kakav vam je sex u braku

• Začetnik teme Začetnik teme meja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ExitS:
sta znaci "razbila mu sve fantazije"? decko nesto ocekuje, a ti nedas, pricate o fantazijama ili ne?
ne znam...nemamo priilike za razgovor o fantazijama kad nam se dete uvaljuje u krevet, skoro se uvek probudi i dotrci kod nas,...predpostavljam da sam ja neinteresantna pored prepunog grada prelepih cura bez obaveza i uvek nasmejanih

ExitS:
on hoce, a ti neces! sta tu ima da se prica!? srusila si mu tripove!
e momak...kada odradim dve smene sa decom onda treba da sto cesce zedovoljavam njega i da to bude ispunjenje raznih fantazija...a sta je samnom . Da li ja radim na dugme da li sam ja multi-praktik? Zasto ocekujete da zena mora da bude savrsena i da moze sve kad VI sami ste daleko od savrsenih!!!!!!

meja:
e momak...kada odradim dve smene sa decom onda treba da sto cesce zedovoljavam njega i da to bude ispunjenje raznih fantazija...
prepusti obe smene njemu, a u trecoj pocni da mu postavljas zahteve i kenjaj o svojim nezadovoljstvima :)
mozda ukapira... na stranu tvoj muz, ali ja ne znam sta je to sa ljudima, niko bre ne moze da se uzivi u situaciju onog drugog, dok i sam nema isti problem... ne razume se tudji umor, tudje obaveze, ne razume se realnost... samo se obraca paznja na sopstvene jebene zelje, kao da su u pitanju razmazena deca a ne odrasli ljudi.

meja:
e momak...kada odradim dve smene sa decom onda treba da sto cesce zedovoljavam njega i da to bude ispunjenje raznih fantazija...a sta je samnom . Da li ja radim na dugme da li sam ja multi-praktik? Zasto ocekujete da zena mora da bude savrsena i da moze sve kad VI sami ste daleko od savrsenih!!!!!!

A sta on radi dok ti radis dve smene sa decom, ceka da zavrsis pa da i njega zadovoljis ? Pomaze li ti bar oko necega? GAD

mozda ukapira... na stranu tvoj muz, ali ja ne znam sta je to sa ljudima, niko bre ne moze da se uzivi u situaciju onog drugog, dok i sam nema isti problem... ne razume se tudji umor, tudje obaveze, ne razume se realnost... samo se obraca paznja na sopstvene jebene zelje, kao da su u pitanju razmazena deca a ne odrasli ljudi.[/QUOTE]

bre zeno, covek hoce SEX ! kakve jebene zelje, ...Meja, tvoj muz trazi da ispunjavas bracnu obavezu, da li je to tako? nema sexa-ima prevare, jednostavno...

Da li je sex jedina bracna obaveza?! Hmm!
Sta je sa obavezama oko podizanja dece, odrzavanja kuce i svega drugoga sto podrazumeva zajednicki, bracni zivot?!
I zasto uglavnom (da ne generalizujem, cast izuzecima) sve te druge obaveze padaju samo na zenina ledja, a onda se pametni gospodin nadje da kuka kako eto ONA ne ispunjava one druge bracne obaveze?!
Muz je tu da boze moj radi ceo dan, kao da je on jedini, a ona da mu uvece ugadja i izigrava po.rno glumicu?! Uh!!! :x
I jeste to je upravo to, nemogucnost uzivljavanja i razumevanja tudjih zelja i potreba, vec samo daj, daj, daj!
Mislim, jadni muskarci u braku zaista. Toliko se trude da rade na sexu i razbudjivanju zelje. :lol:

Koliko sam ja ukapirala, ona ne izbegava sex sa njim, samo ne ispunjava njegove sexualne fantazije (verovatno opravdano, iz razloga vise puta navedenih). On joj je rekao kako ga ona vise ne privlaci. To je ono sto boli. To bi za mene bio kraj.

meja:
Da li sam ja jedina osoba kojoj ne funkcionise seksualni zivot. Cetri god sam udata imam malo dete i bebu i muza koji me optuzuje da ga ne zadovoljavam da sam aseksualna i da sam mu razbila sve fantazije. Recite mi iskreno da li gresim. Volim sex, ali on smatra da je normalo imati seksualni zivot bogat kao u ***** filmovima.Molim iskusne i sigurne zene da mi kazu svoje misljenje u lice, hvala

Tvoj muz ti je na jako ruzan nacin saopstio sta njemu smeta u seksu...pretpostavljam, da osoba kojoj je stalo do svog partnera pokusava na lep nacin, da saopsti sta bi da menja...itd. U svakom slucaju krivi ste oboje...ocigledno je, da ne umete da komunicirate...mnoge veze, brakovi propadnu bas zbog toga...

