Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Наравно, пост је упућен Мирии.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PozdravljamHellen:''Бој се овна, бој се говна - па кад ћеш живјети?''М. Селимовић
obozavam kad vidim kako prevodis na cirilicu nikoveHellen:Наравно, пост је упућен Мирии.
gossca:Gresne misli su kao vetar... ko ce ih zaustaviti... M.Selimovic
gossca:Taj post se odnosi na mene... glasno sam razmisljala... setila sam se te recenice, jer je Helen spomenula Selimovica...
I meni se čini; ali pošto nema meje i muža joj; valjda su ''zauzeti'':wink:Harmony:sve smo dalje od teme...
ma dobro, mozda je ona tip koji se opustenije ponasa u zivotu bez braka. ima takvih ljudi, nece brak, a opet imaju dobre i dugortajne veze...Hellen:Твој избор је твоја ствар, али ако мислиш да је брак само онај са папиром, а да ће ти немање папира дати неку осигурацију....вараш се....
Struja:taj papir moze negde da ima kao psiholosku ulogu.kod nekih.u principu ako imas osecaj odgovornosti ili nemas isto je i sa i bez papira.to je samo jedna stavka vise koja mora da se regulise ako dodje do raskida.
to sam htela da kazem - i sto da ljudi sebe presiraju ako im to stvara frku, bez koje normalno funkcionisu u vezi, kao i da jesu u braku.Struja:taj papir moze negde da ima kao psiholosku ulogu.
Razlika je u stanu koji je njeno vlasnistvo.Harmony:. U cemu je razlika izmedju tvog zajednickog zivota sa deckom i braka?
Razlika je u stanu koji je njeno vlasnistvo.
Pokusavam da budem zajedljiva. Price tipa...Imam stan, imam posao, imam sve uslove za zivot koji ne trazi zajednicka ulaganja. Mi cemo samo biti srecni i razumni jedno sa drugim. A kad dodju deca, ma ni za to mi ne treba muskarac, imam dobru platu i dobro sam organizovana. Ne vidim nista od zajednistva u takvom zajednickom zivotu.Hellen:So what?