kakav vam je sex u braku

• Začetnik teme Začetnik teme meja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hellen..preteruješ.
Dok ovo čitam imam isti onaj osećaj koji imam kada gledam predizbornu kampanju..
Jesi li ti srećna udata? O.K.
Ja sam srećna neudata. Vrlo zadovoljna svojim životom..i ne bih to da menjam. Onog momenta kad budem poželela da imam dete, imaću ga, nije mi potreban ni papir, niti promena prezimena.
Imam loše mišljanje o braku...Hellen, to ne znači da sam loš čovek ili umni bolesnik koji ne želi ništa u životu da rizikuje, niti da snosi odgovornost.
A da li ima razlike između braka i zajedničkog života sa dečkom...ne znam..i ne želim da znam...

Извини, нисам спомињала никакве лоше људе нити умне болеснике... То су твоје речи. Спомињала сам само СПРЕМНОСТ НА ЖИВОТ СА СВИМ ОНИМ ШТО ОН НОСИ...
Твој избор је твоја ствар, али ако мислиш да је брак само онај са папиром, а да ће ти немање папира дати неку осигурацију....вараш се....

Hellen:
Твој избор је твоја ствар, али ако мислиш да је брак само онај са папиром, а да ће ти немање папира дати неку осигурацију....вараш се....
ma dobro, mozda je ona tip koji se opustenije ponasa u zivotu bez braka. ima takvih ljudi, nece brak, a opet imaju dobre i dugortajne veze...

Ovo kao kad je Neverovatni pričao istu priču; i da ga ebem nije mi bilo jasno ni tada, niti mi je sad jasno... Ako imaš decu, već neku (čuj ''neku'') obavezu imaš. I ne vidim nikako da može da bude bolje ili lošije ako si u braku ili nisi...
Dok deca ne dođu tako neka priča i može da drži vodu.
'Ajde pošto smo već na ovoj temi, da Meja recimo nije udata, ali je puna obaveza oko dvoje male dece, muž zauzet poslom i ne može da joj pomaže i blabla priča oko sexa; da li bi joj bilo laskše da se nije udala nego živela sa njim istim takvim, u istom takvom životu bez papira?

taj papir moze negde da ima kao psiholosku ulogu.kod nekih.u principu ako imas osecaj odgovornosti ili nemas isto je i sa i bez papira.to je samo jedna stavka vise koja mora da se regulise ako dodje do raskida.

Struja:
taj papir moze negde da ima kao psiholosku ulogu.kod nekih.u principu ako imas osecaj odgovornosti ili nemas isto je i sa i bez papira.to je samo jedna stavka vise koja mora da se regulise ako dodje do raskida.

a040.gif

Hellen:
Pokusavam da budem zajedljiva. Price tipa...Imam stan, imam posao, imam sve uslove za zivot koji ne trazi zajednicka ulaganja. Mi cemo samo biti srecni i razumni jedno sa drugim. A kad dodju deca, ma ni za to mi ne treba muskarac, imam dobru platu i dobro sam organizovana. Ne vidim nista od zajednistva u takvom zajednickom zivotu.

los.on kaze da bi mogao uvek.meni dodje,ali za sve to krivim njega jer meni je bitna predigra to jeste razgovor,a on bi da se svako zadovolji svoje potrebe pa da gleda tv,to me
vredja pa cesto govorim ne i odbijam ga.
sto se tebe tice ne osvrci se na kritiku muza,jer koliko si ti kriva i on je,ali savetujem razgovor

meni je veoma zao sto su se odnosi sveli na par trenutaka srece koje bukvalno moras da ukrades.ako se ne snadjes u tome,ako se uvijes u neku sigurnost i srecu,potrebu za ceo zivot,raspadnes se na hiljadu komada,ostanes unesrecen za ceo zivot.nikome dobar.ni sebi ni nekome posle.i ko posle?
bilo bi tako lako kada bi mogao da se ogradis,da izracunas,da si svestan da ne traje za uvek tako uzajamno, tako lepo, tako nevino.da uzimas, da se nadogradjujes,da ne zalis,da ne osudjujes,da ne mislis.
sve je tako jednostavno,ali ne ide. ostane jad i jed.gorcina.deca koja ne razumeju,jer naivno veruju da je sve lepo.dok ne zakorace u krug.

Back