meja:
Da li sam ja jedina osoba kojoj ne funkcionise seksualni zivot. Cetri god sam udata imam malo dete i bebu i muza koji me optuzuje da ga ne zadovoljavam da sam aseksualna i da sam mu razbila sve fantazije. Recite mi iskreno da li gresim. Volim sex, ali on smatra da je normalo imati seksualni zivot bogat kao u ***** filmovima.Molim iskusne i sigurne zene da mi kazu svoje misljenje u lice, hvala
Tvoj muz ti je na jako ruzan nacin saopstio sta njemu smeta u seksu...pretpostavljam, da osoba kojoj je stalo do svog partnera pokusava na lep nacin, da saopsti sta bi da menja...itd. U svakom slucaju krivi ste oboje...ocigledno je, da ne umete da komunicirate...mnoge veze, brakovi propadnu bas zbog toga...
Komunikacija u vezi je No. 1....moze par, da se voli do ludila...ali djabe sve ako im je komunikacija losa..
Pokusaj iskreno, da razgovaras sa njim...objasni mu kako se osecas, sta ti smeta, sta volis, cega se plasis...itd...pokazi mu, da ti je stalo da resite problem i da ti je bitno, da ga zadovoljis.....
Jer lako se moze desiti, da se udaljite, da razgovori budu jos redji ili da ih nema nikako.... vase nezadovoljstvo ce da raste, moze cak da dodje do prevare...itd..ma sta pisem, do toga ce sigurno doci ako ne odreagujes kako treba..
Zato pomisli sta ti je BITNO i OBJEKTIVNO sagledaj problem...verujem, da je tesko sa svim obavezama oko dece, kuce...itd..naci vremena za sebe i muza...ali nije neizvodljivo...uz malo dobre volje, organizacije oba partnera, lako se prevazidju prepreke..
P.s. ovo vazi u slucaju ako su obaveze zaista tolika smetnja.....ako ti njega vise ne privlacis, izrekao ti je ruzne reci, ponizio te....e tu bi stvarno trebalo, da stavis prst na celo i 2t razmislis..