C
chika_doktor
Gost
ti imash svoga bachaje pa njega komentarishi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja san svakog muskarca, ti san svake zene... jao, pa kad prodjemo zajedno... ko Bred Pit i Andjelina...chika_doktor:ja lijep a ti pametna...kakav tandem![]()
alya:Kazi: "Mozes li, da nahranis bebu? Molim te ako mozes, da nahranis bebu...itd! Uz to mali slatki osmeh, mali cmok.....i voila....
Zvuci mozda smesno....ali lepa rec otvara sva vrata....a ti naredjivackim tonom njemu ukazujes sta, da radi...sto niko ne voli....bar ja ne volem...
moj odnos sa muzem je odlican... ja sama imam problem recimo sto me bole ledja, sto previse vremena provodim kod kuce poslednjih meseci, sto sam malo pokretnagossca:Ne.
Ja ti cvrsto obecavam da nece... pocni s malim dozama, pa postepeno povecavaj... ako te zanima dublje, na pp ti posaljem naziv knjige koju treba da kupis... :wink:
topmodelsica:Ozenio se decko sa devojkom koja je vec na papiru udata pa nema seks sa njom, nece da mu se digne, hladi ga to sto se zeznuo, sve ga to hladi.
Ona je, kao i nekoliko drugih devojaka, radila ovo: posalje joj Igor poruku, ona poruku posalje meni sa nepoznatog broja, ja prepoznam Igorovu poruku i odgovorim mu, ona moju poruku prosledi njemu sa svog broja, on odgovori njoj, ona ponovo meni, i tako sve dok je ne zaprosi ili dok, nekoj drugoj, ne napravi dete, onda dalje od mojih poruka nema pomoci jer to su vec ozbiljne stvari a ja se samo zezam.
Sta je foliranje?ra-ta-tat:moj odnos sa muzem je odlican... ja sama imam problem recimo sto me bole ledja, sto previse vremena provodim kod kuce poslednjih meseci, sto sam malo pokretna
ali sve to nema veze sa mojim suprugom... zbog toga sam se i javila na ovu temu.
... a sto se tice tvojih teorija za odrzavanje braka: na srecu ne moram da se pravim da moje g0vno ne smrdi... ko bi podneo takvo foliranje iz dana u dan![]()
evo ti gore sta je sve foliranje, a sad cu da napisem i zasto:gossca:- svoju tugu ostavi za sestru ili drugaricu i njima se jadaj il nama po netu...
- skuvaj rucak, uradi sta imas, a onda se istusiraj, blago se nasminkaj i obuci se lepo i svaki dan ga docekuj nasmejana i sredjena (ako ne radis)
- za.ebi price o problemima, garant ih imate vagon ko i svi... pricaj nesto zabavno il slusaj sta ti on prica, s onim aha dragi, razumem te, ti si u pravu, ti si uvek u pravu, tako si jak, sladak, zgodan i divan.....
- ako pita sta je to s tobom, ti se zagonetno smeskaj i reci zelim te (tu ce malo biti ljubomoran i treba)
- spavaj u sexi vesu il sexi spavacici
Hteo je prljavu igru... sad mu je daj.
Ok. Idemo. Ovako.moje srce:evo ti gore sta je sve foliranje, a sad cu da napisem i zasto:
- necu da se jadam drugaricama i netu, hocu da se jadam njemu. on je moj najbolji prijatelj.
- radim mnogo, ne kuvam i ne sminakm se.
- o problemima mora da se prica, posto problemi moraju da se resavaju. za muskarca koji pada na price da dragi ti si uvek u pravu mislila bih da je retardiran, i sa takvim ne bih ja imala zelju da se kresem a kamoli da zivim.
- ako me pita sta je sa mnom, reci cu mu sta je sa mnom, a necu da glumim tajanstvenost.
- spavam ili gola (po vrucini), ili u pamucnoj spavacici koja nije nimalo seksi, ali je udobna i ne useca mi se u ramena dok se prevrcem nocu po krevetu.
M_B_M:ili pomocnicu![]()