Kako Bi Se Vi Ponašali?

• Začetnik teme Začetnik teme bud@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bud@

Elita
Poruka
15.556
Postoje različite umne bolesti koje izazivaju iznenadu agresiju ili totalno asocijalno ponašanje u pojedincima ili bolesnicima.

Kod nas je poznata činjenica i temparament koji ljudi karekterišu na Severnu i Južnu Srbiju.
Naravno, to sada nije tema, ali i kod “zdravih” ljudi, što se kaže pukne ventil, pa ne umeju da se kontrolišu.

Kroz poeziju, ja sam napravio malu demonstraciju. Koju možete ovde da čujete:
[ Svadja ] (opominje Vas, da rečnik je jak u ovom klipu, kao u većini naših domaćih filmova)

Lekare i zdravsteven radnike podučavaju kako da reaguju i kako da se ponašaju prema takvoj osobi.

Zanima me vaše mišljenje. Šta bi ste vi preduzeli i uradili u situaciji da vam se neko tako iznenada obrati?

Postoje različite umne bolesti koje izazivaju iznenadu agresiju ili totalno asocijalno ponašanje u pojedincima ili bolesnicima.

Kod nas je poznata činjenica i temparament koji ljudi karekterišu na Severnu i Južnu Srbiju.
Naravno, to sada nije tema, ali i kod “zdravih” ljudi, što se kaže pukne ventil, pa ne umeju da se kontrolišu.

[ Svadja ] (opominje Vas, da rečnik je jak u ovom klipu, kao u većini naših domaćih filmova)

Lekare i zdravsteven radnike podučavaju kako da reaguju i kako da se ponašaju prema takvoj osobi.

Zanima me vaše mišljenje. Šta bi ste vi preduzeli i uradili u situaciji da vam se neko tako iznenada obrati?

HAHAHAHHA JAO OVO JE URNEBESNO HAHAHAHA BUJAHAHAHAHHAHAHAHHAHA

JEL SI TI OVO RADIO PA PITCH-OVAO GLAS???

OVO JE GENIJALNO...

....Nisi ni za ***** HEHE izlete " hahahahhaa kako sam se ovde ismejao!!!!!!!!!!!!!!!!

Daj covece napravi jos ovoga, slusam vec 138. put i vristim od smeha...

HOCEMO JOS!!!!!!!!!!!!!!!!

A hvala. Mnogima naravno nec'e da se svidja.

Intersantno a u vezi teme je i ovo donekle shto se desilo u Australiji.

Da da znam za ovog deckica mnogo je gledao KECERE HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
Stavicu ovaj klip na pdf Borlilacke vestine - "Gde seljak udari trava ne nice" HAHAHAH

Nego sta mene briga da li nece nekom da se svidja ono tvoje, smesniji si od Radovana 3. covece, daj pravi jos bre hahahha

Al kako ti izlete ono ***** pa HA cccc komedija!

A hvala puno. Jako je teshka poezija i to shto se tebi svidelo retko se nalazi a i da se napravi da kratko bude dobro. :)
(Zamisli da si u publici, i svi oko tebe mrtvi ozbiljni, nesmesh nikako da se smejesh)

Nego da se vrnemo na temu i da vidim da li c'e biti nekih daljih postova.

E, stvarno si poeta. Trebalo je da jedes Zdenku dok po'es za Nevenku. :mrgreen:
Sto se tice teme: u zavisnosti od stepena moje zelje da oslobodim coveka frustracije koju ispucava na mene, s osvrtom na svoju isfrustriranost u datom momentu, upoznao bih je/ju/jo s gos'n Turetom, i verovatno zavrsio s *****-hehe-om kao savrsenim preokretom na kraju balade :super:

zadov. pa tako je najbolje ako mozze.
Neznam koje Turet. Ali nekada nemozze se protumatichiti zashto je ta iznenadna situcija nastala.
Samodbranu ili pasivnost nekada napadach koristi, pravi se lud ili blesav u svoju korist.

a što se ismeja na kraju, nisi mog'o da izdržiš :lol:

a što se ismeja na kraju, nisi mog'o da izdržiš :lol:

ahhahaha pa i meni je to bilo najsmesnije hahahah....Prava sugestija slusateljima da se smeju na kraju odslusanog recitovanja....Ma to mu je bre markteing sve...

MEni je tako npr najsmeniji klip Milana TArota bio onaj kada on objasnjava svrhu postojanja coveka a to zato sto je lik koji ga je snimao sa mobilnim preko TV-a lud i poceo je da se smeje pomalo u pola snimanja i eto sugestije da se smejes :

Ovaj klip je gluma, očigledno..ali
Ukoliko osoba dođe u (sličnom) ovakvom stanju..a već i znamo pacijente koji bi potencijalno mogli tako da se ponašaju..obično je u pitanju alkoholičar, može biti dio i akutne psihoze i tretira se kao bolest ...
Agresija ili totalno asocijalno ponašanje ljudi u zdravstveni ustanovama je mnogo perfidnije, kad ti dođu takve osobe, ... naše je samo da odradimo svoj posao profesionalno u takvim situacijama i da ne ulazimo u konflikte ....
..doduše jedan moj kolega im je znao i pokazati put do vrata :lol:

Ukoliko osoba dođe u (sličnom) ovakvom stanju..a već i znamo pacijente koji bi potencijalno mogli tako da se ponašaju..obično je u pitanju alkoholičar, može biti dio i akutne psihoze i tretira se kao bolest ...
Agresija ili totalno asocijalno ponašanje ljudi u zdravstveni ustanovama je mnogo perfidnije, kad ti dođu takve osobe, ... naše je samo da odradimo svoj posao profesionalno u takvim situacijama i da ne ulazimo u konflikte ....

lol pa buda u glavnoj ulozi, klipovi su extra :lol:

A vidim, u bolnici je lako, imash ostale bolnichare da pritrche, imash i inekcije.
Chuo sam da neke te daju takve gadne halucinacije i spasam mishic'a da i ako si alkoholichar
nebi ti vishe ni pivo dnevno bilo prijatno, ako je uzrok svemu. :)

pa ovo je glas od onog voditelja emisije Fajront republika na TV Moja Prva

Ja se ne bih tu nesto mnogo dvoumio
cekic1.jpg

hihihi, al posle c'e da robuijesh georgejune zbog nekog manijaka. :)

Budo preslusao sam ti sve audio snimke, hahahha izhakovao sam ti link - obrisao sam link do pola u web pretr. pa sam kliknuo ok i IZBACILO MI STRANICU SA SVIM TVOJIM SNIMCIMA :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

Sad cu i ostalima da pokazem kako to da urade pa da slusaju ljudi sve sto ima i da se smeju a ne da nam ti ovde na kasicicu delis ove smesne stvari :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

...a nisi ni za *****...-grok ,,,,,,,,,:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Ti ces meni neke svetove letove....i da mi ODGOVAAAARAAAAASSSSSS :hahaha::rotf::hahaha:

Kad mi stigne sms na mobu tako mi zvoni :hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

Back