- Poruka
- 9.114
Srbija bi danas bila stabilna demokratska država. Rusija bi danas bila demokratska država. Svet bi danas bio neuporedivo bolji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesto kao drevni rim, na čelu šaka senatora (ili imperator), ispod njih aristokratija, pa građani i na kraju robovi i svako zna gde mu je mestoSrbija bi danas bila stabilna demokratska država. Rusija bi danas bila demokratska država. Svet bi danas bio neuporedivo bolji.
ameriku ostaviti domorodcima (maje, inke, azteci...) da grade piramide, hramove i prinose hiljade ljudskih žrtava svojim bogovimaa amerika ?
I Amerika bi danas bila bolja država.a amerika ?
nesto kao drevni rim, na čelu šaka senatora (ili imperator), ispod njih aristokratija, pa građani i na kraju robovi i svako zna gde mu je mesto
pa nacizam, fasizam, komunizam.........zato su i izmisljeni da iz tih vremena izraste bivsi svetski hegemon, amerika.I Amerika bi danas bila bolja država.
Ti si neobrazovan čovek jer nacizam je jedan od oblika fašizma. Link https://www.britannica.com/topic/fascismpa nacizam, fasizam
Ne lupetaj.komunizam.........zato su i izmisljeni da iz tih vremena izraste bivsi svetski hegemon, amerika.
Od kada pade komunizam, pade i amerika.
Ti indirektno tvrdiš da je Josip Broz bio budala i ja se slažem da je bio budala.Veoma dosadan ... meni je ovo zanimljivo kad se dve strane večito peckaju i na kraju skontaju da su i jedni i drugi budale
Nije jos kasno da se obrazujes. ................da ne ostanes neobrazovan ko ja.Ti si neobrazovan čovek jer nacizam je jedan od oblika fašizma. Link https://www.britannica.com/topic/fascism
Ne lupetaj.
Svi su budale ... pa i on ...Ti indirektno tvrdiš da je Josip Broz bio budala i ja se slažem da je bio budala.
Nije jos kasno da se obrazujes. ................da ne ostanes neobrazovan ko ja.
Upravo to ..uvek je bilo leve i desne strane ... zato je meni interesantno čovečanstvo i ti večiti sukobiBilo je ratova i suprotnosti izmedju zapada i istoka i pre komunista i fašista.
Niko ne tvrdi da je bilo idealno pre komunista i fašIsta, ali da njih nije bilo svet bi danas bio neuporedivo bolji.Bilo je ratova i suprotnosti izmedju zapada i istoka i pre komunista i fašista.
Без Комуниста, овај Свет би био пун Неправде, Тираније и Зла!
Okani se Broza...Ti indirektno tvrdiš da je Josip Broz bio budala i ja se slažem da je bio budala.
Ja ću do kraja mog života da maltretiram titoiste.Okani se Broza...
![]()
То ти је потрошен живот џабе, брале...Ja ću do kraja mog života da maltretiram titoiste.
Nije.То ти је потрошен живот џабе, брале...![]()
Јесте, брале. Титоисти ће остати титоисти, комунисти ће остати комунисти, фашисти ће остати фашисти, једино ћеш ти потрошити живот док им објашњаваш да нису у праву.