Kako biti frajer

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto vecina ljudi sa ovog foruma ne spada u visu klasu (frajeri, ubacotke, paljevine...) resih na napravimo kako bi izgledao pravi frajef.Po meni:

-da je odlican (sa ponekom cetvorkom)
-da je drustven i da se mnogo ne q.rci
-da poznaje sve o racunarima, internetu, igrama, mobilnim telefonima... (verujte, mnoOogo je bitno)
-da se ne pravi da zna, a u stvari nema pojma.
-da ima neki touchscreen telefon (veoma kul)

hahaha dobra fora :lol:
Najbolje je owo za fon...izwini ali gde ti ziwish??

P.S-Inace i ja sam 94,ali kod mene nije sigurno tako...

која је сврха постављања слика? знаш ли ти легендо да је забрањено имати више од једног акаунта на форуму?!?!?!

Pa mene su sad trebali da banuju Infinity+ ∞ puta.

страшно, а ја се мучим идем у кафић, частим, дописујем, причам са другарицама да оне мало припомогну....од сад са собом увек свет компјутера, а уместо цвећа уплата за ВОВ....

Pise se WoW,SK je odlican casopis-citam od 3. razreda.

@Neko94
Okačiš li još jednom sliku veću od stranice... dobićeš kazneni poen i predlog za ban koliki god bio frajer...

E a sad šteta što ne postoji tema biseri krstarice pošto ovo tvoje bi bilo visoko rangirano...
Meni stvarno nije jasno kako su ljudi bili frajeri pre nastanka tačskrina, pre nego što je Crysis izašao... pre par godina je bilo isto tako kurčenje sa Far Cry-em i Doom 3 a pre toga sa Unreal Turnament 2004 i još davnije sa Quake 3 Arena...
Kako li su ljudi bili frajeri bez kompjutera. Tvoji stavovi su plitki van pameti...
Sa navedenim ćeš biti zapažen... ali nećeš biti frajer...
Nja, nja njaaa :P

Pateticno... balavac koji umesto mozga ima dijareju pokusava da ispolji svoju histeriju na 4umu zato sto zna da nece dobiti po *cenzura* ... ah, ljudska glupost nema granice...
Neko94, malo dostojanstva ti ne bi skodilo...

Ne, nisam ja neki nemac koji ce da odvaja ljude na visu klasu.Mislim na one popularnije, gde se desava nesto oko njih, gde su devojcice oko njih ;)...

Epa s owakwim ponashanjem(kakwo ispoljawash na forumu)to nisi sigurno,a ne werujem ni da cesh ikada uspeti da budesh FRAJER...swe u swemu srecno...
Ali jedan sawet-ne trebash da slushash druge kako da se ponashash,najwaznije je biti swoj...a telefoni i kompjuteri tu igraju najmanju ulogu...I josh neshto kod mene su frajeri totalna suprotnost od twog opisa...

-Неко94
Ти си ми ан игноре листи али видим да те сви пљују овде, па сам хтео да те питам... Што не одеш са форума или бар престанеш да лупаш, кад те нико не воли и сви мисле да си болид!?

Pa dobro, ne morate svi da ga vredjate :( Samo pogledaj koliko je ljudi videlo temu. Mislim da iako su ga svi navredjali, ima da napravi on drugi acc ;)

cooltext77733952nc8.png

Posto vecina ljudi sa ovog foruma ne spada u visu klasu (frajeri, ubacotke, paljevine...) resih na napravimo kako bi izgledao pravi frajef.Po meni:

-da poznaje sve o racunarima, internetu, igrama, mobilnim telefonima... (verujte, mnoOogo je bitno)

Visa klasa? Frajeri, ubacotke, paljevine???
1.Kakve veze ima kakav je nekom uspeh sa tim da li je frajer???
2.OMG... Da je drustven...
3.To uopste nije bitno!
4....
5.Ako je to cool... Da budes burzuj...

A uostalom, koja je svrha ove teme? Sta, jel ti Neko94 hoces da budes frajer???

mali mozes da se ubijes u glavu:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: mozes da se ubijes u glavu brate svi te pljuju skoci sa terase lakse ti je :lol::lol::lol::lol:

Od kog? Samo nesto da kazem: koliko znam, ovde te samo banuju, znaci nema bana IP adrese.Postoje programi kao sto su HideIP koji menjaju IP adresu.Koristite Guterilla mail i napravite acc za manje od 1 minuta. Lako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back