post meni upućen? :eek:
Nisam ja aludirala nikako na tvoj neki post. :lol:

prvo sam mislila da se radi o sukobu mišljenja, sada znam da je u pitanju čista sujeta.

nije bilo potrebe ni za sukobom bilo kakve vrste pa ni misljenja, prva si pocela, a ja znam i da odgovorim na isti nacin kako mi se obrati neko.
sujeta - mozda tvoja, ti si se za mene zakacila da me 'izvedes na pravi put' sto obicno nemam nista protiv ako je argumentovano, ali kad neko kategoricki odbija da ulozi 2% napora da shvati sta sam ja htela da kazem..recimo da mi nije stalo da se ponavljam, pametnom jednom dosta :aha:

neverovatno je kakvim sve bednim niskostima koje rade iza ledja ljudi misle da mogu kod nekoga izazvati bes dok postizu sasvim suprotan efekat koji opravdava svako slovo koje je o takvima predmet osvete javno izrekao.

ljudi se dele na one koji imaju jasan javni stav i kazu u lice i oni koji su da izvinite podle pizzde sto je karakterna osobina i zena i muskaraca i kojom se mnogi iz te zajednice dice da je to nesto pozitivno sto im je od boga dato, ne shvatajuci svoj jad i cemer mrznje u kome su i u kome ce celog zivota ostati.

Back