adelaidea
Poznat
- Poruka
- 8.405
Ja sam hrvatica, nama se "trebati" menja po licima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu*Upravu si
NijeU pravu*
Potrebno je odvojiti. Svako dobro.
sto? Beograd je prelep grad ali sada je usao u zonu ineteresa enormonog kapitala i ne ide na ruku starosedeocima.Beograd bi trebao da bude drzava za sebe
Zato sto nije ni Sumadija, ni Vojvodina, uvek je bio prica za sebe. Plus je previse veliki da bi bilo posteno za ostatak Srbije, decentralizacija je prakticno nemogucasto? Beograd je prelep grad ali sada je usao u zonu ineteresa enormonog kapitala i ne ide na ruku starosedeocima.
svuda ima neki glavni grad.Beograd je praznikom prazan kad "Beogradjani "odu kuci na prasetinu..Zato sto nije ni Sumadija, ni Vojvodina, uvek je bio prica za sebe. Plus je previse veliki da bi bilo posteno za ostatak Srbije, decentralizacija je prakticno nemoguca
Beograd je praznikom prazan kad "Beogradjani "odu kuci na prasetinu..
Na tome će se teritorija i zadržati. Federalna država Vojvodine i Beograda.Od Beograda,Panceva do N.Sada zivi vise od pola stanovnistva Srbije i pravi najveci deo gdp.
A u Americi, nobles ide van gradova u tiha naselja sa kućama i dvorištima, a lumpenproletarijat u centar.Ni sada nije daleko.
Da se seljani vrate
Nobles da ostane![]()
sto? Beograd je prelep grad ali sada je usao u zonu ineteresa enormonog kapitala i ne ide na ruku starosedeocima.
Tako je. Pomodari u Beogradu ljube centar sta cesA u Americi, nobles ide van gradova u tiha naselja sa kućama i dvorištima, a lumpenproletarijat u centar.
Pa svi su oni sa sela, nikem deda nije bio BeogradjaninKako bi izgledala Srbija bez Beograda? Na šta bi ličila ova zemlja da taj "grad greha i poroka" odjednom nestane? Kakav bi nam život bio bez starleta, tajkuna, intelektualaca koji misle da su popili svu pamet ovog sveta, bez splavova, huligana, mafijaša?
Kanas napuštaš?Srbi bi trebalo da otkriju lepotu života u nebeogradskoj Srbiji. Beograd neka ostane u Srbiji, ali potpuno je iracionalno naguravati se u zagađenom gradu, zatvarati se u beton, u malu kvadraturu i sve to masno plaćati.
Papadigma treba da se promeni, da se idelizuje život u manjim mestima i selima.
Pitala me nekažena pre par dana u autobusu:Kako bi to bilo divno pa neka je i sama mašta.
Svi se vrnu u svoja sela, izaberu neko da im bude glavno gde uteraju sve politikante u prirodna im staništa da i mi Beogradjani konačno prodišemo![]()
Biće grupisan sa RS u jednu izbornu jedinicu, upravo zbog Drugosrbijanstva.Što ne bi bilo nikakva šteta.
…ako i samo ako iza njega stoji glagol…nebi
i kaže se trebalo a ne trebao,glagol ''trebati'' se nemenja* po licima
*Druge generacije.Kako bi to bilo divno pa neka je i sama mašta.
Svi se vrnu u svoja sela, izaberu neko da im bude glavno gde uteraju sve politikante u prirodna im staništa da i mi Beogradjani* konačno prodišemo![]()
Aj ne potresaj se bzvz, zamisli da te pitala:Pitala me nekažena pre par dana u autobusu:
"IZVINITE, DA LI SILAZITE NASLEDEĆU STANICU?"
- Ja zaplako
![]()
Četvrta, moliću lepo.*Druge generacije.