Kako bi se osjećao čovjek na krstu, koji se ne smatra krivim. O želji za popularnošću

egz:dia..vit

Obećava
Banovan
Poruka
81
Vratimo se u istoriju, putujmo kroz pakao činjenica da bi došli do drage sadašnjosti:
Sigurno je znao što ga čeka, i mislio je da ne radi ništa loše, što po logici znači da je mislio da radi sve dobro. Čeka ga potjera, a krst - vjerovatno, 80%. Rizikovao je.
(razapet je sad)
Svi znaju da nije kriv, i svi su došli da ga gledaju na krstu, i svaki trzaj njegovog tijela za njih je nešto što vrijedi vidjeti, jer, iako je bolan, možda nosi u sebi muziku ponosa. Bolnim usnama se smije masi koja ga poštuje, jer time oće da im kaže da mu se sviđa, da voli što ga vole, i žale, i da zna da znaju da je zaslužio da budu tu da ne umre usamljen. On zna da treba da bude popularan, i on zna da o njemu treba razmišljati.

Današnjost:
Zbog nečega, današnjim muzičarima bitno je da zarade i da budu obožavani, ali ne i da budu opravdano popularni time što će se namučiti da stvore nešto za poštovanje, sa mnogo znoja pri komponovanju nota, i da opravdano osjećaju u svom "mozgu" svjetlost svih očiju publike uperenih u njih, znajući da su tu svjetlost obožavanja zaslužili.
Izgleda da su danas bitne pare, a to znači: široka publika. Nekada su bile bitne duhovne ideje, i to da se više da publici nego što se od nje uzme, što izaziva veći osjećaj sreće nego kada se uzima. Da li su ovi momci mislili da će se ovo svidjeti većem dijelu čovječanstva, ili je kompozitorski genije znao da je dubina i žestina nešto što većina prezire, a ovo je stvorio za manjinu, prosudite sami.

Sigurno je znao što ga čeka, i mislio je da ne radi ništa loše, što po logici znači da je mislio da radi sve dobro. Čeka ga potjera, a krst - vjerovatno, 80%. Rizikovao je.
(razapet je sad)
Svi znaju da nije kriv, i svi su došli da ga gledaju na krstu, i svaki trzaj njegovog tijela za njih je nešto što vrijedi vidjeti

Ako mislis na Dzisusa, nije bio razapet, to je samo mit. U tom periodu bio je u Indiji sa bratom Tomasom.

