loptica doskocica
Aktivan član
- Poruka
- 1.482
У последње време проводим доста времена овде, забавно ми је, али, време ми се извуче. Чак ми се догађа да прелистам форум као некада дневну штампу. Да ли сам овисник
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospodine, imate lepe grudiUdas se, rodis dvoje dece i prestane ti volja za forumom
hvala, voleo bi to isto reci i za Vas ali nisam ih videoGospodine, imate lepe grudi
Nada poslednja umire, svako dobro. Hvala na savetu. Šalimo se, ne zameritehvala, voleo bi to isto reci i za Vas ali nisam ih video
(zasada)
Колена Вам се не свиђају?hvala, voleo bi to isto reci i za Vas ali nisam ih video
(zasada)
Светозаре, како интеграли? Јел спавају?Колена Вам се не свиђају?
Штета, могла је наћи спас у Вама.
nisam ja crveni krst da spašavam mučeniceКолена Вам се не свиђају?
Штета, могла је наћи спас у Вама.
jesi, nema bega odavde... ovo ti je hotel KalifornijaУ последње време проводим доста времена овде, забавно ми је, али, време ми се извуче. Чак ми се догађа да прелистам форум као некада дневну штампу. Да ли сам овисник
stari švalerski trik:Pa izaci iz kuce neka setnja po ovom vremenu,bolje neki film ako je u kuci moranje
Ovo je jako dobro pitanje, i sam provodim vise vremena na forumu nego sto bi trebalo, kontam da je prolazna fazaУ последње време проводим доста времена овде, забавно ми је, али, време ми се извуче. Чак ми се догађа да прелистам форум као некада дневну штампу. Да ли сам овисник
О да. Од расправа бежим. Гледам форум као сликовницу ако питаш нешто што те занима можеш да исчачкаш свашта лепо. Има духовитих коментара, то ме насмеје... али да је навлака, јесте, исто се надам, пролазнаOvo je jako dobro pitanje, i sam provodim vise vremena na forumu nego sto bi trebalo, kontam da je prolazna faza
Volim kad imam materijala za razmisljanje medjutim forum me ne stimulise dovoljno dobro, i sam sebe iznerviram kad nekad udjem u besmislene rasprave,
koje su gubljenje vremena.
Vidim kako previse vremena na forumu moze biti problem- imam osecaj da neki ljudi jedva da spavaju,imaju po 20 hiljada poruka i vise godisnje i to vise godina to me zabrinjava, ne bi trebalo da forum zameni privatni zivot i normalne ljudske odnose, jasno je da u danasnja vremena ne vidjamo poznanike i prijatelje cesto i mozda nemamo dobrih sagovornika za teme koje nas interesuju i tu je forum dobra dopuna, ali ne sme da bude zamena.
Jer ni jedna ovisnost nije zdrava (koliko je meni poznato).
A forum ne sme da zameni realnost.
Najgora stvar je sto vecina clanova nema pojma ama bas o nicemu,a i nemaju gde i kad da nauce nesto kad stalno vise na formu i citaju gluposti..
Šta je to dosta vremena, koliko otprilike?У последње време проводим доста времена овде, забавно ми је, али, време ми се извуче. Чак ми се догађа да прелистам форум као некада дневну штампу. Да ли сам овисник
3 сата дневно, рецимо, за мене пуноŠta je to dosta vremena, koliko otprilike?
Najgora stvar je sto vecina clanova nema mnogo znanja- bas o nicemu,a i nemaju gde i kad da nauce nesto kad stalno vise na formu i citaju gluposti.
Najgori su oni sto misle da nesto znaju i ne prihvataju drugacije misljenje, mene poprilicno nervira prekrajanje istorije, normalno to bi mi bila glavna tema na kojoj bi boravio, al kad vidim kakve se teme zapocinju i neke komentare odmah odustanem,Има ту много већих проблема од тих што ништа не знају, не читају и баве се само кенсел-културом.
