Kako bi reagirali

Kad bi se Aleksandar Vučic registrirao na Krsti? Imao bi nick baš taj, mislim svoje ime i prezime, avatar isto vlastiti koji bi baš isticao njegove sexi usne. Bi li to podržali? Kakva bi mu pitanja postavljali? S time da bi on bio obični forumaš kojega bi se moglo banirati.

Pitao bih ga da me zaposli u ministarstvu, muka mi je više od foruma i parizera.. :)

Inače kad smo kod poznatih, Aca Petrović je bio forumaš na sportnet forumu i Đuka Bizon je bio forumaš na nekom nacionalističkom forumu, ne mogu da se setim sad imena.

Pitao bih ga da me zaposli u ministarstvu, muka mi je više od foruma i parizera.. :)

Inače kad smo kod poznatih, Aca Petrović je bio forumaš na sportnet forumu i Đuka Bizon je bio forumaš na nekom nacionalističkom forumu, ne mogu da se setim sad imena.
Đuka je bio mislim KiM.
A što se posla u ministarstvu tiče, ispunjavaš sve uslove.

Ja bih ga pitao kakva je njegova vizija izlaska iz krize, a kad već nije tu, možda bi ti bio najpogodniji da to kažeš umesto njega! :D

Dakle, šta misli da uradi i kada, da se stvari vrate na ono kad je mirno mogao da pljačka i rasprodaje Srbiju?
Za sada mu samo pojačana represija pada na pamet, a teško je poverovati da takav um nema više ideja? :lol:

Back