Ako mislis na Dzisusa, nije bio razapet, to je samo mit. U tom periodu bio je u Indiji sa bratom Tomasom.
Rimljani su razapeli, ako se dobro sjećam i ako je čovjek imao pouzdane izvore, a jeste, jer je u vezi sa sveštenicima prijateljskoj, kao i profesorima istorije, oko 10000 ljudi. Možda priča o čovjeku sa vijencom od trnja na glavi koga su razapeli jer je rekao da je sin boga (čime je jako povrijedio patrijarhalni nemoral koji je u Rimu vladao upečatljivo, a bio smatran moralom, jer je time rekao da ne priznaje ljudskog oca za svog oca) nije priča o Isusu, možda je on bio tamo gdje si ti rekao (Isus), ali možda je to priča o nekom drugom čovjeku. Nije nemoguće da na drogama neko kaže za sebe, mrtav ozbiljan i sa izrazom lica koji nije svečen, i ravnodušnim glasom, što sve zajedno izjavi daje još veću drskost, da je bog, ili sin boga. Bio sam u stanjima izazvanim intoksikacijama u kojima sam mislio da su, bez izuzimanja mene, svi dobri ljudi bogovi. Čak sam i ubjeđivao jedan skup o tome, koji je takođe bio na, kao i ja, izgleda, krokodilu (10 puta jače od heroina). Uglavnom, sigurno je da je došlo do sukoba koji se u nedostatku boljeg izraza može nazvati "građanski rat", a gdje su se borile sigurno samo dvije organizacije, od kojih je jedna bila sigurno nemoralna više no moralna, a druga suprotno, ako je razapeto 10000 ljudi. Ništa drugo ne može biti u pitanje osim borba dvije organizacije, i to ne oko ustavnih zločina, nego oko toga što jedni kažu "oću da te ubijem jer si loš čovjek" a drugi i isto to "jer si dobar čovjek". Tu se zbilo nešto fantastično, kao i onda kada je spaljeno istog dana navodnih "vještica" oko 60000 hiljada, ili tako nešto, ali ne manje od 6000. U tom trenutku istorije sa tim "vješticama" radilo se, po naučničkim pričama psihijatrijskih krugova, o tome što je godina bila jako kišna, te je pšeica proizvela količine buđi koja sadrži LSA veće nego što se nalaze u hlebu koji mi u današnje vrijeme jedemo, a LSA je nešto što je jednako poznato kao supstanca koja izaziva halucinacije, ali i magnificiranu društvenost - to jest filantropiju, a to je: da voliš dobrodušni dio ljudskog roda do nivoa samopožrtvovanja. LSA je danas legalan, mada ne za prodaju nego kao cvijeće i za svoju upotrebu, jer svako ko kupi sjeme za Vrtni Slak, koji je legalno cvijeće, ima na raspolaganju LSA. Vjerovatno je da su te "vještice" koje su bile drogirane hlebom dodale na LSA i malo supstanci iz ekstrakata biljaka iz šume: pelen, komorač, damijana... toga ima i kod nas, ali ne zezajte se jer komorač je otrovan ako se ne kombinuje sa alkoholom minimum 45% procentnim, a turci piju isključivo rakije gdje se donese alkoholni ekstrakt komorača u koji se sipa još alkohola prema želji, ili vode... zato to i pobijeli. Pogledajte na YouTube neku epizodu serije Ezel, da vidite da li mi i turci pijemo istu stvar i vidjećete da nije ni slično.
Jedno moje iskustvo sa time što sadrži pelen i komorač (apsintom): 20 čaša. Izlazim jer ne mogu da podnesem to što Jelena Karleuša neće već jednom da otpjeva ono što i čekam - "Insomniju" čuvenu. Muškarce na ulici vidim dobro osim što od struka, od mjesta gdje se stavlja kaiš, pa na gore, oni nisu ljudi nego trouglovi sa likovima najsličnijim slikarstvu Picasso-a. Vidim da cura u crnom, i crnim gaćicama, izgleda čeka da joj u roštilj lokalu ispeku pljeskavicu, i prilazim joj dok je bila naslonjena na mermerni šank lokala riječima:
- Zašto si u gaćicama, kada treba da budeš dama, a to damama ne priliči. Ajde da si u nekim ukrašenim, izdetaljisanim modno na lijep način, sa cvjetićima, ali ti si u tim ružnim crnim gaćicama. Dozvoli da te savjetujem da razmisliš o tome da li to priliči dami, ako uopšte oćeš da budeš dama.
- Hvala ti što si dobar čovjek pa mi govoriš iz dobre namjere. Ja volim grliti ljude.
- Šta voliš?
(Ona me zagrlila)
- Volim da grlim ljude.
(Dolazi nabildovani dečko, ali ipak manje nego ja)
- Adjemo (njoj govori) to mi je đevojka (meni) i smije se i gleda me iako je morao okrenuti glavu unazad da bi me gledao, i smiješi se. Ja se smiješim njemu, ali nekim avetinjskim osmijehom, pokvarenim.
Sjutra čitav dan razmišljam o tome da li da kupim dinamid, jer mi sigurno vlada ideja da je izvor koji ću pomenuti namjerno inficiran, i da uništim sa njim izvor navodno čiste vode, a sigurno pristupačan svakome, firme "Tehnogas". Onda mi je druga misao u glavi: da dovedem pet prostitutki (imao sam para, a znam mafijaške krugove) da se tu orgijamo, da bi se masa skupila a onda kada oni budu mislili da mi pravimo "public sex" (seks na javnom mjestu) da uništim taj izvor. Nakon toga u psihijatrijsku ustanovu, mjesec dana najviše, ele mislim da bi ih slagao da me puste, gdje bi rekao psihijatru da je na stubu tog izvora ukopana mrtva žena, koja se sad ne može vidjeti jer je dinamid raznio sve, iz čije je p & čke u vodu izvora diretkno išla bolest koju je ona imala u tom organu, i da stari običaj ukopavanja žena u građevine opšte koristi, kao što su oni mostovi iz Andrićevih knjiga i drugo, nije još uvjek našem kolektivu strana stvar, te da mi je (sad već lažem) Rus rekao da se ispod "Tehnoglasa" nalazi lokal skrivenog ulaza gdje se vrše ubitstva nevinih ljudi i djece, i pokazao snimke telefonom, a i pitao isto tako psihijatra kako to a da ta firma, koja sada ne radi, ipak nije prodata, što bi donijelo korist vlasniku, i kako to da se niko ne usuđuje da krade boce sa kiseonikom i NO ("smijajući gas") koje tamo stoje u izobilju, i kako to da niko nije i toliko hrabrosti imao da baci dinamid na mjesto boca sa kiseonikom, jer postoje ljudi koji vole da ruše, a eksplozija je jača kada je prsnula u prisustvu kiseonika, pošto on podržava širenje i jačinu eksplozije, te bi to bio jedan lijep "vatromet".

Poslednja izmena:
Pojedinac, prepušten sam sebi, bio on egoističan, narcisoidan ili krajnje preplašen i nesiguran idealno je sredstvo manipulacije putem medija, posebno internetom, koji mu pruža iluziju slobode,samostalnosti, moći odlučivanja i znatnu dozu samopotvrđivanja koja je posledica virtuelne komunikacije i kao takva ga onesposobljava za samostalno mišljenje.Sve svoje strasti a posebno komplekse i neostvarene ambicije,on pokušava da zadovolje internetom koji prima sve njegove „vapaje“ i „mudrosti“ da bi mu dao iluziju o sopstvenoj smislenosti i superiornosti . :manikir:

Pojedinac, prepušten sam sebi, bio on egoističan, narcisoidan ili krajnje preplašen i nesiguran idealno je sredstvo manipulacije putem medija, posebno internetom, koji mu pruža iluziju slobode,samostalnosti, moći odlučivanja i znatnu dozu samopotvrđivanja koja je posledica virtuelne komunikacije i kao takva ga onesposobljava za samostalno mišljenje.Sve svoje strasti a posebno komplekse i neostvarene ambicije,on pokušava da zadovolje internetom koji prima sve njegove „vapaje“ i „mudrosti“ da bi mu dao iluziju o sopstvenoj smislenosti i superiornosti . :manikir:

:) :) :)

Vidli ga neki di šeta Dunavskim parkom u NS...Ja nešto ne verujem...:mrgreen:

Videli su i Vampira Milosa na granici sa Rumunijom. Dokumentovano jer su ga iskopali pa opet ne veruju u njegovo postojanje. A ovog prvog niti iskopali niti nasli ista opipljivo i cvrsto, a kazu postojao je. Ljudi su neka cudna sorta.

Back