Komunikacija u vezi je No. 1....moze par, da se voli do ludila...ali djabe sve ako im je komunikacija losa..

Pokusaj iskreno, da razgovaras sa njim...objasni mu kako se osecas, sta ti smeta, sta volis, cega se plasis...itd...pokazi mu, da ti je stalo da resite problem i da ti je bitno, da ga zadovoljis.....
Jer lako se moze desiti, da se udaljite, da razgovori budu jos redji ili da ih nema nikako.... vase nezadovoljstvo ce da raste, moze cak da dodje do prevare...itd..ma sta pisem, do toga ce sigurno doci ako ne odreagujes kako treba..

Zato pomisli sta ti je BITNO i OBJEKTIVNO sagledaj problem...verujem, da je tesko sa svim obavezama oko dece, kuce...itd..naci vremena za sebe i muza...ali nije neizvodljivo...uz malo dobre volje, organizacije oba partnera, lako se prevazidju prepreke..

P.s. ovo vazi u slucaju ako su obaveze zaista tolika smetnja.....ako ti njega vise ne privlacis, izrekao ti je ruzne reci, ponizio te....e tu bi stvarno trebalo, da stavis prst na celo i 2t razmislis..

@alya
Slozila bih se, al ako to ne uspe, a nesto mi govori da nece uspeti, jer on ne deluje bas "savitljivo"... ja predlazem sledece:

- svoju tugu ostavi za sestru ili drugaricu i njima se jadaj il nama po netu...
- skuvaj rucak, uradi sta imas, a onda se istusiraj, blago se nasminkaj i obuci se lepo i svaki dan ga docekuj nasmejana i sredjena (ako ne radis)
- za.ebi price o problemima, garant ih imate vagon ko i svi... pricaj nesto zabavno il slusaj sta ti on prica, s onim aha dragi, razumem te, ti si u pravu, ti si uvek u pravu, tako si jak, sladak, zgodan i divan.....
- trazi sex slobodno
- ako pita sta je to s tobom, ti se zagonetno smeskaj i reci zelim te (tu ce malo biti ljubomoran i treba)
- spavaj u sexi vesu il sexi spavacici
- detetu je vreme da nauci da ima svoj krevet, budi ostra i nepopustljiva
- ne zvocaj muzu
- ne radi za muza ono sto on sam treba da uradi
- sve ovo primeni na kvadrat, sto cesce i sto vise..

Hteo je prljavu igru... sad mu je daj.

gossca:
@alya
Slozila bih se, al ako to ne uspe, a nesto mi govori da nece uspeti, jer on ne deluje bas "savitljivo"... ja predlazem sledece:

- skuvaj rucak, uradi sta imas, a onda se istusiraj, blago se nasminkaj i obuci se lepo i svaki dan ga docekuj nasmejana i sredjena (ako ne radis)
- za.ebi price o problemima, garant ih imate vagon ko i svi... pricaj nesto zabavno il slusaj sta ti on prica, s onim aha dragi, razumem te, ti si u pravu, ti si uvek u pravu, tako si jak, sladak, zgodan i divan.....
- trazi sex slobodno
- ako pita sta je to s tobom, ti se zagonetno smeskaj i reci zelim te (tu ce malo biti ljubomoran i treba)
- ne zvocaj muzu

sjajno!
sita sam se ismejala
eh, kako naivno
nego, ti verovatno nisi u braku... jel da?

...9 godina braka... 2 dece... moji naivni saveti odlicno funkcionisu... eh... kad bi samo mogli da bacite pogled... takodje te naivne savete jednako naivno primenjujem... s zavidnim uspehom... :lol:
NE mogu sve da pisem, ovo je samo fino izrazavanje, a dublju logiku shvatice sama... tj. ono sto nije receno :lol:

gossca:
@alya

- trazi sex slobodno
- ne zvocaj muzu

He.....da i ja isto mislim, da to kod njega nece uspeti.....nesto mi mrsko, da pisem....jos sam pod utiscima sa odmora....opusteno..... :-D

Inace se slazem....dobar recept i proveren.....

Tesko da ce to uspeti u ovoj situaciji, jer meja nema uslove da taktizira i ne moze da rizikuje da zapusti decu, ako on ne bude hteo da saradjuje. Trebalo bi da bude bas bezobrazna da bi ovo sprovela, a cini mi se da ona to nije, inace bi od pocetka insistirala na svojim pravima i ne bi doslo do ovoga. Moras malo nekad da stavis sebe u prvi plan, ali sve pada u vodu kad dodju deca. Njima ne sme nista da fali.

Back