"Зашто мрзим крстарицу?"...
Slažem se.Psihologija je jedini dio gde je ok, moderator je bolji od drugih pa razgovori i imaju nekog smisla.
Moram iskoristiti priliku da ti dam kompliment, jedna si od retkih osoba cije poruke volim da citam i delujes kao kvalitetna osoba, volio bih da te nekako nateram da izadjes iz svog bunkera, imam osecaj da si se totalno izolirala od vanjskog sveta, to je veliki gubitak ne samo za tebe vec i za potencijalnog partneraSlažem se.
Hvala ti na lepim rečima. Cenim.Moram iskoristiti priliku da ti dam kompliment, jedna si od retkih osoba cije poruke volim da citam i delujes kao kvalitetna osoba, volio bih da te nekako nateram da izadjes iz svog bunkera, imam osecaj da si se totalno izolirala od vanjskog sveta, to je veliki gubitak ne samo za tebe vec i za potencijalnog partnera
Najgori su oni sto misle da nesto znaju i ne prihvataju drugacije misljenje, mene poprilicno nervira prekrajanje istorije, normalno to bi mi bila glavna tema na kojoj bi boravio, al kad vidim kakve se teme zapocinju i neke komentare odmah odustanem,
u vecini slucajeva tema se zapocne s nekim nedifinisanim pitanjem koje onda svako protumaci na svoj nacin i zapravo svi "pricaju" jedan mimo drugog, a ne jedno s drugim.
Kad neko dodje s nekim problemom onda svi to iskoriste da daju svoje misljenje i da moralisu, to me jos vise iritira.
A "nebeskih pastira" i nekih koji sire neke svoje glavnom nesuvisle teorije nikad ne manjka, a retko ko kad da neki dokaz za svoje tvrdnje.
Psihologija je jedini dio gde je ok, moderator je bolji od drugih pa razgovori i imaju nekog smisla.
Pa visoko strucna lica je tesko zadrzati, vecina njih imaju svoje krugove u kojim diskutuju, i na drugim forumuma ces retko naci mnogo takvih, obicno su moderatori ili strucni saradnici, uglavnom se na usko specijaliziranim forumima i temama,Е, Друже мои из Груже,
"Зашто мрзим Крстарицу?"
До 2010,11 са 12. све је најурено што је нешто знало, ту је било познатих писаца, историчара, активних професионалних политиколога, антрополога, филозофа, филолога, културолога, новинара... итд
Све је то по налогу Управе најурено одвратним дискурсима, кенселкултуристима, заједљивцима, хејтерима итд...
То се урадило по правилу службе овог тзв.медија.
"Зашто мрзим Крстарицу?" ...
Da, jedna od prvih top 5 grešaka.Pa visoko strucna lica je tesko zadrzati, vecina njih imaju svoje krugove u kojim diskutuju, i na drugim forumuma ces retko naci mnogo takvih, obicno su moderatori ili strucni saradnici, uglavnom se na usko specijaliziranim forumima i temama,
ovde je problem sto se previse stancaju teme i nikad se ne definisu pitanja, a da bi dobio dobar odgovor moras postaviti dobro pitanje,
onda to vodi do primitivnih razgovora koji rasteruje pametnije ljude, ne mozes imati i kvalitet i kvantitet, ovde imamo kvantitet i ljude koji vazdan stancaju odgovore od 5 reci.
A tu bih ima na na engleskom rekao:
“Get a f’cking life.”
Pokusao sam da izracunam koliko vremena privedem no to je nemoguca misija, ne provodim mnogo vremena u bloku, ali dosta cesto navratim da vidim, najcesce proveravam samo teme na kojim sam ucestvovao.3 сата дневно, рецимо, за мене пуно
ne, ne ..У последње време проводим доста времена овде, забавно ми је, али, време ми се извуче. Чак ми се догађа да прелистам форум као некада дневну штампу. Да ли сам овисник