SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.324
Pa odvuci se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У последње време проводим доста времена овде, забавно ми је, али, време ми се извуче. Чак ми се догађа да прелистам форум као некада дневну штампу. Да ли сам овисник![]()
dobrodosla u klub.У последње време проводим доста времена овде, забавно ми је, али, време ми се извуче. Чак ми се догађа да прелистам форум као некада дневну штампу. Да ли сам овисник![]()
Pa visoko strucna lica je tesko zadrzati, vecina njih imaju svoje krugove u kojim diskutuju, i na drugim forumuma ces retko naci mnogo takvih, obicno su moderatori ili strucni saradnici, uglavnom se na usko specijaliziranim forumima i temama,
ovde je problem sto se previse stancaju teme i nikad se ne definisu pitanja, a da bi dobio dobar odgovor moras postaviti dobro pitanje,
onda to vodi do primitivnih razgovora koji rasteruje pametnije ljude, ne mozes imati i kvalitet i kvantitet, ovde imamo kvantitet i ljude koji vazdan stancaju odgovore od 5 reci.
A tu bih ima na na engleskom rekao:
“Get a f’cking life.”
Ja bejah ovisnikom to je agonija...osim sto Sam finu curu odje upozno nikake druge koristi....onda se malko razbudio svatio ima zivota van foruma nekako se presaltao na druge mreze ulozio truda u prekvalificiranje nisam uopce dolazio odje ...I sad evo zadnjih neki mjesec opet me nesto povuko da se logujem Al uglavnom caskanje ne ono kao pre od jutra do veceriУ последње време проводим доста времена овде, забавно ми је, али, време ми се извуче. Чак ми се догађа да прелистам форум као некада дневну штампу. Да ли сам овисник![]()
Nema toga više. Inače, tebe volim da vidim.Ja bejah ovisnikom to je agonija...osim sto Sam finu curu odje upozno nikake druge koristi....onda se malko razbudio svatio ima zivota van foruma nekako se presaltao na druge mreze ulozio truda u prekvalificiranje nisam uopce dolazio odje ...I sad evo zadnjih neki mjesec opet me nesto povuko da se logujem Al uglavnom caskanje ne ono kao pre od jutra do veceri
Sjecam se banovalo me se bilo na mjesec dana jbte bukvalno nisam znao sta cu sa sobom a klonova Sam vec banovali isto moguce da je to bio momenat preobrazenja Ili bese korona kad shvatih da neki forumasi uzivaju u kucnom pritvoru I izolaciji reko Sam sebi e necu biti ja tajNema toga više. Inače, tebe volim da vidim.
Po mom misljenju nije toliko problem samo vreme, problem je sto je to vreme koliko vidim dosta neproduktivno, ne deluje mi da se ovde mozd naci partner- sto bi automatski smanjilo vreme provedeno na forumu, a takodje vecina ljudi ovde ne nauce nista posto je razmena znanja ravna nuli, a od ljudi koji samo tupe svoje se ne moze napraviti prijatelj,Sjecam se banovalo me se bilo na mjesec dana jbte bukvalno nisam znao sta cu sa sobom a klonova Sam vec banovali isto moguce da je to bio momenat preobrazenja Ili bese korona kad shvatih da neki forumasi uzivaju u kucnom pritvoru I izolaciji reko Sam sebi e necu biti ja taj
Moze se naci al moras se dopisivati u nedogled da bi eventualno pristala neka na vidjanje....i to Sam batalio sto kazes kao gubljenje vremena pa sad da bi mi bilo lakse neku za Koju skapiram da me zavlaci Ili ignorise poruke odmah blokiram da bi mi bilo lakse pa makar se I nista ne desavalo dalje bar ne gubim vrijeme....Po mom misljenju nije toliko problem samo vreme, problem je sto je to vreme koliko vidim dosta neproduktivno, ne deluje mi da se ovde mozd naci partner- sto bi automatski smanjilo vreme provedeno na forumu, a takodje vecina ljudi ovde ne nauce nista posto je razmena znanja ravna nuli, a od ljudi koji samo tupe svoje se ne moze napraviti prijatelj,
meni je jedino interesantno testirati sopstveno znanje, tj da vidim da li mogu nesto da smisleno objasnim i koliko dobro poznajem neku materiju, nekad budem uvucen u besmislenu raspravu i onda budem ljut sam na sebe.
Navika, plus igrica i asocijacije i slicno po 90 minuta dnevno je sasvim ok, to je kao kad neko odigra koju partiju saha ili pasijans.Pisem pet dana u nedelji po oko 90 minuta..Najvise vremena gubim na Igricama i zelim za sebe da mislim da nisam navucen na forum..Moguce da je to cista laz jer pisem svakodnevno tako da je istina nesto drugo..valjda
Očigledno ste svi sa dužim stažom ovde. Ja sam se navukla, u smislu da retko posećujem druge portale, dosta vremena provedem u ćaskanju. Zabavno je, nasmejem se, sve je to simpa. Nije ni neki problem. Kao neko društvance, kafić sa raznim ekipama, temama. Pitanje sam postavila u trenutku kada sam dan provela na Forumu. A itekako imam šta da radim.Iskreno, ni malo to ne razumem
Šta imaš da budeš navučen na forum.
Ako imaš neke obaveze ne dolaziš, ja sam jedva čekala da ne budem mod da bih mogla danima da ne dolazim. Sad sam bolesna, leškarim i čitucckam šta imam i pišem jer tako želim, sve drugo mi dosadnije. Ali kada mi to dosadi nema me. Kad želim pišem na Politici, kad želim pišem gde hoću.. ranije sam pisala komentare na b92 i Blicu dok nisu došli pod okrilje gospodina predsednika AV, ali evo poslednjih godina ovde piskaram. JEdno vreme mi bilo mn ogo zanimljivo, onda je postalo dosadno. Sad sam u fazi da me ljudi nerviraju, ali dobro, ne moram da dođem kad neću itd. Kad neću jednostavno se ne logujem. Niko mi ne nedostaje. Ali volim da čitam razne teme, mozak voli da mi radi, pregledam vesti, kačim ovde šta sam pročitala, itd. Znači sve radim šta ŽELIM
Znači, ti koji su navučeni mislim da nemaju realne obaveze u životu.
Očigledno ste svi sa dužim stažom ovde. Ja sam se navukla, u smislu da retko posećujem druge portale, dosta vremena provedem u ćaskanju. Zabavno je, nasmejem se, sve je to simpa. Nije ni neki problem. Kao neko društvance, kafić sa raznim ekipama, temama. Pitanje sam postavila u trenutku kada sam dan provela na Forumu. A itekako imam šta da radim.
udaješse?Lepo, dođu obaveze, evo ja od 25-toga više vrv neću ni dolaziti![]()
Ženim seudaješse?
De si ti 1. April .У последње време проводим доста времена овде, забавно ми је, али, време ми се извуче. Чак ми се догађа да прелистам форум као некада дневну штампу. Да ли сам овисник![]()